Burak Ozcivit, dincolo de granitele Turciei! Cu ce anume se ocupa celebrul actor cand nu se afla pe platourile de filmare? Iata pe ce meleaguri straine a ajuns viitorul tatic si cum a fost surprins!

,

Burak Ozcivit este indragit si de publicul din Uzbekistan, datorita rolurile sale de exceptie jucate pana in prezent!

Burak Ozcivit a fost in Taskent pentru inaugurarea Olmazor City, cel mai mare complex rezidential din Uzbekistan.

A participat la inaugurare, a fost invitat la doua posturi de televiziune, a vizitat muzee, s-a fotogafiat cu fanii.

Intrebat de ce a ales sa fie imaginea acestui proiect când exista peste tot in lume astfel de proiecte, actorul a spus ca-i place sa fie implicat in ceea ce este inedit, acest proiect fiind primul si cel mai mare din aceasta tara si ca asa a procedat si in cazul serialelor din

care a ales sa faca parte. Un al doilea motiv pentru care a acceptat este poporul uzbek, foarte important pentru el datorita legaturilor istorice pe care trebuie sa le perpetueze.

Vrea sa fie ca un deschizator de drumuri, el a facut primul pas si spera ca si altii sa-l urmeze pentru a realiza impreuna proiecte frumoase.

Actorul este cunoscut si indragit acolo datorita rolurilor din "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", "Dragoste infinita" si "Calıkusu".

A mai fost intrebat pentru care dintre roluri este cel mai iubit si a spus ca este iubit foarte mult pentru rolul Kemal si ca publicului place foarte mult dragostea imposibila de acolo. De aemenea este iubit pentru rolul din „Çalıkusu” si acest serial are pentru el o semnificatie aparte.

Dupa rolul din "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", acesta va veni cu serialul "Osman Gazi", continuarea productiei "Dirilis Ertugrul", despre care spune ca e foarte important deoarece este fondatorul

Imperiului Otoman. Va incepe la vara pregatirile pentru rol.
Intrebat daca ar fi de acord cu un proiect de serial comun turco-uzbek, acesta a spus ca este deschis daca este dorit. (sursa: gecce.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 

Citește-ne pe
Citește și:

Fikri, un tata adevarat! Afla la ce gest va recurge barbatul pentru a-si ajuta copiii, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora...

Politicul se pune în calea noii Super Ligi - Boris Johnson ia în calcul toate opțiunile

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Rahmet din "Povestea noastra", de la tanarul cuminte la baiatul rau! Iata cum a fost surprins talentatul actor, dincolo de platourile de filmare!

Nejat Uygur Jr., HIKMET, din serialul “Povestea noastra”, duce traditia familiei mai departe

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies