HOROSCOP URANIA pentru saptamana 24 – 30 noiembrie 2018. Berbecii sunt atrasi de placeri imediate, Gemenii sunt pusi pe dispute

Previziuni astrologice pentru perioada 24 – 30 noiembrie 2018.

Neptun revine la mersul direct - Careu in T puternic pe semnele Fixe Previziuni Urania pentru perioada 24 – 30 noiembrie 2018:
 
BERBEC

Intre 24 si 25 noiembrie dimineata, disponibilitate pentru exprimarea pe cale verbala, pentru a face un schimb util de idei si informatii. Berbecii pot face una sau mai multe deplasari de scurta durata pentru solutionarea unei chestiuni personale. Intre 25 noiembrie, dupa ora 08:38′, si 27 noiembrie dimineata, ipostaze intimiste, viata de familie care trebuie aparata ori cultivata, dedicare cauzei unuia sau mai multor membri de familie. Oportunitati reale pentru a lua legatura cu reprezentantii institutiilor din strainatate in vederea obtinerii unor acte, aprobari sau inlesniri privitoare la o calatorie, o stabilire in strainatate, obtinere a unui loc de munca, inscriere la un concurs, examen, selectie de dosare, continuare a studiilor.
 
Pe 26 noiembrie, Neptun va reveni la mersul direct, dupa o retrogradare de cinci luni, limpezindu-le, intrucatva, universul interior. Intre 27 noiembrie, dupa ora 10:35′, si 29 noiembrie, la pranz, viata afectiva intensa. Berbecii vor fi atrasi de placerile imediate oferite de simturi, aventuri, jocuri. petreceri, divertisment. Relatii dinamice, camaraderesti intre parinti si copii care, prin exagerare, pot sterge granita, necesara din punct de vedere pedagogic, de autoritate si respect. Cei care practica sportul de performanta vor avea un plus de incredere in fortele lor, curaj, energie si ambitie ori rezistenta nervoasa.
 
 Intre 29 noiembrie, dupa ora 13:08′, si 30 noiembrie, nativii vor avea nevoie de rabdare si metoda pentru a duce la bun sfarsit sarcinile curente la locul de munca ce pot fi, pentru cateva zile, mai solicitante, mai plicticoase, mai obositoare. Din punctul de vedere al sanatatii, identificam discrete tulburari digestive, legate de regimul hranei (refuz al unor alimente); in schimb, etapa va fi benefica pentru spirit, pentru lumea interioara unde Berbecii pot gasi motive de calm si inseninare.

Citeste mai mult pe Kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate