Cu doar câteva ore înainte să moară, tânăra mămică a făcut un ultim apel către rudele sale: „Asta era singura ei dorință”

,

Avea 32 de ani și doi copii frumoși. În loc să viseze la viitor, Tania a început să se pregătească pentru moarte.


In articol:

Cu doar câteva ore înainte de a se stinge, tânăra a făcut un ultim apel către rudele sale.

Tania Davies, din Newcastle, Marea Britanie, a murit, joi, la nici 20 de luni de când fusese diagnosticată cu cancer de colon. Cei doi băieți ai săi, Ben, 14 ani, și Jack, opt ani, au ajuns în grija rudelor.

Tânăra și-a creat un jurnal digital, postând pe Facebook detalii despre lupta cu boala pe care credea că o poate învinge. Cu ultimele puteri, înconjurată de rude, i-a rugat să aibă grijă de băieții ei. Ian Bennett, unchiul ei, a povestit că Tania nu a acceptat nicio clipă ideea că va fi despărțită de copiii ei.

Și-a păstrat mereu optimismul. Își schimba look-ul aproape în fiecare săptămână și posta imaginile online. A suportat tratamentul ca un erou. Timp de 20 de luni, a arătat că este o persoană puternică.”

Când și-a simțit sfârșitul aproape, mămica a început să își caute un înlocuitor. A apelat tot la unchiul ei: „În ultimele luni, mă ruga, în fiecare zi, să îi cresc băieții așa cum trebuie. Asta era singura ei dorință.”

În această săptămână, Tania ar fi trebuit să împlinească 33 de ani. În loc de petrecere, rudele ei s-au strâns și i-au adus un ultim omagiu. Trupul ei va fi înmormântat pe 30 mai.

Citeste si: Atentie! Aceste pastile banale pot ucide cand sunt administrate gresit

Citeste si: Incepe razboiul? Ce face Roxana de la 'Puterea Dragostei" in timp ce Mocanu flirteaza cu Ana Maria

Citeste si: Răzvan Ciobanu avea un secret sumbru. "Se târa pe picioare"

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: a1.ro

Foto: facebook Tanya Davies 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Iancu, amenintari la adresa lui Alex Zanoaga! "Daca vin acolo la tine sa nu fugi!" Afla de la ce anume a plecat totul, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Puterea...

Cine are acasă un muzeu cu obiecte personale ale Reginei Maria

Ultima oră! Probleme mari pentru Mihai de la 3 Sud Est! Care este starea lui de sănătate acum. Era internat la ATI

Roxana si Mocanu, din nou in razboi! Ii leaga ura sau o dragoste cu nabadai? Iata ce schimb de replici acide a existat intre cei doi!

Urmareste tabloul crud al unei Romanii divizate, intre mentalitatile care o pun pe directia Europei si cele care o tintuiesc in Evul Mediu, duminica, de la 17:30, la...


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies