Hulya din serialul "Povestea noastra", una dintre cele mai sexy mirese! Frumoasa Basak Guroz a ales sa poarte o rochie atipica la nunta sa! Iata cum a stralucit la bratul sotului ei, Gurur Aydogan!

Basak Guroz s-a casatorit anul trecut cu celebrul actor Gurur Aydogan, intr-un cadrul de poveste.

Basak Guroz s-a nascut in 1991 in Antalya si are radacini bulgaresti, deoarece parintii sai sunt originari din Bulgaria.
Basak si-a descoperit talentul actoricesc inca din copilarie, cand eleva fiind, aceasta mergea in paralel si la cursuri de actorie si de muzica.


Peste ani a ales sa urmeze facultatea de teatru in cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes, in 2013, cand a devenit actrita cu drepturi depline si a inceput sa joace la Teatrul de Stat din Istanbul.

Insa a acceptat si numeroase alte provocari. Aceasta a jucat in reclame ale unor companii celebre. In 20018 a fost cooptata sa joace in serialul "Povestea noastra", in rolul Hulyei, alaturi de Hazal Kaya si Burak Deniz.


Frumoasa Basak Guroz s-a casatorit anul trecut cu actorul Gurur Aydogan. Cei doi au ales pentru organizarea nuntii lor, o locatie de poveste. Actrita a optat pentru o rochie atipica, scurta si foarte sexy si a stralucit la bratul sotului ei.

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate