Horoscop săptămânal 6-12 martie 2023. Nativii zodiilor își vor demonstra abilitățile la locul de muncă

Author: Bianca Vidoi

Nativii zodiilor își vor demonstra abilitățile la locul de muncă

Sursa: freepik

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 6-12 martie 2023. Află ce îți rezervă astrele! Farmecul fecioarelor va atrage admiratori.

Află

 horoscopul  săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Citește și: Horoscop chinezesc 6-12 martie 2023: Zodiile care spun „DA” marilor oportunități. Luna Plină deschide calea începuturilor reale

Horoscop săptămânal 6-12 martie 2023- Zodia Berbec

Ești în cea mai bună formă a ta, iar starea de

bine și energia pe care le ai în ultima perioadă îți vor da puterea necesară de a aborda orice sarcini pe care le-ați amânat recent.  Pregătește-te în anticipare pentru ceva bun să se întâmple în curând. Este chiar posibil să te simți copleșit de atâtea oportunități care îți ies în cale. 

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Horoscop săptămânal 6-12 martie 2023- Zodia Taur

Ești perseverent și puternic și demonstrezi în orice situație că ești imbatabil. Profită de această fază de înaltă energie, dar păstrează un anumit nivel de calm. Folosiți reținerea acolo unde este cazul și nu exagerați și nu vă lăsați să scăpați de sub control, astfel încât să fiți rănit față de cei la care țin cel mai mult.

Horoscop săptămânal 6-12 martie 2023- Zodia Gemeni

Ești entuziast și te simți capabil să realizezi tot ceea ce ți-ai propus. Dacă te străduiești pentru mai multă responsabilitate profesională, arată-le altora de ce ești capabil, demonstrează-ți abilitățile, este ușor să-ți realizezi obiectivele fără a-i tulbura pe cei care s-ar fi putut simți anterior amenințați de ambiția ta. 

Horoscop săptămânal 6-12 martie 2023- Zodia Rac

Ești atent și dai dovadă de perseverență atunci când te confrunți cu probleme. După cum era de așteptat, sugestiile pe care le faci sunt acceptabile pentru alții care tind să fie de acord cu tine. Folosește această influență pentru a-ți îndeplini dorințele, rămâi neclintit obiectivelor tale.

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 6 martie 2023: Zodiile care trebuie să acorde mai multă atenție propriilor interese. Au șanse mari de reușită

Horoscopul pentru săptămâna 6-12 martie 2023 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 6-12 martie 2023- Zodia Leu

A te strădui mereu să îți demonstrezi valoarea este o risipă inutilă de energie și îți riști bunăstarea de dragul celorlalți. Fă-ți o favoare, nu îți mai folosi propriile idei și puncte de vedere, cu excluderea celorlalți. Arată puțină modestie și păstrează-ți cumpătul dacă vrei să-ți păstrezi calmul și majoritatea prietenilor tăi.

Horoscop săptămânal 6-12 martie 2023- Zodia Fecioară

Ai încredere deplină în capacitatea ta de a îndeplini orice sarcină pe care o asumi. Cu o hotărâre care demonstrează pe deplin puterea scopului pe care îl ai, ești capabil să dezvolți idei inventive și practice pentru rezolvarea problemelor care înseamnă că alții te observă. Farmecul tău atrage admiratori, noi prieteni și posibilități de a întări legăturile romantice.

Horoscop săptămânal 6-12 martie 2023- Zodia Balanță

Abordarea ta vizibil fără teamă impresionează, ai rezistența de a aborda orice sarcină. Abordezi lucrurile într-un mod destul de nestructurat și încerci să faci prea multe lucruri deodată. Asigurați-vă că nu pierdeți timpul cu detalii irelevante sau nu vă pierdeți cumpătul în acest proces. Fii dispus să faci compromisuri în relația ta pentru a evita certurile și fii atent la semnalele corpului tău.

Citește și: Horoscop zilnic luni, 6 martie 2023. Este momentul ideal pentru ca Peștii să își asume un risc

Horoscop săptămânal 6-12 martie 2023- Zodia Scorpion

Toleranța, înțelegerea și răbdarea trebuie să fie trei caracteristici ce sunt tratate cu prioritate de către tine, mai ales în comunicarea cu alte persoane. Cu toate că încerci din greu să rămâi calm, ești mult mai înclinat să-ți impui ideile într-un mod pasional și nemilos, ceea ce, de înțeles, nu este bine primit de cei cu care îți împarți viața de zi cu zi. 

Horoscop săptămânal 6-12 martie 2023- Zodia Săgetător

Te confrunți cu o serie de provocări și simți că trebuie să-ți dovedești cunoștințele tot timpul. Acest lucru este destul de obositor și enervant, ceea ce tinde să te facă să ai o stare neprietenoasă. Asigurați-vă că vă păstrați cumpătul și evită să-ți arăți nemulțumirea în mod inutil față de cei la care se presupune că țin cel mai mult, conform horoscopului săptămânal.

Horoscop săptămânal 6-12 martie 2023- Zodia Capricorn

Ești mândru de toate aspectele din viața ta, iar ultimele eforturi pe care vrei să le faci vor fi pentru a îndeplini diverse sarcini. Ești relaxat așa că toate sarcinile dificile pe care le vei primi le vei rezolva cu ușurință. Alții vă solicită sfatul și opinia cu privire la problemele care îi privesc și sunt recunoscători pentru modul competent în care primesc asistență. 

Horoscop săptămânal 6-12 martie 2023- Zodia Vărsător

Canalizează-ți energia în mod productiv și vezi cât de mult poți realiza într-un interval scurt de timp. Asigurați-vă că evitați discuțiile prelungite care vă fac să deveniți frustrați și supărați pe cei care par să vă pună obstacole în cale. Încercați să vă folosiți energia în proiectele pe care vreți să le terminați.

Horoscop zilnic marți, 28 februarie 2023. Racii vor fi conduși de fricile lor

Horoscop săptămânal 6-12 martie 2023- Zodia Pești

Toate lecțiile pe care le-ai învățat până acum sunt puse în aplicare și vă ajută să faceți față cu încredere în majoritatea situațiilor pe măsură ce apar. Sunteți mulțumit de voi înșivă și de efortul pe care îl puteți depune pentru a te apropia cât mai mult de planurile tale de viitor. Este potrivit să cauți îmbunătățiri în viața ta de afaceri, socială și romantică.

Descoperă și mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscop zilnic marți, 7 martie 2023. Nativii zodiilor se vor confrunta cu situații din trecut

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.