Horoscop dragoste mai 2022. Sfatul lunii: nu îi lăsa pe cei din jur să îți influențeze alegerile. 2 zodii care se îndrăgostesc nebunește în mai

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 ian 2023, 11:25

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2022

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul dragostei pentru luna mai 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Fecioară vor fi răsfățații acestui luni. Îi așteaptă multe surprize din partea partenerului de viață.

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2022 oferă câteva descrieri generale. Dragostea va pluti în aer în luna mai, însă doar acei nativi ai zodiacului care își vor deschide sufletul vor avea parte de experiențe cu adevărat speciale. Este o lună în care zodiile ar trebuie să fie mai atente la aspectele ce țin de viața personală.

Sfatul lunii mai 2022: În dragoste, nativii zodiacului trebuie să își calculeze cu mare atenție fiecare mișcare.

Nativii care vor avea de făcut alegeri ar trebui să fie foarte atenți la îndemnurile celor din jur. Unele dintre ele mai rău le vor pune bețe în roate.

Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop dragoste mai 2022- Zodia Berbec

Berbecii nu vor excela la capitolul dragoste în luna mai. Acești nativi ai zodiacului se vor axa mai mult pe carieră, astfel că vor încerca să își păstreze concentrarea.

Dacă au deja o relație, Berbecii au putea primi ceva reproșuri în perioada următoare, acești având tendința de a-și neglija partenerii. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”

Horoscop dragoste mai 2022- Zodia Taur

După o lungă perioadă în care au pus dragostea în plan secund, acum, Taurii își vor face din nou curaj să iubească. Acești nativi se pot îndrăgosti nebunește în luna mai, pot simți din nou fluturași în stomac și vor fi gata să dea totul pentru iubire. Înainte de a face pași importanți, cei născuți în această zodie ar trebui să se asigure că au în fața lor persoana potrivită.

Horoscop dragoste mai 2022- Zodia Gemeni

Gemenii se vor bucura de momente frumoase alături de persoana iubită, iar în luna mai vor fi ceva mai romantici, lucru care va face ca totul să meargă ca pe roate. Relațiile lor de cuplu vor merge din ce în ce mai bine, Gemenii se vor simți iubiți și apreciați, lucru care va conta enorm pentru ei.

Horoscop dragoste mai 2022- Zodia Rac

Luna mai va începe cu o serie de îndoieli pentru Raci. Mulți dintre ei vor simți că nu se află în punctul în care au visat din punct de vedere personal și că relația lor de cuplu este sortită eșecului. Din cauza acestor îndoieli pot să apară cele mai multe discuții. Racii vor fi puși în fața unor alegeri destul de dificile.

Citeste si: Zodiile care vor avea parte de vești bune în următoarea perioadă! Ce a prezis Baba Vanga de data aceasta

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop dragoste mai 2022- Zodia Leu

Leii vor avea șanse mari să se îndrgostească în luna mai. Contextul astral le este favorabil din acest punct de vedere, astfel că dacă au în plan să înceapă o nouă poveste de dragoste, acum este momentul. Leii iubesc din tot sufletul și cu patos, astfel că le vor oferi totul partenerilor lor. 

Horoscop dragoste mai 2022- Zodia Fecioară

În luna mai, nativii din zodia Fecioară vor fi răsfățații zodiacului. Ei se vor bucura de toată atenția partenerului, vor avea parte de foarte multe surprize plăcute și de momente cu adevărat speciale. Este cea mai bună perioadă din an pentru ca acești nativi să își exprime sentimentele și să facă pași importanți, poate chiar să se gândească la o căsătorie, în cazul în care nu au ajuns deja în fața altarului. 

Horoscop dragoste mai 2022- Zodia Balanță

Balanțele vor avea pretenții ușor exagerate de la partenerii lor, vor da impresia mai tot timpul că ceva nu merge bine, astfel că relațiile cu cei din jur, inclusiv cu persoana iubită, vor fi destul de tensionate. Este o lună dificilă pentru acești nativi. 

Horoscop dragoste mai 2022- Zodia Scorpion

Pe Scorpioni încă îi urmărește trecutul, în special în plan personal. În viața lor își poate face apariția o persoană cu care au avut o relație în trecut, dar pe care nu au uitat-o încă. Este o lună în care se pot schimba foarte multe lucruri, planurile Scorpionilor fiind date peste cap.

Horoscop dragoste mai 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii vor mai întâmpina mici probleme în relația de cuplu, iar cei singuri cu greu vor reuși să se apropie de persoana cu care își doresc o relație. Este o lună destul de complicată în plan emoțional pentru acești nativi, astfel că nu vor face progrese prea mari. 

Horoscop dragoste mai 2022- Zodia Capricorn

Capricornii nu vor să își arate dragostea în public, iar acesta va fi principalul subiect de discuție în această lună. Cum nu acceptă să li se facă reproșuri, Capricornii pot reacționa dur, iar unele relații pot fi în pericol. Începe o lună complicată pentru acești nativi ai zodiacului.

Horoscop dragoste mai 2022- Zodia Vărsător

În luna mai, nativii din zodia Vărsător pot trăi povești de dragoste desprinse parcă din filme, însă trebuie să fie foarte atenți la sentimentele pe care le investesc. Poate fi vorba doar despre niște relații pasagere, astfel că sunt șanse mari ca, în cele din urmă, Vărsătorii să ajungă să sufere destul de mult.

Horoscop dragoste mai 2022- Zodia Pești

Comunicarea cu partenerul de viață va fi esențială pentru Pești în luna mai. Dacă nu vor vorbi deschis și nu vor spune tot ceea ce au pe suflet, acești nativi riscă să aibă o lună destul de agitată. Este foarte important ca Peștii să fie atenți la tot ceea ce se întâmplă și să nu se ferească să își exprime părerea. 

Descopera şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Ce zodii sunt concurenții din Casa iubirii. Balanța și Gemenii au șanse mari să se căsătorească în acest an

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!