Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-15 aprilie. Zodia care isi arata puterea

HOROSCOP. Numeorologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru săptămâna 8-15 aprilie.


In articol:

Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-15 aprilie Berbec:

Are o săptămână în care trebuie să-și consolideze poziția lui, și acasă între membrii familiei, și la muncă, printre colegi, dar totodată și în societate, în sfera cu care vine în contact zi de zi. Consolidarea poziției tale. Să știe cine e Berbecul, cine e șeful și ce trebuie să spună.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-15 aprilie Taur:

Nativii Taur beneficiază de încărcătura lui Vunjo. E săptămâna în care ei au câștigat de toate în toate planurile.

Vezi programul kanal d

Citeste si: Horoscop COMPLET APRILIE 2019. Sănătate, iubire și belșug pentru zodiile care și-au început anul cu dificultăți

Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-15 aprilie Gemeni:

Trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări săptămâna viitoare, dar schimbări benefice, majore, cu însemnătate, încărcătură.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-15 aprilie Rac:

Cei care sunt tensionați primesc două sfsfaturi: să se relaxeze, să nu mai fie atât de încordați, să nu-și mai facă griji pentru că ei sunt grijuli pentru membri familiei, pentru rude, pentru tot, că e bolnăvior. Nu e bolnav, nu are nimic persoana aia la care voi vă gândiți că are probleme de sănătate, are de fapt o stare de sănătate excelentă. Voi puteți deveni ipohondri pentru că nu i-ați mai văzut de mult. Dar în weekend, urcați-vă în avion și duceți-vă la cei dragi și să vedeți că nu e nimic adevărat din fricile voastre.

Citeste si: Zodia care se umple de BANI in APRILIE. Asteptarea a luat sfarsit, vine rasplata

Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-15 aprilie Leu:

Câștigă pe toate fronturile, salt rapid, calitativ în existența lui în săptămâna viitoare. Ai dat lovitura săptămâna viitoare, tot ce e bun, e la tine în curte. Nu e de valoarea lui Vunjo, dar este cam 80% din el.

Vezi cele mai hot stiri kanal d

citeste continuarea pe huff.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies