Horoscop Urania pentru saptamana 23-29 martie 2019. Trei zodii vor plati pentru greselile din trecut! Viata acestor nativi se va schimba radical!

Horoscop Urania. Aflati care sunt previziunile astrale pentru saptamâna 23 - 29 martie 2019 si previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

In fiecare vineri, Urania iti spune de ce trebuie sa te feresti in saptamâna care urmeaza, ce probleme medicale pot sa apara si ce sanse ai sa te imbogatesti.

BERBEC
Între 23 si 25 martie dimineata, ingrijorari privitoare la soarta unui câstig sau a unui ajutor ce pare a fi amenintat, de curând sau de mai mult timp, de intentiile incorecte ale unei persoane ori de situatiile care contin vicii de forma si procedura ale unor institutii ce ridica piedici in calea rezolvarii lor. Între 25 martie, dupa ora 8.06, si dupa-amiaza zilei de 27 martie, Berbecii vor avea tendinta sa se concentreze pe un proiect de viata care presupune gasirea celor mai corecte si folositoare mijloace de a-si pune in aplicare un plan de viata. Uneori, pentru asta, ei vor lua in calcul strainatatea sub orice forma: stramutare, plecare la munca, la studii, stagii de perfectionare, participare la activitati internationale de prestigiu, calatorii, corespondenta, relatii personale, etc. Alteori va fi vorba de limpezirea convingerilor si aspiratiilor si raportarea lor onesta si logica la conditiile personale (varsta, pregatire, experienta de viata, competenta profesionala).
În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra in zodia Pestilor si va contribui la risipirea ”negurilor” care le-au impovarat sufletul. Va urma o perioada de o luna de relaxare a universului interior sporita, din dupa-amiaza zilei de 29 martie, de revenirea la mersul direct a planetei Mercur, care le va insufla sentimente nobile si speranta. Între 27 martie, dupa ora 16.09, si 29 martie, se vor pune din nou, cu mai multa intensitate, probleme de autoritate in viata publica, precum si nevoia de a actiona pe directia eliminarii unor obstacole din calea afirmarii lor profesionale. Întreaga saptamâna va purta mesajul Soarelui, in tranzit prin zodia Berbecului, ceea ce, pentru nativii apartinând acestui semn, va insemna o sustinere energetica speciala. Rastimp important pentru nativi prin premisa multor activitati pe care vor incepe sa le desfasoare sau carora le vor pune bazele unei evolutii ulterioare.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate