Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022. Este momentul marilor schimbări. Cum vor fi influențate zodiile de Eclipsa parțială de Soare

Author: Amalia Georgescu

Horoscopul pentru săptămâna 24-30 octombrie 2022 

Sursa: unsplash, canva.com

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 24-30 octombrie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Berbec trebuie să renunțe la tot ceea ce nu merge bine în viața lor.

Horoscopul săptămânal 24-30 octombrie 2022 oferă câteva descrieri generale. Este o săptămână în care zodiile vor fi puternic influențate atât de Eclipsa parțială de Soare în zodia Scorpion, din 25 octombrie 2022, cât și de Luna Nouă. Pot să apară schimbări majore, răsturnări de situație, iar nativii zodiacului vor fi îndemnați să se detașeze de trecut și de toate acele lucruri care nu le fac bine și care îi împiedică să evolueze.

Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022- Zodia Berbec

Este o săptămână importantă pentru nativii din zodia Berbec. Mulți dintre ei vor fi încurajați să renunțe la trecut, la tot ceea ce este toxic în viața lor. Dacă vor reuși să facă aceste lucruri, viața lor se va schimba în bine și pot avea parte de o evoluție, atât în plan personal, cât și profesional.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022- Zodia Taur

Pentru Tauri, Eclipsa parțială de Soare în zodia Scorpion va aduce schimbări în plan personal. Acești nativi se pot raporta într-un mod diferit la cei din viața lor, iar relațiile pe care le au se pot îmbunătăți. Acest sector al vieții personale va fi foarte bine aspectat. 

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022- Zodia Gemeni

Gemenii au parte de o săptămână bună și care le va permite să se afirme la locul de muncă. Este momentul să îndrăznească mai mult, să fie mai atenți la felul în care sunt percepuți de cei din jurul lor. Acești nativi pot evolua destul de mult, însă doar dacă vor face și ei pași în această direcție. 

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022- Zodia Rac

Racii vor primi vești bune în plan personal. Se pot produce tot felul de schimbări care să îi facă pe acești nativi să privească viața cu alți ochi. Cei singuri au șanse mari să își găsească sufletul pereche, în timp ce nativii care au pe cineva își pot duce relațiile la un alt nivel. 

Citeste si: Luna Nouă în Scorpion și Eclipsa de Soare 2022: Tot ce ai ascuns iese la suprafață! Când are loc și cum vor fi influențate zodiile de acest fenomen

Horoscopul pentru săptămâna 24-30 octombrie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022- Zodia Leu

Când vine vorba despre orgoliu, Leii cu siguranță sunt printre cele mai orgolioase zodii, iar această latură a lor va fi puternic evidențiată în această săptămână. Din această cauză Leii pot să întâmpine destul de multe probleme, în special în plan personal.

Este o săptămână tensionată pentru acești nativi ai zodiacului.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022- Zodia Fecioară

Fecioarele pot avea parte de schimbări importante pe toate planurile. Este un moment foarte bun pentru ca acești nativi să se reinventeze. Nu le va fi ușor să iasă din zona de confort, însă dacă vor face acest lucru, atunci toate le vor merge ca pe roate. 

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022- Zodia Balanță

Balanțele trebuie să fie ceva mai atente la bani în această săptămână. Chiar dacă în prezent nu întâmpină dificultăți, unele probleme pot să apară pe viitor dacă nu vor lua deciziile corecte în această perioadă, motiv pentru care trebuie să fie ceva mai atenți la acest aspect. 

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022- Zodia Scorpion

Eclipsa parțială de Soare care va avea loc pe 25 octombrie se produce în zodia Scorpion, motiv pentru care acești nativi vor fi în centrul atenției. Cei născuți în această zodie vor trece prin schimbări radicale și vor avea ocazia de a lua decizii care să le fie de folos pe viitor. Este un moment în care nu ar trebui să lase absolut nimic la voia întâmplării.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii vor fi îndemnați să pună accentul mai mult pe tot ceea ce ține de familie, pe lucruri care le pot aduce liniște sufletească. Este un moment bun pentru a face pace cu trecutul, dar și cu acele persoane cu care au mai avut mici conflicte de-a lungul timpului.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022- Zodia Capricorn

Capricornii trebuie să învețe că, uneori, este nevoie să încheie anumite capitole pentru a putea ajunge în punctul în care își doresc. În această săptămână trebuie să pună punct unor relații care nu merg, pot renunța la unele proiecte în care nu se mai regăsesc. Deși nu va fi ușor, toate aceste lucruri îi vor ajuta pe acești nativi să se dezvolte din punct de vedere personal și profesional. 

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022- Zodia Vărsător

Din punct de vedere financiar, săptămâna 24-30 octombrie 2022 este una cu aspecte bune pentru nativii din zodia Vărsător. Aceștia pot primi un bonus salarial, o primă sau pot ajunge să câștige mai bine, chiar dacă vor fi nevoiți să facă anumite schimbări. Este important să îndrăznească mai mult.

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022- Zodia Pești

Peștii trebuie să fie mai atenți la starea lor de sănătate. Dacă sunt unele afecțiuni mai vechi pe care le-au cam neglijat, acum este momentul să meargă la medic și să facă acele investigații care se impun. Nu ar trebui să mai amâne controlul medical. 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop chinezesc NOIEMBRIE 2022: Zodiile capabile de lucruri mărețe! Luna Mistrețului transformă visurile în realitate