Horoscop Ioan Burculet pentru saptamana 18 - 24 martie 2019. De JOI se schimba totul. Viata acestor zodii ia o intorsatura neasteptata 

Saptamana 18 – 24 Martie si luna plina din constelatia Balanta ne amplifica dorintele de realizare. Ioan Burculeţ ne-a spus care sunt previziunile pentru aceasta saptamâna.

Un nou aspect de luna plina Joi 21 Martie 2019, ora 3:42 Bucuresti isi va pune amprenta asupra tuturor celor 12 constelatii si semne zodiacale.

Climatul va fi unul generalist insa bine aspectat de Luna si prezenta ei in semnul zodiacal Balanta care ne confera o latura a constientizarii de sine, dinamica, echilibru si deschiderea catre parteneriate. Tot ceea ce tine si reprezinta echilibrul la nivel individual ne va caracteriza pe toti.

Saptamana 18 – 24 Martie a.c. va sta sub semnul acestor efecte si va trebui sa avem in vedere cum incepem ziua de astazi, pentru a evita cu predilectie pornirile temperamentale si agitatia din ineriorul nostru. Inflamatiile vor fi mult mai crescute la inceput de saptamana si efectele acestora vor fi vizibile pana Marti seara cand vor descreste in intensitate.

Avem factori circumstantiali care sa confere echilibrul si dinamismul in activitatile noastre profesionale si nu numai. Toate sectorele de activitate si actiune, castigurile, evolutia la nivel de personalitate, raporturile si relatia de cuplu, sanatatea si comunicarea vor fi cateva aspecte marcante pe care trebuie sa le avem in vedere si atunci cand nuantele din jurul nostru se duc catre negativitate, insa va trebui sa ne echilibram. Practic aceasta este si cerinta fenomenului de luna plina si al saptamanii 18 – 24 Martie care urmeaza.

In plan social, evenimentele vor fi mai precipitate si lipsite de echilibru. Pentru aceasta trebuie sa ne focusam si sa ne canalizam mult mai bine si in armonie cu propriile cerinte, nazuinte si planuri pentru aceasta saptamana!

Berbec:
Luna plina va ajuta in tot ceea ce inseamna asociativitate din punct de vedere sentimental, pentru ca va solutiona problemele in dragoste cu partenrul si relatia de cuplu in general. Aspectele manageriale care pot fi incununate de succes prin contractari si parteneriate, ziua favorabila este Joi. Si nu in ultimul rand puteti avea castig de cauza intr-un proces pentru aceasta saptamana!
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate