HOROSCOP URANIA pentru perioada 16– 21 decembrie 2018. Berbecii au o perioada de calm, Gemenii pot sa progreseze!

,

HOROSCOP URANIA. Previziunile Urania pentru perioada 16 - 21 decembrie 2018. Următoarea Mercur/Jupiter în Săgetător va avea loc peste 12 ani.

HOROSCOP URANIA. Berbec

Între 15 şi 16 decembrie noaptea, perioadă de calm, de tihnă interioară sau de preocupări care le vor permite să evadeze într-un tărâm al visului, al proiecţiilor interioare, al unui univers paralel. Între 16 decembrie, după ora 02:44′, şi dimineaţa zilei de 18 decembrie, moment al acţiunii, al revenirii „cu picioarele pe pământ”, al eficienţei. Activităţi legate de felul în care sunt percepuţi de către colegi sau de către opinia publică, eforturi de consolidare a funcţiei prin asumarea unor sarcini de serviciu cu grad mare de dificultate. Între 18 decembrie, după ora 11:38′, şi 20 decembrie, la prânz, preocupări financiare născute mai ales din dorinţa de a-şi stabiliza condiţia bănească curentă. Atenţie la ofertele unor câştiguri insuficient motivate care se pot dovedi, mai târziu, o înşelătorie. Prudenţă faţă de propunerile unor prieteni de a intra în combinaţii financiare bizare care îi pot expune în faţa legii. Între 20 decembrie, după ora 14:52′, şi 21 decembrie, etapă favorabil oricărui tip de dialog, schimb de impresii sau activităţi publice (conferinţe, sesiune de comunicări, discursuri, luări de cuvânt în cadrul activităţii unor instituţii), examene, teste, verificarea competenţei profesionale. Posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanţe mici. Şansa de a intra în posesia unor informaţii utile. Favorizate vor fi, întreaga săptămână, şi relaţiile cu persoanele şi instituţiile din afara graniţelor ţării. Posibilitatea de a obţine avize şi aprobări din partea forurilor internaţionale, reglementarea pe cale juridică a situaţiilor de viaţă speciale care presupun deplasarea, şederea pentru un timp sau stabilirea definitivă în străinătate. Unele persoane îşi pot schimba brusc opinia faţă de oameni, idei şi iniţiative în care au crezut şi pentru a căror susţinere s-au implicat, până acum, cu mult entuziasm.

 

HOROSCOP URANIA. Taur

Între 15 şi 16 decembrie noaptea, relaţii plăcute, armonice, între nativi şi prietenii lor. Nevoia de căldură sufletească, de apropiere umană, de corespondenţă spirituală, de preocupări născute din gusturi şi interese comune cu ale unor cunoscuţi a căror prezenţă le „face bine” Taurilor. Între 16 decembrie, după ora 02:44′, şi dimineaţa zilei de 18 decembrie, răstimp mai agitat din punct de vedere interior. Motive de nemulţumire, stare de stres, îngrijorare faţă de soarta unor aspecte din viaţa şi activitatea lor al căror viitor le apare complicat şi nesigur. Frământări interioare. Între 18 decembrie, după ora 11:38′, şi 20 decembrie, la prânz, Luna va tranzita zodia Taurului şi va revărsa asupra nativilor care aparţin acestui semn un binefăcător val de calm, de stabilitate, de energie, voinţă şi răbdare. Femeile vor fi preocupate de aspectul fizic, de modă, cosmetică, estetică, înfăţişare şi, nu în ultimul rând, de sănătate. Între 20 decembrie, după ora 14:52′, şi 21 decembrie, dialoguri pe teme băneşti, mai ales în ipostaza consultărilor cu specialişti în materie fiscală, evaluatori, experţi contabili, avocaţi, notari, agenţi imobiliari, în vederea lămuririi lor asupra unor chestiuni de legislaţie şi aplicare a actelor normative cu privire la regimul unor câştiguri şi avantaje materiale. Accent pe ipostaza primirii sau intrării în posesia bunurilor imobiliare transmise pe calea actelor de donaţie, testament, succesiune, partaj, etc. Uneori, în relaţiile parteneriale, îşi pot face loc sau pot persista disfuncţii mai vechi, manifestate prin egoism, individualism, gelozie, atitudine posesivă. Interese ascunse ale partenerilor de afaceri sau lipsă de loialitatea a unor colaboratori. Dacă au funcţii, din invidie, Taurii pot fi provocaţi, subminaţi, discreditaţi prin metode subtile, greu de identificat ca sursă şi, prin asta, greu de contracarat.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Citește și:

Dezvaluirile lui Nostradamus pentru zodii! Predictii pana in 2028. Urmeaza cea mai grea perioada cu certuri si despartiri

Criza medicală a transformat piața muncii: 10 profesii noi în România în Clasificarea Ocupațiilor

Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

Iata care sunt bolile karmice ale fiecarei ZODII! Care e suferinta ce ti-a marcat existenta

Horoscop 24 octombrie 2020: Zodia care pierde timpul cu discuții inutile


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies