Horoscop marți, 2 martie 2021: Zi foarte grea pentru o zodie!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 mar 2021, 15:28
Horoscop zilnic 2 martie

Consultă horoscopul zilei de 2 martie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Iată previziunile astrale pentru cele 12 zodii.

Horoscopul zilei de marți, 2 martie 2021 aduce vești bune pentru unele zodii și mai puțin bune pentru altele. Anumite zodii trebuie să se adapteze la schimbări, altele vor fi implicate în conflicte, fie acasă, fie la locul de muncă.

Zodia care va avea o zi grea este Taurul, care va intra în conflict cu colegii de serviciu.

Ce rezervă horoscopul zilei de marți, 2 martie 2021, pentru fiecare zodie?

Taurii trebuie să își păstreze calmul fiindcă va fi o zi plină de tensiune pentru ei. În urma stilului lor radical au intrat în conflict cu colegii de serviciu, iar conflictul se va acutiza în ziua de marți, 2 martie 2021. Taurii trebuie să facă tot posibilul să nu degenereze conflictul, să nu se ajungă la jigniri și la lucruri chiar mai rele.

Fecioarele vor avea parte de tensiune în cuplu, așa că trebuie să se pregătească și ele.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Berbec

Berbecii se vor stresa pentru lucruri minore, așa că sfatul pentru ei este să se concentreze pe ce au de făcut și să lase grijile pentru ce nu s-a întâmplat încă deoparte. Vor avea destule sarcini la serviciu, așa că trebuie să se axeze pe muncă, și nu pe alte lucruri.

Taur

O zi foarte grea pentru Tauri, care se vor confrunta cu un conflict major cu colegii de serviciu. Deși nu obișnuiesc să dea înapoi, Taurii ar face bine să facă acest lucru de această dată.

Gemeni

Sunteți preocupați de a le face pe plac celor din jur, așa că neglijați propriile dorințe și interese.

Concentrați-vă mai mult pe propria persoană!

Rac

Te așteaptă anumite schimbări, dar încă nu a venit timpul să iei o decizie radicală. Cântărește bine lucrurile și vei vedea ce drum vei lua.

Leu

Te concentrezi pe serviciu, însă o persoană din jurul tău are nevoie de ajutor. Ai face bine să îi acorzi importanță și să o ajuți să își rezolve problemele. 

Fecioară

Fecioarele au parte de tensiune în cuplu. Cel mai bine ar fi să își păstreze calmul și să decidă ulterior ce au de făcut, dacă rămân în această relație sau încep alta nouă.

Balanță

Nativii din zodia Balanță nu au nici ei o zi bună, însă trebuie să privească optimiști spre viitor. Schimbarea este la ușă și este una de bun augur!

Scorpion

Scorpionii vor fi implicați într-un conflict cu un coleg de serviciu. Nu ar trebui să țină ranchiună, fiindcă nu e nimic personal.

Săgetător

Muncești mult pentru a suplini lipsa de activitate a altora. Nu este în regulă, așa că ai face bine să te concentrezi pe sănătatea ta!

Capricorn

Un apropiat te deranjează cu ceva, iar reacția ta e disproporționată. Amintește-ți că nici tu nu ești perfect și nu îi mai trata pe ceilalți cu asprime!

Vărsător

I-ai acordat prea multă încredere cuiva din apropierea ta, iar scadența vine acum. Ai face bine să nu te mai entuziasmezi cu privire la anumite persoane și să le tratezi cu mai multă circumspecție.

Pești

Se vor schimba multe lucruri în viața ta în următoarea perioadă, iar modificările s-ar putea să te șocheze dacă nu vei fi pregătit. Acomodează-te cu ce este nou în viața și cariera ta!

Citeste si: Horoscop duminică, 28 februarie 2021. Nativii vor avea o zi plină de reușite. O zodie va primi o sumă de bani mult așteptată

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!