Horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019. Zodia Leu are parte de mari provocari, Gemenii sunt impasibili la agitatia familiei

Horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019. Pentru anumiți nativi, zilele de sâmbătă și duminică sunt pline de încercări.


In articol:

Iată ce au rezervat astrele în acest weekend!

Horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019. Zodia Berbec

Sâmbătă: Te simți eliberat de un stres care devenise o adevărată obsesie pentru tine. Acum poți să te ocupi și de alte lucruri și să le rezolvi și pe acestea.

Duminică: O schimbare a relațiilor cu prietenii nu este potrivită în acest moment, chiar dacă cei din anturaj sunt în ultima vreme destul de potrivnici ideilor tale.

Horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019. Zodia Taur

Sâmbătă: O nouă perspectivă îți apare în față și ești cuprins de entuziasm. Prinzi curaj să îți atingi cât mai repede scopul final! Succesul e aproape.

Duminică: Vi se deschid multe perspective încântătoare, mai ales daca profitați de toate șansele de afirmare ale acestei zile. Nu-i mai ascultați pe invidioși și apreciați noile șanse financiare!

Horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019. Zodia Gemeni

Sâmbătă: Te afli într-un mediu destul de aglomerat, dar e ocazie perfectă să îți pui în valoare abilitățile de comunicare. Ești o persoană agreabilă și toți se vor simți bine în preajma ta.

Duminică: S-a restabilit calmul în familia ta, dar mai ai destule persoane abia așteaptă să te prindă cu garda jos prin anturaj. Nu îi refuza azi pe cei care solicită ajutorul întro problemă sentimentală.

Citeste si: Horoscop de Revelion. Zodia careia i se va indeplini dorinta din noaptea de Anul Nou

Citeste si: Horoscop sarbatori 2019. Zodiile care vor avea un Craciun de vis si surprize pe final de an

Horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019. Zodia Rac

Sâmbătă: Ai ceva apăsător pe suflet și în loc să cauți persoane optimiste, te înconjori de oameni care au și ei necazuri. Cu toate acestea, când vezi că și alții au dezamăgiri, reușești să te liniștești puțin.

Duminică: Vă puteți certa cu persoana iubită, dacă nu renuntați la atitudinea de respingere totală a satisfacerii cererilor acesteia.

Horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019. Zodia Leu

Sâmbătă: Nu ești lăsat să te manifești în voie, de parcă cineva s-ar afla mereu lângă tine si-ți taie elanul sau îți pune pumnul în gură.

Duminică: Puteți face față vieții mai ușor, dacă vă limitați la vorbe frumoase și renunțați la intruziunile în viața altora. Criticile nu își au rostul în această perioadă.

Horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019. Zodia Fecioară

Sâmbătă: Acuzi o stare de oboseală fizică și psihică și este clar că nu ești în cea mai bună formă și ai nevoie de pauză. Este, însă, o perioadă destul de aglomerată și sunt șanse slabe să te poți odihni cum se cuvine.

Duminică: Este din nou necesar să faceți multe drumuri. V-ați săturat de scandaluri și calomnii, dar nu aveți cum să le contracarați pentru un moment.

Horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019. Zodia Balanță

Sâmbătă: Ai parte doar de iubire și te simți răsfățat și scăldat în afecțiune de persoana iubită. Reușești să le intri în grații tuturor.

Duminică: Faceți investiții care vă pun în pericol bugetul lunar și sunteți nevoit ca de azi să treceți la economii importante.

Citeste si: Horoscop saptamana 23 - 29 decembrie 2019. Zodia care are o intalnire ce ii va marca viata pentru mult timp

Citeste si: Horoscop dragoste: Zodia partenerului iti arata care e motivul pentru care va certati

Horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019. Zodia Scorpion

Sâmbătă: E o plăcere să descoperi în jurul tău oameni care privesc spre viitor cu același optimism. Vă alimentați unul altora visele și vă susțineți planurile.

Duminică: Este o zi plină de surprize, de sensibilitate și de iritabilitate din partea anturajului. Nimic nu vă convine și nu lăsați nepenalizată nicio vorbă care nu vă convine.

Horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019. Zodia Săgetător

Sâmbătă: Primești un surrplus de energie de la o persoană plină de optimism. Te molipsești și începi să privești spre viitor cu o atitudine mult mai pozitivă.

Duminică: Cu riscul de a rupe relațiile cu persoana iubită, vei cere lămuriri, clarificări, dovezi ale bunei credințe. Dai dovadă azi de o gelozie ieșită din comun.

Horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019. Zodia Capricorn

Sâmbătă: Este o zi profitabilă pentru tine și îți merge bine în plan financiar. Poți avea parte de un câștig financiar, ce-i drept nu foarte mare, dar binevenit.

Duminică: Pentru cei cu o relație, se instalează o stare de acalmie datorată încasării unor sume suficiente pentru aprovizionarea necesară pentru aceste Sărbători.

Horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019. Zodia Vărsător

Sâmbătă: Ai o ocazie de a te afirma, ocazia de a ieși în față și a demonstra de ce ești în stare. Fă un pas în față și arată la ce ești tu cel mai bun!

Duminică: Vei fi mai obosit decît de obicei, din pricina celor care uită pur și simplu să-și facă datoria ori doar să se încadreze în program.

Horoscop weekend 21 - 22 decembrie 2019. Zodia Pești

Sâmbătă: Descoperi că cineva te-a mințit și treci la măsuri severe. Ești de părere că lucrurile importante trebuie exprimate sincer și ferm, în loc să te ascunzi după deget.

Duminică: Colaborarile pe care sperai că te poți baza te vor dezamăgi astăzi. Vei fi nevoit să găsești alte planuri.

sursa: stiritv.ro

Citeste si: Horoscop 2020. 5 zodii vor fi binecuvantate de Dumnezeu. Este anul lor

Citeste si: Trei zodii false în dragoste. Nu știu ce înseamnă iubirea

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate