Horoscop weekend 28-29 mai 2022. Racii vor fi mai sensibili și mai ușor de rănit, iar Fecioarele vor avea un weekend plin de surprize

,
horoscop weekend 28-29 mai 2022

Horoscopul pentru weekendul 28-29 mai 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Descoperă horoscopul pentru weekendul 28-29 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Săgetător vor finaliza proiecte importante la final de săptămână.


In articol:

Horoscopul pentru

weekendul 28-29 mai 2022 oferă câteva descrieri generale. În cele 2 zile libere pe care le vor avea la dispoziție, nativii zodiacului ar trebui să fie mai atenți la felul în care își gestionează emoțiile. Este posibil ca unele zodii să reacționeze nepotrivit în anumite situații, tocmai pentru că nu își vor putea controla trăirile.

Află horoscopul pentru weekendul 28-29 mai 2022 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop weekend 28-29 mai 2022- Zodia Berbec

Berbecii trebuie să fie ceva mai atenți la bani în acest weekend. Nu ar trebui să facă investiții dacă nu au siguranța că sunt cele corecte și nici nu este recomandat să dea bani cu împrumut. Pot suferi pierderi majore din această cauză. 

Horoscop weekend 28-29 mai 2022- Zodia Taur

Nativii din zodia Taur trebuie să își controleze foarte bine emoțiile în acest weekend, asta pentru a nu avea de suferit nici ei, dar nici cei dragi lor. Cei născuți în această zodie vor fi destul de agitați, astfel că pot avea de multe ori reacții necontrolate. 

Horoscop weekend 28-29 mai 2022- Zodia Gemeni

Gemenii vor avea de rezolvat mai multe lucruri ce țin de organizarea unui eveniment. Deși vor primi sfaturi din toate părțile, ajutorul va întârzia să apară, astfel că acești nativi s-ar putea să îi taxeze pe cei care doar le spun ce și cum să facă.

Cu mult calm vor reuși să pună totul în ordine. 

Horoscop weekend 28-29 mai 2022- Zodia Rac

Este un weekend în care nativii din zodia Rac vor fi destul de sensibili, vulnerabili și foarte ușor de rănit. Mulți dintre cei născuți în această zodie vor lua mult prea personal replicile venite din partea celor din jur, iar asta nu va fi deloc în avantajul lor. De preferat ar fi să se detașeze de aceste lucruri. 

Citeste si: Horoscop sănătate iunie 2022. Sfatul lunii iunie: nu lua decizii fără să te consulți cu un specialist. Taurii, mai obosiți ca niciodată

Horoscopul pentru weekendul 28-29 mai 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

horoscop weekend 28-29 mai

Peștii se vor folosi de banii pe care îi au pentru a-i impresiona pe cei din jur 

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop weekend 28-29 mai 2022- Zodia Leu

Emoțiile îi pot face pe Lei să își deschidă sufletul în fața persoanelor nepotrivite. De preferat ar fi să fie mai atenți la cei cu care interacționează și să nu dea detalii din viața lor personală tuturor celor pe care îi întâlnesc în acest weekend.

Horoscop weekend 28-29 mai 2022- Zodia Fecioară

Pe nativii din zodia Fecioară îi așteaptă foarte multe surprize în acest weekend. Unele dintre ele vor veni chiar din partea celor din familie. Fecioarele adoră să fie în centrul atenției și să fie răsfățate, astfel că acest weekend le va prinde foarte bine. 

Horoscop weekend 28-29 mai 2022- Zodia Balanță

În acest weekend nu vor lipsi tensiunile în cuplu, iar acest lucru va distruge armonia în familie. Pot să apară gelozii, se pot face acuzații grave, însă înainte de a reacționa dur, acești nativi ar trebui să se asigure că ceea ce afirmă este adevărat. 

Horoscop weekend 28-29 mai 2022- Zodia Scorpion

O persoană pe care Scorpionii o cunosc de puțin timp s-ar putea să îi ducă de nas și să îi determine să facă lucruri destul de riscante pentru ei. Acești nativi ar trebui să fie mai atenți la cei din jur și să nu îi urmeze orbește pe cei care le fac tot felul de propuneri. 

Horoscop weekend 28-29 mai 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii vor putea finaliza acele proiecte pe care le-au început în urmă cu ceva timp. Poate fi vorba despre unele proiecte personale și chiar dacă vor fi nevoiți să muncească în weekend, acești nativi vor da totul pentru a pune totul la punct. Satisfacția lor va fi uriașă la final.

Horoscop weekend 28-29 mai 2022- Zodia Capricorn

Capricornii vor avea tendința de a-i domina pe cei din jurul lor, iar comportamentul lor nu va fi agreat de toți cei cu care se vor întâlni astăzi. Acestor nativi li se poate atrage atenția de mai multe ori că nu au cea mai potrivită atitudine, fapt care nu le va pica bine deloc. 

Horoscop weekend 28-29 mai 2022- Zodia Vărsător

Vărsătorii pot primi o propunere interesantă din partea unor persoane dragi. Este posibil să li se solicite să fie nași de botez sau de cununie, iar acest lucru îi va emoționa peste măsură. Se vor simți iubiți și apreciați, fapt care le va schimba radical starea de spirit. 

Horoscop weekend 28-29 mai 2022- Zodia Pești

Peștii ar putea cheltui sume mari de bani în acest weekend doar pentru a-i impresiona pe cei dragi. Nu ar trebui să exagereze din acest punct de vedere, mai ales că nu sunt într-un moment al vieții în care să își permită astfel de lucruri. 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Mercur retrograd 2022. Când e mercur retrograd anul acesta și cum influențează viața nativilor

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Horoscop Scorpion, iunie 2022. Le surâde norocul acestor nativi. Este luna iubirii pentru Scorpioni

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Horoscop Fecioară, iunie 2022. Foarte multe surprize plăcute pentru cei născuți în această zodie. În ce sector pot să apară unele probleme

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies