Horoscop dragoste decembrie 2021. 3 zodii vor învăța să iubească din nou și vor avea sărbători de poveste

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 30 nov 2021, 18:05

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021

Sursa: unsplash

Descoperă horoscopul lunii decembrie 2021 și vezi cum vor sta zodiile la capitolul dragoste. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Berbec pot întâlni o persoană specială în preajma sărbătorilor de iarnă.

Horoscopul dragostei

pentru luna decembrie 2021, oferă câteva descrieri generale. În decembrie, zodiile vor fi cuprinse de magia sărbătorilor de iarnă, astfel că își vor da voie să viseze ceva mai mult. Tot acest context le va fi favorabil acelor nativi ai zodiacului care sunt romantici, dar și celor care sunt în căutarea sufletului pereche. Este o lună cu aspecte bune din punct de vedere sentimental. 

Află horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021 pentru

zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop dragoste decembrie 2021- Zodia Berbec

Deși nu obișnuiesc să își arate sentimentele, în luna decembrie, Berbecii vor deveni mai sentimentali și vor pune mai mult accentul pe emoție. Cei care sunt implicați deja în relații vor reuși să își surprindă partenerii de viață, în timp ce Berbecii singuri își vor da voie să iubească din nou.

Acești nativi pot cunoaște persoane speciale în preajma sărbătorilor de iarnă și nu ar fi exclus ca finalul de an să îi prindă într-o nouă relație. 

Horoscop dragoste decembrie 2021- Zodia Taur

În decembrie, Taurii care vor pune mai mult accentul pe viața de familie și pe relația cu persoana iubită vor avea doar de câștigat. Dacă în restul anului au muncit din greu, decembrie este momentul în care să

se ocupe de sufletul lor. Unii nativi ai zodiacului chiar se vor gândi să își extindă familia în perioada următoare, astfel că se pot gândi să conceapă un copil.

Taurii care nu au o relație ar trebui să fie mai atenți la cei din jurul lor. Pot descoperi persoane interesante.

Horoscop dragoste decembrie 2021- Zodia Gemeni

Gemenii care sunt căsătoriți sau au relații de lungă durată ar putea fi puși în situația de a face compromisuri în luna decembrie. Pot să mai apară mici tensiuni și discuții în contradictoriu cu partenerii de viață, însă acestea nu vor fi de natură să le afecteze relațiile acestor nativi. Cu toate acestea, Gemenii trebuie să fie mai răbdători și să lase mai mult de la ei.

Gemenii singuri ar trebui să își asculte mai mult instinctul. Pot începe povești de iubire fabuloase, asta dacă vor fi capabili să le accepte defectele celor cu care vor interacționa.

Horoscop dragoste decembrie 2021- Zodia Rac

Racii care au suferit dezamăgiri în dragoste în trecut vor avea șansa de a-și găsi echilibrul din punct de vedere emoțional. Acești nativi ai zodiacului vor învăța să iubească din nou. Sunt șanse mari să întâlnească persoane care să le ofere siguranță, respect și iubire, lucruri de care au foarte mare nevoie.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Racii care au deja o relație vor vorbi cu mai mare ușurință despre sentimentele lor, iar acest lucru va duce la rezolvarea foarte multor probleme.

Citeste si: Horoscop lunar decembrie 2021. Ultima lună din an le aduce nativilor zodiacului schimbări importante și foarte multe surprize

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop dragoste decembrie 2021- Zodia Leu

Leii vor fi foarte vocali în luna decembrie, vor spune lucrurilor pe nume, iar unele dintre comentariile lor ar putea fi înțelese greșit de partenerii lor de viață. Acești nativi trebuie să renunțe la pretențiile exagerate dacă vor să aibă parte de armonie în relația de cuplu.

Leii singuri nu își vor bate capul cu dragostea în luna decembrie, aceștia preferând ca totul să vină de la sine. Chiar dacă sunt deschiși atunci când vine vorba despre iubire, acești nativi nu vor face prea multe eforturi în luna decembrie în acest sens.

Horoscop dragoste decembrie 2021- Zodia Fecioară

Fecioarele vor avea parte de susținere din partea partenerilor de viață și vor fi îndemnate să își exprime emoțiile. Fecioarele care sunt căsătorite sau au o relație vor avea parte de momente romantice și de multă pasiune în luna decembrie.

Pentru nativii din zodia Fecioară care sunt singuri, astrele au planuri mari. Aceste persoane pot învăța să iubească din nou, dar de această dată cu toată ființa, fără jumătăți de măsură. 

Horoscop dragoste decembrie 2021- Zodia Balanță

Balanțele singure trebuie să fie atente atunci când vine vorba despre dragoste. În luna decembrie, acești nativi ai zodiacului pot fi păcăliți. Cineva se poate juca cu sentimentele lor, astfel că unele Balanțe pot suferi mari dezamăgiri.

Balanțele care trăiesc deja povești de iubire ar trebui să profite de luna decembrie pentru a le demonstra partenerilor de viață ce simt cu adevărat. Acești nativi ar trebui să învețe să spună mai des „te iubesc” sau să facă gesturi prin care să își arate iubirea.

Horoscop dragoste decembrie 2021- Zodia Scorpion

Scorpionii care s-au confruntat cu probleme sentimentale în ultima perioadă vor avea șansa de a găsi o rezolvare pentru acestea, astfel că starea lor de spirit se va schimba radical. Acești nativi vor învăța să lase mai mult de la ei pentru ca lucrurile să funcționeze.

Nativii din zodia Scorpion care sunt singuri nu se vor gândi la o relație în perioada următoare. Chiar dacă vor întâlni persoane speciale, acești nativi nu se vor grăbi să intre în relații, fiind cunoscut faptul că Scorpionii au nevoie de confirmări înainte de a face un astfel de pas important.

Horoscop dragoste decembrie 2021- Zodia Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o lună cu iubire și dorințe împlinite. Acești nativi vor fi răsfățați de partenerii de viață și recompensați pentru tot ceea ce au făcut până în prezent. Săgetătorii preferă să ofere mai mult decât să primească, astfel că mulți nativi nu vor știi cum să se comporte atunci când vor fi în centrul atenției.

Săgetătorii singuri nu ar trebui să caute iubirea în cele mai îndepărate locuri, ci ar trebui să fie ceva mai atenți la cei din jur. Nu ar fi exclus să descopere că o persoană apropiată are sentimente puternice pentru ei.

Horoscop dragoste decembrie 2021- Zodia Capricorn

La capitolul iubire, nativii din zodia Capricorn nu vor avea parte de schimbări notabile în luna decembrie. Nu vor apărea probleme, ci Capricornii vor avea parte de liniște.

Capricornii singuri vor avea tendința de a se juca cu sentimentele celor din jur. De preferat ar fi să se gândească de două ori înainte de a face acest lucru, mai ales în această perioadă a anului.

Horoscop dragoste decembrie 2021- Zodia Vărsător

La început de lună pot să mai apară unele conflicte în viața personală a Vărsătorilor, în special din cauza unor persoane din cercul de prieteni. Spiritele se vor calma după jumătatea lunii, atunci când Vărsătorii pot avea parte de surprize plăcute din partea persoanei iubite.

Vărsătorii singuri se vor afla în căutarea iubirii, însă șansele ca acești nativi să își întâlnească sufletul pereche sunt destul de mici.

Horoscop aprilie 2023: Zodiile care vor avea parte de o lună de vis! Totul se schimbă în bine în viața lor

Horoscop dragoste decembrie 2021- Zodia Pești

Peștii pot primi o lovitură puternică din partea persoanei iubite, chiar înainte de sărbători. Unii nativi ai zodiacului pot descoperi un adevăr dureros despre partenerul de viață și pot decide chiar să încheie o relație.

Nu va fi o lună perfectă în plan emoțional nici pentru nativii Pești care sunt singuri. Aceștia vor avea tendința de a se închide în ei, astfel că nu le vor permite celor din jur să îi cunoască. 

Citeste si: 10 adevăruri despre persoanele născute în luna noiembrie. Ce calități și ce defecte au?

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”