Luna Nouă în Scorpion și Eclipsa de Soare 2022: Tot ce ai ascuns iese la suprafață! Când are loc și cum vor fi influențate zodiile de acest fenomen

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 24 oct 2022, 08:15

Horoscop Lună Nouă în Scorpion 2022

Sursa: consciousreminder.com

Luna Nouă în Scorpion și Eclipsa de Soare 2022. Adevărurile profunde vor fi dezvăluite și tot ce ai de ascuns iese la suprafață. Cum vor fi influențate zodiile și la ce trebuie să fie atenți toți nativii zodiacului!

Luna

Nouă în Scorpion și Eclipsă de Soare 2022. Acest fenomen va avea loc la data de 25 octombrie 2022 și va avea o influență puternică asupra tuturor zodiilor.

Scorpionul este semnul morții și al renașterii, așa că Luna Nouă în Scorpion aduce o oportunitate uriașă de schimbare și transformare. Află cum vor fi influențate zodiile de Lun Nouă în Scorpion și la ce trebuie să fie atenți toți

nativii zodiacului în perioada la care va avea loc acest fenomen.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 24-30 octombrie 2022: Zodiile care-și îndeplinesc cele mai arzătoare dorințe! Lună Nouă le oferă oportunitatea de a realiza tot ce își doresc

HOROSCOP Lună Nouă în Scorpion 2022   

HOROSCOP Lună Nouă în Scorpion. Potrivit astrologilor, Luna Nouă în Scorpion, care va avea loc

pe data de 25 octombrie 2022, va aduce un val de emoții profunde, pe măsură ce lucruri ascunse vor ieși la suprafață.

Scorpionul este semnul morții și al renașterii, așa că schimbări importante vor veni pentru fiecare zodie în parte, fie că îți dorești asta sau nu.

Sfatul astrologilor pentru fiecare nativ al zodiacului este să nu își reprime nimic! Luna Nouă în Scorpion este o oportunitate unică de a

te cunoaște și de a te dezvălui fără secrete sau lucruri ascunse. 

Luna Nouă în Scorpion joacă un factor important în transformarea și renașterea fiecărei zodii așa că acceptă-ți emoțiile și lasă-le să-ți arate calea! 

Citeste si: Horoscop chinezesc NOIEMBRIE 2022: Zodiile capabile de lucruri mărețe! Luna Mistrețului transformă visurile în realitate

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Luna Nouă în Scorpion și Eclipsa de Soare 2022 influențează toate zodiile 

Din punct de vedere astrologic, Luna Nouă în Scorpion și Eclipsa de Soare 2022, fenomen care va avea loc la data de 25 octombrie, vor influența toate zodiile! 

Luna Nouă în Scorpion trage cortina pentru marea dezvăluire și te ajută să dai jos toate măștile ca să-ți arăți adevărata fața. Pe măsură ce adevărurile profunde vor fi dezvăluite, zodiile vor fi lovite de un val de emoții puternice. 

Scorpionul adoră misterul și nu se va opri până nu va găsi adevărul! Luna Nouă în Scorpion este una dintre cele mai bune luni pentru vindecarea emoțională și vine în ajutorul tău pentru a-ți îndeplini scopul. 

Luna Nouă în Scorpion și Eclipsa de Soare din luna octombrie ajută zodiile să vadă adevărul din spatele acțiunilor, să dărâme barierele și să-și înfrângă temerile! 

La ce trebuie să fie zodiile atente sub Luna Nouă în Scorpion 

Există totuși și anumite aspecte la care trebuie să fie atente toate zodiile sun Luna Nouă în Scorpion. În cartea sa, „Magia Lunii în viața ta„, autoarea Kirsty Gallagher, mentoră în lucrul cu magia Lunii și specialistă în alinierea sufletească, a atras atenția și asupra influenței negative pe care o pot simți zodiile  și la ce trebuie să fie atente în această perioadă. 

La ce trebuie să fii atent sub Luna Nouă în Scorpion: 

- Sub Lună Nouă în Scorpion, trebuie să fii atent la dorința de a controla sau manipula totul 

- Să nu fii răzbunător 

Horoscop săptămânal 27 februarie - 5 martie 2023. Zodiile vor demonstra că orice este posibil

- Să nu iei decizia pripită de a distruge