Horoscopul banilor si iubirii 2018: Doua zodii sunt zguduite puternic. Se schimba destine

Anul 2018 va fi marcat de doua aspecte importante. Retrogradarea lui Marte, planeta actiunii, in Capricorn si Varsator, in perioada 29 iunie – 28 august.

Asta inseamna ca toate planurile referitoare la schimbarea statutului vor fi remixate. Tot ceea ce credem noi despre o anumita functie, o autoritate va capata noi valente vara viitoare, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Al doilea aspect marcant va fi retrogradarea planetei Venus, in Balanta si Scorpion, intre 5 octombrie si 16 noiembrie. Cand Venus retrogradeaza, dragostea dureaza trei luni. Va recomand sa nu intrati in nicio relatie serioasa la finalul anului viitor. Puteti trai pasiunea foarte intensa si va puteti face o multime de alteptari. Însa degeaba.

Jupiter va tranzita felia Scorpionului pana in noiembrie si va impulsiona toate domeniile care sunt legate de sex, banii altora, mosteniri, secrete si planuri de manipulare.

Saturn, planeta profesor va tranzita semnul Capricornului inca de la finalul lui 2017. Ceea ce inseamna ca fiecare dintre noi isi va reevalua cu raspundere reusitele, daca a construit autentic si solid totul in viata.

Uranus, planeta rebela, va intra pentru scurt timp in Taur si va zgudui activitatea financiara. Banii se vor face altfel si se vor duce catre noi initiative, a spus astrologul pentru dcnews.ro.

Berbec. Un an bun in care vei renunta la partenerii care te limiteaza si nu iti ofera nimic. 2018 este potrivit pentru investitii financiare si pentru o schimbare de functie.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate