HOROSCOP primavara 2019, cu Mihai Voropchievici. Berbecii isi vor cumpara o casa, Leii se vor indragosti!

Numerologul Mihai Voropchievici - horoscopul pentru primavara lui 2019.

HOROSCOP Berbec

Doresc să facă lucruri mari, încercări pe plan profesional. Li se oferă posibilitatea de a evolua. Îşi pun la încercare abilităţile. Este un an cu muncă asiduă şi oportunităţi. Trebuie să aleagă cea mai bună opţiune, care să le aducă foloase financiare.

Vor oficializa o relaţie. Pot oferi dragoste şi altor persoane. Vă puteţi cumpăra un apartament sau o casă. Este un an bun pentru investiţie. Schimbaţi-vă jobul. Va fi mult stres la muncă. Unele probleme medicale ascunse vor ieşi la iveală. Staţi în alertă pe partea de sănătate.

 

HOROSCOP Taur

Pentru a fi bine în 2019 trebuie ca dragosta să primeze. Starea de bine, bogăţia, locul de muncă, sănătate, tot ceea ce întregeşte un tot unitar pentru Taur, este afecitvitatea şi dragostea. Încercaţi să vă stabiliţi nişte limite. Este un an cu încărcătură karmică.

Vor primi beneficii timp de 7 ani. Va tinde să devină imprudent într-o relaţie mai veche. Nu puneţi încăpăţânarea pe primul plan. An prolific pentru a face copii. Vor putea deschide o afacere. Problemele de sănătate vor fi aceleaşi ca cele din ultimii 7 ani. Există un risc de a face o operaţie. Nu depindeţi de părerile altora.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate