Horoscop Urania 9-15 martie. Previziuni complete dragoste, bani, sanatate, cariera

Urania a facut public horoscopul pentru saptimana viitoare, 9-15 martie 2019.

Ce se va intampla fiecarei zodii in parte, dragoste, bani, sanatate, cariera, vedeti mai jos.

Horoscop Urania 9-15 martie Berbec

Intre 9 si 10 martie dimineata, perioada in care nativii se vor simti plini de energie si in stare sa-si asume activitati solicitante, pe care in ultimul timp, poate, le-au amanat. Moment al curajului si al entuziasmului. Intre 10 martie, dupa ora 9.10, si dupa-amiaza zilei de 12 martie, atitudine pragmatica, preocupari banesti; unele vor intra la capitolul activitati curente (plati, cumparaturi), altele vor viza achizitiile si investitiile pe termen mediu care sa le procure un beneficiu stabil.

De altfel, cuvantul de ordine in aceasta perioada va fi stabilitatea financiara. Uneori se pot ivi si clipe de ingrijorare cu privire la viitorul lor banesc sau material, ceea ce ii va obliga pe nativi sa mediteze serios si aplicat cu privire la gasirea unor solutii realiste pentru a-si spori veniturile altfel decat cele obtinute din salarizare. Intre 12 martie, dupa ora 17.48, si sfarsitul zilei de 14 martie, rastimp favorabil comunicarii obisnuite intre nativi si vecini sau cunoscutii ocazionali. Posibilitatea de a afla un detaliu util lor si de a se consulta cu o persoana competenta.

Context favorabil pentru cei care vor sustine probe orale in cadrul unor examene, teste, auditii si vizionari sau interviuri in vederea angajarii. Sansa de a face unul sau doua drumuri scurte, cu scop turistic sau de agrement. Intre 14 martie, dupa ora 23.50, si 15 martie, preocupari domestice, nevoia de a proteja sau conserva un bun de familie, dar si clipe de enervare provocate de una sau mai multe situatii neconvenabile care ii pun in dificultate ori de cate ori vor fi nevoiti sa opteze intre familia din care fac parte (care-i solicita) si activitatea profesionala. Cei maturi constientizeaza aspectele subrede din trecut lor, care acum ii pun in situatia de a retracta o promisiune, de a deconta un angajament neonorat ori de a-si revizui un plan de viata.

Citeste mai mult pe Kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate