Mercur retrograd 2022. Când e mercur retrograd anul acesta și cum influențează viața nativilor

,
Mercur retrograd

Mercur retrograd: Zodiile cele mai influențate

[Sursa foto: pexels.com]

În anul 2022 avem patru perioade de Mercur retrograd, petrecute în şase semne zodiacale diferite. Unul dintre acestea a avut deja loc.


In articol:

Am avut parte deja de un Mercur retrograd, în perioada 14 ianuarie- 3 februarie 2022.

Primul Mercur retrograd a fost în Vărsător și Capricorn, influențând benefic zodiile, având în vedere că Vărsătorul este un vizionar, iar Capricornul este o zodie practică, orientată către rezultate.

Al doilea Mercur retrograd de anul acesta începe chiar astăzi, iar perioada sa este 10 mai-3 iunie 2022. Al doilea Mercur retrograd are loc în zodiile Taur și Gemeni.

Mercur retrograd începe în zodia Taur. Taurul este un semn negativ, ca Racul, Fecioara sau Scorpionul. În a doua parte (din 22 mai), Mercur retrograd va fi în Gemeni. Gemenii sunt o zodie de aer și o zodie teribil de instabilă. Ei sunt gânditori, studioși, iar faptul că Mercur retrograd va fi în Taur și Gemeni va influența pozitiv nativii, dar mai ales negativ.

Zodiile influențate de Mercur retrograd 2022

Al doilea Mercur retrograd din 2022, cel din perioada 10 mai-3 iunie 2022, va influența semnificativ anumiți nativi. Mai toți nativii vor fi influențați, mai ales negativ, dar anumite semne zodiacale vor resimți mai puternic această influență.

Zodiile cele mai afectate de al doilea Mercur retrograd din 2022 sunt: Berbecul, Gemenii și Fecioarele.

Citeste si: Horoscopul infidelității în 2022. Ce zodii și-ar putea înșela partenerul anul acesta

Iată cum le influențează Mercur retrograd în această perioadă pe aceste trei zodii:

Berbec

Mercur retrograd vine cu o stare de incertitudine, provenită de la Gemeni, pentru Berbeci.

Cel mai tare vor avea de suferit Berbecii în plan amoros. Incertitudinile vor fi atât de accentuate încât își vor pune problema dacă mai rămân în relația actuală sau dacă este timpul să își caute un alt partener de viață.

Vor apărea discuții, din te miri ce, toate influențate de această stare de incertitudine pe care o au Berbecii. Vor deveni foarte suspicioși în legătură cu partenerul de viață și își vor pune în permanență întrebarea dacă sunt sau nu înșelați.

Gemeni

Gemenii, care sunt recunoscuți ca fiind instabili, vor deveni și mai instabili în această perioadă. Mercur retrograd îi afectează negativ cel mai puternic pe Gemeni în ceea ce privește jobul.

Gemenii nu se mai regăsesc la locul de muncă actual și au mare problemă în a îndeplini chiar și cele mai simple sarcini. Iau în considerare să își schimbe locul de muncă, dar rămâne de văzut dacă vor și reuși să facă acest lucru. 

Din fericire pentru Gemeni lucrurile sunt bune în privința relației de cuplu. Partenerul de viață este alături de Geamăn în această perioadă grea prin care trece nativul.

Mercur retrograd Gemeni

Gemenii sunt foarte afectați în privința locului de muncă. Nu le mai place jobul actual și vor o schimbare

[Sursa foto: pexels.com]

Fecioară

Fecioara este puternic afectată de către Mercur retrograd, și acolo unde se așteaptă mai puțin: în plan financiar!

Recunoscute pentru cumpătarea lor, Fecioarele vor avea o perioadă în care vor face excese, mai ales în privința cheltuielilor.

Obișnuite să pună mereu bani deoparte, Fecioarele vor da iama în economii și vor arunca bani pe te miri ce, niște lucruri minore care îi vor face fericiți pe moment, dar ulterior le va crea o stare de vină și o stare proastă.

Sfatul pentru Fecioare în această perioadă este să își asculte partenerul de viață, care, cu siguranță, vede lucrurile mai aproape de real față de cum le văd Fecioarele în acest Mercur retrograd.

Ce înseamnă Mercur retrograd

Mercur retrograd se produce atunci când planeta Mercur se deplasează de-a lungul Pământului, dând impresia că se deplasează înapoi. Aceasta este doar o falsă impresie. Mișcarea Mercur în retrograd se aseamănă mișcării unui tren care se deplasează mai rapid decât un alt tren, cel care se mișcă mai încet dând impresia că stă, de fapt, pe loc. 

Mercur este planeta care se află cel mai aproape de Soare, iar orbita ei este mult mai scurtă decât cea a Pământului. Mișcarea Mercur în retrograd are loc de trei sau patru ori pe an.

Mercur retrograd este o perioadă mai ales negativă din horoscop, dar poate avea și anumite influențe pozitive. În general în perioadele de Mercur retrograd este mai bine să reflectăm și mai puțin să acționăm, astrele nefiind, în general, favorabile în această perioadă.

Citeste si: Horoscop zilnic joi, 12 mai 2022. Sfatul zilei: nu rămâne în zona de confort. Zodiile care nu ar trebui să semneze acte importante

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Horoscop zilnic joi, 12 mai 2022. Sfatul zilei: nu rămâne în zona de confort. Zodiile care nu ar trebui să semneze acte importante

David Popovici evoluează, sâmbătă, pentru aurul la CE de nataţie, la 100 metri liber. La ce oră are loc finala

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Horoscop zilnic marți, 10 mai 2022. Sfatul zilei: fiți pozitivi! Taurii au succes, Fecioarele au parte de un necaz în familie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies