Horoscop săptămânal, 15-21 noiembrie 2021. Începe o săptămână tensionată. Ce zodii vor avea probleme cu comunicarea

,
horoscop saptamanal 15-21 noiembrie 2021

Horoscopul pentru săptămâna 15-21 noiembrie 2021

[Sursa foto: canva.com]

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 15-21 noiembrie 2021. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Scorpion vor avea parte de surprize din partea destinului.


In articol:

Horoscopul pentru

săptămâna 15-21 noiembrie 2021 oferă câteva descrieri generale. Contextul astral aduce foarte multe răsturnări de situație, probleme de comunicare, dar și clarificări pentru anumiți nativi ai zodiacului. Unii dintre ei își vor da seama că au venit cu o misiune pe pământ și că trebuie să depună mai mult efort pentru a o duce la îndeplinire.

Află horoscopul săptămânii 15-21 noiembrie 2021 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal, 15-21 noiembrie 2021- Zodia Berbec

În această săptămână este posibil să plătești un preț destul de scump pentru anumite greșeli din trecut. Încă din primele zile ale săptămânii se va duce un conflict în interiorul tău și s-ar putea să nu îți dorești să vorbești prea mult despre ceea ce trăiești în clipa de față.

Horoscop săptămânal, 15-21 noiembrie 2021- Zodia Taur

Începe o săptămână destul de delicată pentru tine, în special în plan personal. Pot să apară o serie de informații contradictorii și care te pot induce în eroare. Încearcă să privești totul în ansamblu și să nu iei decizii în funcție de ceea ce simți într-un anumit moment. 

Horoscop săptămânal, 15-21 noiembrie 2021- Zodia Gemeni

Îți dorești să faci anumite lucruri și faptul că întâmpini dificultăți te frustrează foarte tare.

Ți se pare că oricât de multe efoturi ai face, parcă tot nu este suficient. Ar trebui să vezi pașii mici pe care i-ai făcut și să nu te gândești doar la faptul că nu ai reușit încă să îți atingi scopul final.

Horoscop săptămânal, 15-21 noiembrie 2021- Zodia Rac

În această săptămână vei descoperi foarte multe lucruri despre propria persoană. În ultima vreme au fost destul de multe momente în care ai simțit că nu te regăsești și că nu știi pe ce drum ar trebui să pornești. Vei primi mai multe răspunsuri importante în săptămâna 15-21 noiembrie.

Citeste si: Horoscop dragoste decembrie 2021. 3 zodii vor învăța să iubească din nou și vor avea sărbători de poveste

Horoscopul pentru săptămâna 15-21 noiembrie 2021 oferă sfaturi pentru toate zodiile

horoscop saptamanal 15-21 noiembrie 2021

Pot să apară schimbări la job pentru Capricorni 

[Sursa foto: unsplash]

Horoscop săptămânal, 15-21 noiembrie 2021- Zodia Leu

Săptămâna 15-21 noiembrie te va pune puțin la încercare, având în vedere că pot să apară o serie de schimbări de ultim moment, atât la job, cât și în viața ta personală. Ești o persoană puternică și care nu se pierde cu firea în fața situațiilor delicate, însă în această săptămână s-ar putea să ai câteva clipe ceva mai delicate. 

Horoscop săptămânal, 15-21 noiembrie 2021- Zodia Fecioară

Vrei mereu să ai controlul asupra lucrurilor din viața ta, însă în această săptămână îți vei da seama că nu te poți pune în calea destinului. Unele lucruri se vor întâmpla, indiferent de dorința ta și va fi nevoie să accepți acest lucru. Urmează o săptămână în care te vei trezi la realitate. 

Horoscop săptămânal, 15-21 noiembrie 2021- Zodia Balanță

Deși la prima vedere pare că ești o persoană comunicativă, în realitate sunt foarte puține informații cu adevărat importante pe care le dezvălui. De cele mai multe ori te pierzi în detalii doar de dragul de a lungi conversația. Poți avea probleme din cauza comunicării în această săptămână.

Horoscop săptămânal, 15-21 noiembrie 2021- Zodia Scorpion

Este o săptămână în care destinul îți poate face foarte multe surprize, unele plăcute, altele mai puțin. Cel mai bine ar fi să te pregătești pentru câteva zile în care pot să apară provocări de tot felul. Poate că nu îți va fi ușor să ții piept acestor situații, dar în mod cert vei învăța câteva lecții importante. 

Horoscop săptămânal, 15-21 noiembrie 2021- Zodia Săgetător

Dacă nu vrei să ai parte de dezamăgiri, atunci nu îți pune bazele în cei din jur în această săptămână. De preferat ar fi să te ocupi tu de lucrurile foarte importante, mai ales dacă vrei ca totul să iasă perfect. Încearcă să nu îi critici pe cei din jur sau dacă o faci, atunci alege o modalitate ceva mai drăguță de a spune lucrurile.

Horoscop săptămânal, 15-21 noiembrie 2021- Zodia Capricorn

În săptămâna 15-21 noiembrie pot să apară o serie de schimbări la locul de muncă, iar multe dintre ele nu vor fi în avantajul tău. Nu ar fi exclus să ți se dea noi responsabilități, fapt care te va pune în dificultate. 

Horoscop săptămânal, 15-21 noiembrie 2021- Zodia Vărsător

Doar comunicând vei putea ține sub control anumite situații, însă va fi nevoie să o faci într-un mod eficient. Nu îi lăsa pe ceilalți să îți rezolve problemele, ci ocupă-te tu de lucrurile importante.

Horoscop săptămânal, 15-21 noiembrie 2021- Zodia Pești

Începe o săptămână magică pentru tine și în care vei reuși să îți pui ordine în gânduri. Dacă ai de făcut lucruri importante, acum este momentul potrivit. 

Descopera şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: 10 adevăruri despre persoanele născute în luna noiembrie. Ce calități și ce defecte au?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Horoscop karmic iarna 2021. Cinci zodii vor avea parte de mult noroc și multă iubire

Anunțul zilei vine de la ministrul Boloș: România a finalizat documentația pentru accesarea a 44 de miliarde de euro

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Te-ai născut în luna noiembrie? Află ce zodie ești în funcție de data nașterii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies