Horoscop dragoste, bani, cariera, sanatate pentru luna Septembrie 2019

,

Horoscop Zodiac luna Septembrie 2019. Iata ce aduc astrele pentru fiecare zodie


In articol:

Septembrie 2019 începe cu o conjuncție splendidă între Venus și Jupiter, ceea ce ar putea fi de bun

augur pentru unii, dar iar putea face pe alții să se răsfețe în exces! Apoi, câteva aspecte semnificative de pe parcursul restului lunii ar putea aduce schimbări bruște și profunde în viața multor dintre noi.
Mai întâi Saturn și Pluto împreună provoacă tulburări și schimbări, apoi Jupiter și Pluto vă oferă energia suplimentară pentru a trece peste. În a doua jumătate a lunii, Saturn și Uranus se aliniază pentru a ne oferi putere, o perioadă mai tensionată pentru câteva zile, urmată de Jupiter și Uranus care se combină pentru a produce o perioadă de oportunități neprevăzute sau acțiuni impulsive!

Pentru a vedea ce înseamnă toate acestea pentru zodia ta, citește mai departe …

Horoscop dragoste, bani, cariera, sanatate pentru luna Septembrie 2019 BERBEC

Bunurile și veniturile tale sunt conectate pentru o perioadă îndelungată, aici este probabil să se cheltuiască o mare parte din energia ta. Bunurile pe care le deți au o importanță mare pentru tine și vei lupta pentru a păstra ceea ce simți că este pe deplin al tău.

Însă și parteneriatele sunt importante și această perioadă se dovedește a fi benefică, toate relațiile apropiate fiind plăcute și fericite.
Cu toate acestea, în a doua jumătate a lunii probabil că vei depune multă energie pentru a obține mai multă libertate. Apoi ai putea experimenta o oportunitate bruscă care creează o schimbare profundă în viața ta, chiar înainte de sfârșitul lunii.

Horoscop dragoste, bani, cariera, sanatate pentru luna Septembrie 2019 TAUR

Este posibil să preferi să fii lăsat singur pentru a-ți continua propriile proiecte și, din cauza preocupării tale pentru ceea ce trebuie făcut, ai putea fi insensibil la nevoile celorlalți la începutul lunii.
Relațiile de muncă și problemele de sănătate ar trebui să se îmbunătețească, iar din a doua săptămână a lunii, vei avea o disponibilitate mai mare de a face compromisuri pentru relațiile tale. Ai grijă la a treia săptămână, este posibil să fi nevoit să faci față unor circumstanțe dificile în casă.

Horoscop dragoste, bani, cariera, sanatate pentru luna Septembrie 2019 GEMENI

Pentru tine, în cea mai mare parte a lunii, viața personală este centrul atenției. Noile începuturi sunt posibile și este un moment foarte bun pentru tine să discuți planurile și opțiunile cu familia sau cu partenerul de viață.
Totuși, în a doua săptămână a lunii s-ar putea să fii determinat să faci schimbări în ceea ce privește un partener sau o relație apropiată, ceea ce nu va fi ușor. Din a treia săptămână te poți aștepta la o oportunitate bruscă în zona carierei, unde te-ai putea dovedi a fi norocos. Ai grijă ca în căutarea ta pentru libertate să iei în considerare toate opțiunile și să nu acționezi prea impulsiv!

Horoscop dragoste, bani, cariera, sanatate pentru luna Septembrie 2019 RAC

Viața voastră socială va cunoaște o perioadă foarte activă în Septembrie. Ai putea merge într-o nouă localitate sau doar să petreci ceva mai mult timp cu prieteni noi. Trebuie să ai grijă însă cu excesele, pentru că în a doua săptămână a lunii nevoia de a reduce cheltuielile sau de a face modificări la buget se va acutiza.
O schimbare bruscă poate să vină și să te surprindă chiar înainte de a sfârșitul lunii.

Horoscop dragoste, bani, cariera, sanatate pentru luna Septembrie 2019 LEU

Aceasta nu va fi o lună ușoară pentru tine, deși vei vedea mai clar drumul tău. Deși vei avea o viața socială foarte activă, responsabilitățile actuale vor fi probabil mai grele.
În a doua săptămână te vei confrunta cu sentimental de frustrare, atât din partea circumstanțelor, cât și a oamenilor din jurul tău. Vei avea dificultăți să realizezi ceea ce vrei. Apoi, în a treia săptămână, este foarte probabil să te adaptezi la noile circumstanțe, deși munca grea pe care o depui acum ar putea fi cu siguranță avantajul tău pe termen lung.

citeste continuarea pe horoscop-2019.ro

Citeste si: O femeie violata de Gheorghe Dinca a prins curaj si a spus TOT: "Se uita la un film de groaza la televizor, atunci cand imi facea mie alea"

Citeste si: Legea pensiilor – ultima schimbare! Câți bani iei în funcție de vechime

Citeste si: Mini-vacanta de Sfanta Maria impune restrictii în trafic! Care sunt rutele afectate

 

Citește-ne pe
Citește și:

România, în alertă! O explozie nucleara a avut loc in Rusia. Nivelul radiatiilor a crescut de 20 de ori. Ce spun autoritatile

Meditatorul, Moș Teacă și Șeful ciumei roșii: pe viață și pe moarte sau doar ménage à trois?

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Apa care face minuni. Resetează organismul, este un veritabil miracol

Horoscop 14 august 2019. Zodia care are astazi un esec

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies