Horoscop dragoste august 2020. Despartiri si regasiri la orizont

,

Horoscopul dragostei pentru luna august anunta despartiri si regasiri, insa nu toate zodiile ptec printr-o perioada tulbure.


In articol:

Horoscop dragoste august 2020. Berbec

Soarele tranzitează casa iubirii până pe 22 august, așadar aproape întreaga lună te vei bucura de influențele benefice ale acestuia.

Nativii implicați deja într-o relație de cuplu sau căsătoriți se vor lăsa pradă tandreții, romantismului, își vor dedica timpul liber cuplului și vor caută să își înțeleagă mai bine sentimentele. Așadar își vor copleși partenerul cu gesturi mici de iubire sinceră, cu cuvinte frumoase rostite din inimă, cu planuri și surprize menite să facă timpul în doi mai frumos. Vor readuce aventura în cuplu.

Pe de altă parte, pe cât sunt de dornici de aventură Berbecii, pe atât sunt de filosofici. Vor căuta în colțurile ascunse ale sufletului, vor medita, vor despica sentimentele pe care le trăiesc. De aceea, este posibil ca uneori să se simtă tulburăți, nesiguri, stângaci precum erau la vârsta adolescenței.

Nativii care nu sunt implicați într-o relație vor fi dornici de aventură, de noi experiențe, de a cunoaște noi persoane, însă nu sunt tocmai dispuși să înceapă o relație serioasă, de lungă durată.

Au nevoie mai degrabă să se regăsească puțin îaninte de a porni la un drum lung în ceea ce privesc relațiile de cuplu. Cu toate acestea, nu este exclus ca Universul să le plănuiască o surpiză: să se îndrăgostească nebunește!

Da, pentru Berbeci se anunță o vară fierbinte!

Horoscop dragoste august 2020. Taur

Nativii taur vor avea o lună de vară tulburătoare.

Cei implicăți deja într-o relație se vor vedea nevoiți fie să acționeze prin ceartă, fie prin schimbare – a doua opțiune este însă mai benefică. Vor descoperi că există unele diferențe față de partener care îi pot întrista sau alarma. Sau pot afla un secret vechi despre partenerul actual, care le tulbură impresia creată despre acesta și le zdruncină temelia încrederii în cuplu. Dacă situația nu este tocmai gravă, este recomandat ca Taurii să nu acționeze în niciun fel, ci să aștepte ca lucrurile să se limpezească, spre finalul lunii, când tranzitele astrale se mai liniștesc și Taurii se pot îndrepta spre echilibru, putând lua decizii
corecte și responsabile.

Nativii singuri simt nevoia unei relații de cuplu, însă va fi destul de dificil să își găsească un partener în această perioadă. Nu trebuie însă să își piardă optimismul, ci doar să fie puțin mai deschiși, pentru ca ceilalți să îndrăznească să se apropie mai mult de ei. Cu alte cuvinte, Taurii trebuie să fie deschiși către o relație, dacă doresc să aibă șansa de a întâlni o persoană potrivită.

Citeste si: Horoscop august 2020. Urmeaza schimbari care ne vor urmari si anul viitor. Atentie la decizii

Citeste si: Horoscop 2020. 5 zodii vor fi binecuvantate de Dumnezeu. Este anul lor

Horoscop dragoste august 2020. Gemeni

Nativii Gemeni trăiesc o lună a iubirii și a transformării relației. Își doresc mai mult să se simtă iubiți, dar totodată este bine să ofere la fel de mult pe cât cer. Au nevoie de afecțiune, de tandrețe, de înțelegere și acceptare în cuplu și chiar este posibil să aibă nevoie să fie ascultați de către partener. Vor avea tendința să își plângă apăsările, să povestească problemele din afară cuplului cu care se confruntă, de exemplu cele de la locul de muncă, să facă unele confesiuni. Deși par vulnerabili, este posibil ca tocmai prin aceste acțiuni și nevoi relația de cuplu să fie întărită și cei doi parteneri să își adâncească legăturile emoționale și intime.

Nativii singuri vor simți nevoia unei relații, însă, de data aceasta, deși sunt cunoscuți ca pasionați de acțiune și aventură, vor avea nevoie de o legătură tandră, echilibrată, profundă și sinceră. Astfel că nativii Gemeni își caută sufletul pereche în această lună și chiar au șansa să îl întâlnească.

Horoscop dragoste august 2020. Rac

Luna august este una regenerantă și clarificatoare pentru nativii Rac. Deși ei se vor simți adesea tulburați, poate chiar frustrați sau înfuriați, totuși rezultatele acestei luni vor fi bune. De ce? Pentru că astrele îi pun în fața unui adevăr pe care l-au tot ignorat, iar acum nu se mai poate merge mai departe, așadar Racii se vor simți nevoiți să ia o decizie care le poate schimba cursul relației. Depinde de fiecare nativ în parte și de harta sa astrală personală interpretarea influențelor astrale. Așadar, pentru unii nativi, relațiile de cuplu se pot îmbunătăți, prin demascarea și rezolvarea unor probleme, iar în cazul altora poate să fie cazul unui final.

Nativii singuri pot întâlni cu ușurință o persoană interesantă, cu atât mai mult cu cât în această perioadă sunt foarte atrăgători. Totuși, nu se vor grăbi să se arunce într-o relație, pentru că Racii se află acum într-o perioadă în care caută echilibrul, iar excesele de orice fel nu le vor fi pe plac. Sunt precauți, responsabili și foarte sensibili, iar discuțiile cu un nativ Rac în această perioadă este bine să fie ghidate de diplomație.

Horoscop dragoste august 2020. Leu

Luna august este una controversată pentru nativii Leu. Aceștia devin introspecți, critici și mai greu de tolerat de către partenerul de viață. Mai mult decât atât, Leii trec acum printr-o perioadă de analiză intensă a relațiilor și a scopurilor în viață, dorind să facă o curățenie emoțională și să îndepărteze toate acele frustrări sau probleme care îi țîn pe loc sau chiar îi trag în jos.

Așadar, este posibil să deschidă subiecte foarte sensibile pentru cuplu sau să considere că, în anumite aspecte, au nevoie să își vadă de visurile lor sau alte valori pe care le consideră personale și nu legate de cuplu. Este posibil ca partenerul să interpreteze că Leul se distanțează, că dorește să rupă relația. Nu este tocmai așa, însă undeva Leul a lăsat prea mult de la el, iar acum simte că nu mai poate face asta. Este recomandat ca Leii să încerce să găsească cele mai bune soluții la problemele de cuplu cu care se confruntă și mai ales să nu se grăbească în luarea unor decizii dure.

citeste mai departe pe kudica.ro

Citeste si: Horoscop compatibilitati: zodiile cu care te potrivesti si zodiile cu care nu ai nicio sansa sa te intelegi

Citeste si: Horocop vara 2020. Se anunta schimbari majore pentru mai multe zodii

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce masina de fite conduce Andrada de la Puterea dragostei! Putina lume se astepta la asta

MITĂ la Primăria Sectorului 1 - Clotilde Armand face o dezvăluie 'ȘOCANTĂ pentru mine'

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Coronavirus România, 30 iulie. Un nou record negativ. Câte cazuri noi sunt?

Noi restrictii de la 1 august! Anuntul facut de Raed Arafat: este obligatoriu pentru toata lumea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies