Horoscopul complet al iernii. Cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea - Taurii au parte de câştiguri importante

Horoscopul iernii 2018-2019. Astrologul Elena Bunescu, îşi spune cum îţi va merge în dragoste şi în carieră, dar şi cum vei sta cu sănătatea şi cu banii în următoarele trei luni!

Horoscopul iernii 2018-2019 – Berbec

DRAGOSTE: Începi iarna cu alte aspiraţii, cu dorinţe şi pasiuni înnoite, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra tuturor relaţiilor. Ianuarie şi februarie pot fi două luni mai zgomotoase în relaţii, în principal din cauza vitezei pe care vrei tu să o imprimi schimbărilor din viaţa ta.

 

CARIERĂ: Acesta este domeniul din viaţa ta care te va solicita cel mai mult şi merită să îi acorzi importanţa cuvenită. Va trebui să găseşti un echilibru între responsabilităţile de la muncă şi cele din familie. A venit momentul să faci o alegere clară pe plan profesional, dar nu trebuie să te grăbeşti.

Citeste si: BOMBA serii: Ludovic Orban taie în carne vie! Decizia drastică luată de premierul României - capital.ro

 

SĂNĂTATE: Toată luna decembrie va răscoli problemele de sănătate cronice, cele pe care le tratezi cu indiferenţă sau cu leacuri numai de tine ştiute. În ianuarie vei avea ocazia să îţi recuperezi vitalitatea, cu condiţia să nu te consumi prea repede, fără rost. În februarie vei reveni la o oarecare normalitate, dar vor începe să iasă la lumină indicii despre afecţiuni moştenite, pe care va trebui să le investighezi.

 

BANI: Este ultimul interval de timp în care vei mai putea cheltui aşa cum doreşti. Toate lunile de iarnă aduc cheltuieli, dar şi nevoia de a investi în propria imagine, ca să te poţi prezenta onorabil în mediul de la serviciu, în relaţia cu superiorii sau cu clienţii, în cazul în care ai contact direct cu un public.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies