„I-ar fi dat cu ceva în cap”. Al treilea cadavru a fost descoperit în casa celor două femei găsite fără viață, în Vaslui

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 11 feb 2024, 11:24

Al treilea cadavru a fost descoperit în casa celor două femei găsite fără viață, în Vaslui

Sursa: Pexels.com

Un al treilea cadavru a fost descoperit într-o casă din Vaslui, unde zilele trecute au fost găsite cadavrele a două femei, mamă și fiică.

Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără viață în casa lor, în comuna Ștefan cel Mare din Vaslui. Vecinii au început să fie îngrijorați după ce nu le-au mai văzut pe femeile de 82 și 55 de la începutul acestei săptămâni, însă descoperirea celor două cadavre a fost făcută chiar de poștaș.

Al treilea cadavru a fost descoperit în casa celor două femei găsite fără viață

Noi detalii ies la suprafață după ce au fost descoperite cadavrele celor două femei din comuna Ștefan cel Mare din Vaslui, femei de 82 și 55 de ani ce nu au mai fost văzute de la începutul acestei săptămâni. În casa în care au fost descoperite trupurile fără suflare ale celor două femei de 82 și 55 de ani, mamă și fiică, locuia și nepoata femeii în vârstă, care suferea din naștere de o boală psihică, iar de la începutul acestei săptămâni, doar aceasta a fost văzută ieșind din locuință, motiv ce i-a îngrijorați pe vecini.

Citește și: Caz revoltător la un spital din Vaslui! Mai mulți pacienți au murit, după ce au mâncat pomană de la o mănăstire

Cadavrele celor două femei au fost găsite de către poștaș, ce a mers în locuința bătrânei de 82 de ani atunci când a venit nepoata să îi ia pensia femeii. Autoritățile au constatat ulterior că femeile au murit vineri, 9 februarie, intoxicate cu fum.

După mai multe cercetări ale anchetatorilor, în casa din Vaslui a mai fost găsit un cadavru, al unui băiat, aflat deja în descompunere. „Au fost identificate cadavrele a trei persoane, femeile indicate în sesizare şi un bărbat”, a declarat reprezentantul IPJ Vaslui, conform wowbiz.ro

Localnicii cred că trupul neînsuflețit este chiar fratele nepoatei 

Al treilea cadavru ce a fost descoperit de către anchetatori era înfășurat într-o pătură, iar vecinii celor trei femei din Vaslui cred că acesta ar fi scheletul fratelui nepoatei, Radu.

Bărbatul de 28 de ani suferea de aceleași probleme de care suferea și Loredana, sora lui, iar acesta era dispărut de patru ani, perioadă în care vecinii nu l-au mai văzut pe băiat. Atunci când femeile erau întrebate mai multe detalii despre locul în care se află Radu, acestea spuneau fie că acesta este la Iași, la mănăstire sau la spital. 

„  Martor:  L-a găsit jos, pe covor, întins, mort....numai

scheletul era de băiat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Localnic: De patru ani e băiatul ăla în casă aşa. I-ar fi dat ceva să bea, sau i-ar fi dat cu ceva în cap şi l-au omorât în casă.

Reporter: Credeţi că l-au omorât ele?

Localnic: Dar cine, doamnă? Ele nu erau sănătoase la cap.

Localnic: Aşa spune: Nu e acasă, l-a dus un preot la Iaşi.

Şi la Iaşi stă bine.

Localnic: A zis că e plecat la spital

Primarul localităţii, Mihai Moraru: Am încercat să facem o anchetă socială. Ni s-a spus din partea familiei acelaşi lucru: că e plecat- când la spital, când la mănăstire”, au declarat mai mulți localnici, dar și primarul localității.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!