HOROSCOP săptămâna 27 mai - 2 iunie 2019. Berbecii au o săptămână agitată, Leii sunt extrem de sensibili

HOROSCOP. Ultimele zile ale lunii sunt agitate și confuze pentru majoritatea zodiilor. Una dintre zodii trebuie să tragă aer în piept.


In articol:

HOROSCOP BERBEC

Ai o săptămână agitată şi simţi din ce în ce mai des nevoia să te întinzi, să tragi aer în piept şi să încerci să-ţi limpiezeşti gândurile. Spre mijlocul săptămânii primeşti veşti de la un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit, iar stresul începe să dispară.

HOROSCOP TAUR

Nu poţi să îţi dai seama ce îţi doreşti cu adevărat. Vrei să pleci departe? Vrei să primeşti mai multă apreciere? Vrei să faci o schimbare? În plus, ai o mulţime de decizii de luat, iar acum este din ce în ce mai greu să faci asta. Discută cu cineva apropiat.

HOROSCOP GEMENI

Este momentul să te organizezi! Începi să pui pe listă lucrurile pe care le ai de făcut şi să îţi calculezi mai bine modul în care cheltuieşti banii. Spre mijlocul săptămânii începi să petreci mai mult timp cu prietenii şi în sfârşit ajungi la echilibrul pe care ţi-l doreai.

HOROSCOP RAC

Treci dintr-o extremă în alta. Pe de-o parte ai multă energie şi eşti gata să rezolvi orice problemă îţi iese în cale, iar pe de altă parte eşti din ce în ce mai dornic să petreci timp în casă şi să te bucuri de linişte. Trebuie să ajungi la un echilibru.

HOROSCOP LEU

Eşti mai sensibil decât în mod normal şi, totuşi, neobişnuit de productiv. Îţi iei prin surprindere chiar şi prietenii cu eficienţa pe care o afişezi. Se întâmplă unele schimbări şi ar fi bine să discuţi cu o persoană apropiată despre felul în care te simţi.

Citeste si: Horoscop iunie 2019. Cele mai nefericite zodii. Vor avea un ghinion colosal

Citeste si: HOROSCOP. Patru lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a te muta cu una din cele 12 zodii

Citeste si: Horoscop special: din 16 mai incep schimbari majore! Mare atentie

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

citeste continuarea pe antena3.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate