Horoscop DRAGOSTE august 2019 pentru toate zodiile – Cine traieste pasiuni impartasite si iubiri patimase

Author: L.S.
Actualizat: 14 nov 2020, 22:55

Horoscop DRAGOSTE august 2019 - Se anunță o perioadă încărcată emoțional pentru majoritatea zodiilor.

Este o lună a iubirii, a pasiunii dar și a încercărilor. Planeta Venus intră în semnul Leului, fapt ce va determina influențe majore în segmentul iubirii. Atașamentele, pasiunile și declarațiile de dragoste vor fi nelipsite din relațiile de cuplu.

Cei singuri au șanse să-ți găsească partenerul potrivit. O nouă iubire se întrezărește și ar fi bine să nu o ratați.

Cele două planete aflate în mers retrograd, Marte si Mercur, vor crea întâmplări din care vom avea ce învăța.

Ne vom redescoperi pe noi înșine, vom învăța să ne apreciem și mai ales vom conștientiza ce este potrivit pentru noi.

Horoscop DRAGOSTE august 2019 – Berbec

Nativii berbec implicați într-o relație au perspective destul de bune luna aceasta datorită planetei Venus. Orice problemă de cuplu poate fi rezolvată, iar sentimentele de abandon pe care le veți simți în jurul datei de 9 august vor fi doar o iluzie.

Lucrurile merg spre bine.

Pentru cei singuri însă, lucrurile nu sunt la fel de roz. Pot reapărea în viața voastră persoane din trecut care vor cere a doua șansă, iar în jurul datei de 11 august veți cunoaște o persoană nouă care vă va plăcea. Depinde doar de voi ce veți alege… o iubire nouă sau reluarea vechii relații. Analizați cu atenție și nu luați hotătâri în pripă.

Horoscop DRAGOSTE august 2019 Taur

Relațiile nativilor Taur sunt foarte bine aspectate luna aceasta, datorită planetei Jupiter care acționează în favoarea lor pe planul parteneriatelor de dragoste. În jurul datei de 19 august veți simți cu adevărat fericirea deplină pe care v-o oferă partenerul vostru.

Taurii singuri vor fi toată luna august într-o contradicție deplină. Vor afla despre o pasiune ascunsă pe care unul dintre colegii de birou o nutrește pentru ei.

Vor oscila dacă să dea sau nu curs acestei relații. Pot primi propuneri controversate de la persoane mult mai tinere sau dimpotrivă, mult mai în vârstă. Lucrurile se vor reașeza însă după 23- 25 august și vă veți hotărî să dați o șansă acestora.

Citeste si: Horoscop COMPLET august 2019. Dragoste, cariera, bani, sanatate pentru toate zodiile

Horoscop DRAGOSTE august 2019 Gemeni

Pentru gemenii aflați într-o relație, luna august nu aduce mari schimbări. Veți avea preocupări comune cu partenerul de viață, toate legate de gospodărie și copii. Este posibil ca în jurul datei de 9 august să aveți discuții legate de bugetul familiei și de educația copiilor. Poate vă gândiți să le oferiți acestora școlarizare în străinătate sau o vacanță pentru rezultatele bune. Lucrurile ar putea fi mai animate dacă tu și partenerul tău ați reuși să rămâneți singuri măcar câteva zile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Gemenii care nu și-au găsit încă perechea, au șanse reale de reușită luna aceasta. Tot datorită planetei Venus, sectorul dragostei este foarte bine aspectat. Vă puteți aștepta să cunoașteți un partener de încredere în cea de-a doua parte a lunii. Va fi cineva special, care vă va captiva și vă va duce pe culmile fericirii.

Horoscop DRAGOSTE august 2019 Rac

Pentru nativii Rac care sunt implicați într-o relație, luna august este destul de ciudat aspectată. Pot apărea divergențe, partenerul va fi pesimist și voi nu veți ști cum să faceți față situației. Vestea bună este că această perioadă nu durează decât până la finalul lunii. Controlați-vă emoțiile și nu fiți impulsivi! Lucrurile nu sunt atât de grave!

Racii singuri au șanse să întâlnească parteneri noi, dar sunt într-un moment în care nu sunt dispuși să acorde încredere acestora. Vor aștepta confirmări nenumărate, vor aprecia insistențele și complimentele. Dacă nu vor oferi și ei atenție la rândul lor, lucrurile nu vor înainta însă spre o relație de durată.

Citeste si: O scrisoare catre Dumnezeu: asta le-a cerut un profesor elevilor lui sa compuna, insa cuvintele copiilor au depasit orice asteptare

Horoscop DRAGOSTE august 2019 Leu

Se pare că luna august vă este dedicată în totalitate. Evenimentele astrale se întâmplă toate în semnul vostru, prin urmare veți avea parte de emoții intense și întâmplări neașteptate.

Leii aflati in relatii de cuplu isi vor analiza foarte bine legatura amoroasa si atitudinea partenerilor lor. Daca vor constata ca nu mai sunt multumiti sau ca nu li se raspunde cu aceeasi moneda, multi dintre lei vor alege sa iasa din aceasta relatie si sa-si caute fericirea alaturi de un alt partener.

Luna aceasta este posibil să începeți să vă doriți ceva nou. Indiferent dacă sunt sau nu implicați într-o relație, Leii vor trebui să elimine barierele emoționale pe care le au, să accepte noul și să facă pace cu trecutul lor.

citeste continuarea pe cespunastrele.ro

Citeste si: Horoscop COMPLET august 2019. Dragoste, cariera, bani, sanatate pentru toate zodiile

Citeste si: Horoscop august 2019. Zodiile care dau lovitura! Toti banii trag la acesti nativi