Horoscop weekend 10-11 septembrie 2022: Zodiile afectate de Luna Nouă în Pești! Pregătiți-vă pentru un val de emoții puternice

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 08 sep 2022, 18:22

Horoscop weekend 10-11 septembrie 2022. Luna Nouă în Pești

Sursa: PixaBay

Descoperă horoscopul pentru weekendul 10-11 septembrie 2022 și află care sunt zodiile afectate de Luna Nouă în Pești! Pregătiți-vă pentru un val de emoții puternice, acesta este sfatul astrologilor pentru finalul de săptămână!

Horoscopul pentru

weekendul 10-11 septembrie 2022 dezvăluie previziuni astrale pentru toți nativii zodiacului.

Luna Nouă în Pești, moment astral puternic care va avea loc pe data 10 septembrie, va aduce un val de emoții puternice care va lovi fiecare zodie în parte!

Află horoscop weekend 10-11 septembrie pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Citeste si: Horoscop chinezesc weekend 10-11 septembrie 2022: Evenimente neașteptate la sfârșit de săptămână! Zodiile nevoie să-și înfrunte cele mai mari temeri

Horoscop weekend 10-11 septembrie 2022- Zodia Berbec 

Nativii din zodia Berbec vor simți în acest weekend că au ajuns la capătul puterilor în ceea ce privește răbdarea și șansele nenumărate pe care le-au acordat până acum persoanelor care i-au dezamăgit. Luna Nouă în Pești vă va deschide ochii și vă va oferi puterea necesară pentru a exclude din viața voastră persoanele care, până acum, doar v-au folosit. 

Horoscop weekend 10-11 septembrie 2022- Zodia Taur 

Luna Nouă în Pești va aduce o energie copleșitoare în viața nativilor din zodia Taur care vor fi măcinați de regrete din trecut. O relație amoroasă încheiată brusc a lăsat urme adânci în sufletele Taurilor care și-ar dori să reia legătura, dar se tem de un eventual refuz. Sfatul astrologilor este să vă luați inima în dinți și să faceți primul pas, doar așa veți putea scăpa de regrete!

Horoscop weekend 10-11 septembrie 2022- Zodia Gemeni 

A venit vrremea ca nativii din zodia Gemeni să treacă într-o nouă etapă a vieții și să abordeze evenimentele următoare cu mai multă maturitate și responsabilitate. Nu vă mai ascundeți după deget și asumați-vă deciziile, chiar dacă aceste nu sunt pe placul celor din familie! Acesta este sfatul astrologilor pentru acest sfârșit de săptămână!

Horoscop weekend 10-11 septembrie 2022- Zodia Rac 

Nativii din zodia Rac își vor găsi curajul să renunțe la lucrurile care îi fac nefericiți și să înceapă un nou capitol în viața lor. Mare grijă însă la persoanele cărora le veți acorda încrederea, nu toți vă vor binele și nu toți vă vor aduce bucurie!

Horoscopul pentru weekendul 10-11 septembrie oferă sfaturi pentru toate zodiile 

Citeste si: Horoscop zilnic vineri, 9 septembrie 2022. Sfatul zilei: e momentul să treci la fapte. Nativii care vor încheia contracte avantajoase astăzi

Horoscop weekend 10-11 septembrie 2022- Zodia Leu 

Nativii din zodia Leu se vor simți în acest weekend iritați și sufocați de partenerul de cuplu, iar sfatul astrologilor este să vă dați seama de ceea ce vă doriți cu adevărat. Dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă cu partenerul și nu doriți să faceți compromisuri, cel mai bine ar fi să puneți punct relației. Nu oferiți speranțe deșarte de mai bine! 

Horoscop weekend 10-11 septembrie 2022- Zodia Fecioară 

Folosiți-vă imaginația și încercați să schimbați acele părți din viața voastră cu care nu vă simțiți împăcați sau care nu vă aduc satisfacție! Nu este niciodată prea târziu să faceți schimbări constructive, menite să vă îmbunătățească calitatea vieții, îi sfătuiesc astrologii pe nativii din zodia Fecioară! 

Horoscop weekend 10-11 septembrie 2022- Zodia Balanță 

Horoscopul pentru weekendul 10-11 septembrie oferă previziuni astrale favorabile nativilor din zodia Balanță pe casa a X-a astrală, Casa carierei și a realizărilor profesionale, acolo unde acești nativi vor mai urca o treaptă. Eforturile extraordinare depuse în ultima perioadă le vor aduce Balanțelor recunoașterea și validarea muncii lor. 

Horoscop weekend 10-11 septembrie 2022- Zodia Scorpion 

Energia oferită de Luna Nouă în Pești îi va face pe Scorpioni să realizeze că unele lucruri trebuie să se termine și că relațiile cu anumite persoane trebuie să ia sfârșit. Experiențele din următoarea perioadă îi vor maturiza pe acești nativi care vor învăța să accepte că, indiferent de câte eforturi depun, unele lucruri pur și simplu nu sunt menite să se întâmple! 

Horoscop weekend 10-11 septembrie 2022- Zodia Săgetător 

Luna Nouă va deschide răni vechi pentru nativii din zodia Săgetător pentru care weekendul 10-11 septembrie va reprezenta un adevărat proces de conștientizare și de vindecare a unor traume vechi. Doar așa acești nativi vor putea obține sentimentul de eliberare după care tânjesc de atâta vreme, spun astrologii!

Horoscop weekend 10-11 septembrie 2022- Zodia Capricorn 

Horoscop weekend 10-11 septembrie   oferă previziuni astrale favorabile pentru nativii din zodia Capricorn în ceea ce privește Casa a VIII-a astrală, Casa renașterii și a capacității de refacere și de regenerare. Este vremea ca acești nativi să renască din propria cenușă, mai puternici ca oricând!

Horoscop weekend 10-11 septembrie 2022- Zodia Vărsător 

Încărcătura emoțională va atinge cote maxime pentru nativii din zodia Vărsător la sfârșit de săptămână. Anumite amintiri și regrete din trecut vă vor năpădi! Veți avea sentimente contradictorii asupra unor decizii luate în urmă cu ceva vreme care se vor dovedi a fi greu de suportat. Sfatul astrologilor este să vă ascultați inima și să nu ezitați să vă îndreptați greșelile! 

Citeste si: Horoscop lunar septembrie 2022. Multe dezamăgiri pentru aceste zodii la început de toamnă. Ce nativi vor avea succes în plan profesional

Horoscop zilnic vineri, 16 septembrie 2022. Sfatul zilei: ascultă sfaturile apropiaților. 2 zodii vor avea parte de schimbări la job

Horoscop weekend 10-11 septembrie 2022- Zodia Pești

Sfârșitul de săptămână poate aduce în viața nativilor singuri din zodia Pești oportunitatea de a cunoaște exact acea persoană care să îi inspire și care să îi ajute să își depășească limitele. Sfatul astrologilor este să scăpați de temeri și să vă oferiți șansa să trăiți o poveste de dragoste ca-n povești! 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies