Horoscop ianuarie 2021. Schimbari radicale pentru toate zodiile la inceput de an!

,
horoscop ianuarie 2021
Horoscopul lunii ianuarie 2021! Ce noutati aduc astrele la inceputul anului pentru toti nativii.

Schimbarile importante petrecute ianuarie 2021 vor marca intregul an pentru multi nativi. Iata previziunile astrale pentru cele 12 zodii.

Evenimentele astrologice cu cel mai mare impact asupra tuturor zodiilor din

luna ianuarie 2021 sunt urmatoarele: tranzitul lui Marte în Taur, cel al lui Mercur în Vărsător, al lui Venus în Capricorn, al Soarelui în Vărsător, traseul retrograd al lui Uranus în Taur și cel al lui Mercur în Vărsător, Luna nouă din Capricorn și Luna plină din Leu. Acestea vor aduce multe schimbari importante si rasturnari de situatie pentru multi nativi, dar vor exista si aspecte pozitive pentru anumite zodii, pe plan sentimental sau profesional.

Ce rezervă horoscopul lunii ianuarie 2021 pentru fiecare zodie?

Luna ianuarie reprezinta una dintre cele mai importante luni în ceea ce privește horoscopul. Pentru multă lume, în subconștient această lună reprezintă un nou început. Insa oricat de mult ne-ar influena astrele, depinde doar de tine cum îți vei face viața.

horoscop ianuarie 2021
Horoscop ianuarie 2021. Ce pregatesc astrele pentru nativii fiecarei zodii.


Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru nativii din zodia Berbec se întrevede ieșirea la lumină a valorilor sale autentice, întărirea unor prietenii mai vechi sau mai noi pline de promisiuni, dar si o viață sentimentală și una profesională centrate pe seriozitate.
De asemenea, pentru nativii Berbec, luna ianuarie va fi o lună de înfrângere a propriilor ambiții. Acestia se vor bucura foarte mult de odihna bine meritată la inceput de an. Ianuarie va fi o lună fructuoasă pentru ei. Trebuie doar să isi dozeze energia corect si sa actioneze cu bunatate.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

In luna ianuarie, nativii zodiei Taur vor incerca sa evite relațiile de dragoste. Acestia trebuie să ia o pauză de la acest tip de socializare, de aceea astrele le recomandăm să iasa cu prietenii într-o călătorie. De asemenea astrele indica faptul ca aceasta perioadă este una benefică pentru dezvoltarea personalității pe care o vei putea realiza citind cărți de calitate sau prin autodisciplină.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii își redezvăluie cu vigoare universul interior, fiind totuși avertizați să nu se lase purtați de impulsuri subconștiente ascunse acolo, sunt pe cale să primească vești bune de peste hotare, să aibă rezultate excepționale în studii, și au parte de o viață amoroasă cutremurata de o senzualitate fierbinte.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

În cazul nativilor din zodia Rac, se anunță o activitate pasionantă, trepidantă împreună cu prietenii, ce nu exclude, la un moment dat, despărțirea de amiciții nocive. Pot avea beneficii majore din relații de parteneriat din diverse zone ale existenței, mai cu seamă dintr-o legătură amoroasă caracterizată de un real echilibru între parteneri.

Leu (24 iulie – 23 august)

Dacă ai văzut pentru prima oară lumina zilei în zodia Leului, îți dinamizezi acțiunile profesionale, dar nu trebuie să îți neglijezi contactele de bun augur avansării în carieră, îți optimizezi asocierile în doi din diferite aspecte ale lumii, și ești îmboldit să îți clădești o cât mai mare stabilitate în dragoste.

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

În horoscopul Fecioarei din ianuarie 2021 se pune accentul pe ambiția în promovarea unor interese corelate cu o altă țară, armonizarea interacțiunii din plan profesional și beneficiile extrase din aceasta, o viață sentimentală îmbogățită de o multitudine de oportunități.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Nativii din Balanță își aprofundează relațiile amoroase și încearcă să le imprime o cât mai mare seriozitate, se focalizează asupra siguranței familiei și a bunei înțelegeri dintre membrii acesteia, beneficiază de un aport consistent de creativitate în tot ce-și propun, își activizează colaborările din afaceri, dar trebuie să fie foarte prudenți atunci când își inițiază altele, noi.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionii au de câștigat din parteneriate mai vechi ori mai noi, cu condiția de a le deosebi cu limpezime pe cele utile de cele toxice, își armonizează relaționarea cu familia, are împliniri notabile în viața socială, și își adâncesc conexiunea cu persoana iubită.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă ești născut în zodia Sagetatorului, pari să iei măsuri ferme în scopul ameliorării stării de sănătate, ai șansa să îți crești vădit popularitatea, prestigiul în societate, tinzi să îți fortifici poziția în ierarhia profesională, te orientezi pe ce este mai de preț în dragoste, și ai posibilitatea să-ți crești semnificativ veniturile.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornul are parte de mari succese în dragoste datorită cutezanței sale, atractivității sale ieșite din comun, dar și eșecuri din acest punct de vedere dacă nu reușește să se dezbare de vechi obișnuințe, și are șansa să-și pună în valoare talentele, mai ales în plan financiar.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Nativii din Vărsător tind să se concentreze asupra familiei, căminului, dar trebuie să fie și flexibili în interacțiunea cu oamenii apropiați, să nu ezite să le ofere ocazia unei transformări, sunt înclinați să-și tăinuiască sentimentele de iubire, însă nu șovăiesc să iasă sub luminile reflectoarelor pe scena public.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Pentru Pești se previzionează o intrare năvalnică, de senzație, pe arena socială, dar care le necesită un sporit simț al diplomației, conectarea cu cele mai adânci zone ale subconștientului, beneficii notabile din relațiile de prietenie, inclusiv în amor.

Citeste si: Horoscop chinezesc pentru 2021. Ce aduce noul an pentru zodiile de pământ

Citeste si: Horoscop luna decembrie 2020. Schimbari majore pe toate planurile pentru unele zodii! Iata ce aduce sfarsitul anului!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Horoscop chinezesc pentru 2021. Ce aduce noul an pentru zodiile de pământ

Noua isterie la nivel mondial: un joc a reușit să înnebunească lumea și devine cel mai căutat cuvânt pe Google

Horoscop chinezesc pentru 2021. Ce aduce noul an pentru zodiile de pământ

Horoscop luna decembrie 2020. Schimbari majore pe toate planurile pentru unele zodii! Iata ce aduce sfarsitul anului!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies