HOROSCOP SPECIAL – 14 Septembrie 2019. Pregateste-te: luna Plină în Pești aduce schimbari majore pentru zodii

Acest eveniment astrologic este obligat să ne influențeze pe fiecare în moduri potrivite pentru zodiile noastre.


In articol:

HOROSCOP SPECIAL – 14 Septembrie 2019. Pregateste-te: luna Plină în Pești aduce schimbari majore

Berbec

Pentru această lună plină în Pești, visele tale vor deveni mai strălucitoare și imaginația voastră va curge prin voi spiritual. Luna vă afectează casa a 12-a, a inconștientului, vă puteți aștepta să descoperiți adevăruri frumoase care transformă întreaga perspectivă a universului, ajutând și dând sens lucrurilor din viața voastră.

Taurul

Deoarece luna plină în Pești va radia în întreaga casă a comuniunii, pregătiți-vă pentru o revelație despre oamenii cu care vă petreceți timpul. Poate vă vor plăcea tot mai mulți oameni în jurul vostru. Poate că vă veți angaja într-un cerc nou de oameni, mai dezvoltați spiritual.

Gemenii

Aștepți o recompensă la locul de muncă? Ești gata să faci următorul pas către realizarea viselor tale? Cum luna plină în Pești luminează casa a 10-a din cariera și reputația ta, vei debloca noi nivele de succes în destinul tău. Este timpul să vă urmați intuiția cu încredere.

Rac

Sunteți pe cale să faceți o plimbare cu covorul magic în această lună plină în Pești , mai ales pentru că vă intensifică a noua casă, a aventurii și experienței. Pregătiți-vă pentru aventură, spontaneitate și cunoaștere, deoarece nu veți putea să nu reacționați sub influența magică a acestui eveniment cosmic.

citeste continuarea pe ce-spun-astrele.ro

Citeste si: Horoscop BANI si SUCCES 9-15 septembrie 2019. Zodiile care au parte de prosperitate

Citeste si: 12 cupluri de zodii care pot rezista oricărui obstacol. Tu in ce zodie esti?

Citeste si: Tu știi care este cea mai importantă parte a corpului tău?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate