Horoscop Urania 17 - 23 martie 2018. Echinoctiul de primavara aduce succes

,

Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 martie 2018.

Luna Nouă în Peşti, Soarele va intra în zodia Berbecului, Echinocţiul de primăvară vor influenţa zodiile. Citeşte previziunile pentru fiecare.

Berbec
 
Pe 17 martie, nativii vor simţi nevoia să se odihnească, să se extragă din tumultul vieţii de fiecare zi şi să se izoleze de factorii de stres cotidieni. În această zi, la ora 15:11‘, va avea loc Luna Nouă în Peşti, ceea ce îi va aduce în situaţia de a evalua sau reevalua o ipostază afectiv.

Unii vor dori să afle dacă ceea ce simt ei pentru o persoană sau ataşamentul faţă de o idee, un proiect, o situaţie în evoluţie este legitimă, are vreun rost sau dacă, la capătul acestui drum, există premisa vreunui câştig material, moral, social. Moment al unor posibile concesii sau slăbiciuni sufleteşti de scurtă durată. Între 17 martie, după ora 20:57‘, şi începutul zilei de 19 martie, sectorul vieţii personale se încarcă cu influenţe astrale. Zodia Berbecului va fi tranzitată de patru planete care vor imprima o dinamică specială casei I a acestor nativi.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

20 de simptome de cancer pe care majoritatea femeilor le ignora

Președintele CJ Sibiu se miră că oamenii se tem să meargă la doctor: 'Spitalul nu este abator, medicii nu sunt măcelari'

Kanal D îl distruge pe Jador! Decizia fulger pe care au luat-o producătorii

Protejatii lui Dumnezeu. 3 zodii carora Cel de Sus le da putere

Ora de vara 2018. Se renunta sau nu la scurtarea zilei cu 60 de minute?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies