Horoscop COMPLET august 2019. Dragoste, cariera, bani, sanatate pentru toate zodiile

Horoscop COMPLET august 2019. Luna august 2019 este deosebită din punct de vedere astrologic pentru că este marcată de două momente de Lună Nouă, ceea ce se petrece foarte rar.


In articol:

Este vorba despre Luna Nouă care are loc în Leu la 1 august și Luna Nouă care are loc în Fecioară la 30 august. Beneficiem, astfel, de susținere pentru a face schimbări în viața noastră, pentru a concepe și începe lucruri noi, pentru a ne pune în valoare creativitatea, dar și spiritul analitic și practic.

Astrologii profesionisti de la eastolog ne dezvaluie ce ne asteapta in luna august.

În plus, în luna august astrele ne binecuvântează cu aspecte dintre cele mai armonioase, de parcă ne-ar încuraja pe toți la vacanță, distracție și leneveală.

Energia de Foc a zodiei Leului este foarte puternică în august, pentru că Leul este tranzitat de Mercur (11-29 august), de Marte (până la 18 august), de Venus (până la 21 august) și de Soare (până la 23 august). Mulți își (re)găsesc curajul de a îndrăzni să creeze ceva nou în viața lor, să învețe ceva nou, să caute perspective și direcții noi.

Citeste si: Boala care ucide un roman in fiecare ora. Care sunt simptomele

Pasiunea, romantismul și dorința de joacă și de flirt, dar și reacțiile dramatice, zgomotoase, adesea exacerbate, fac parte din viața noastră în această perioadă. Pe de altă parte, spiritul de aventură, dorința de risc și nevoia de a fi în centrul atenției, admirați și ascultați ne pot pune în situații complicate, păguboase sau poate chiar ridicole.

Mercur își încetează retrogradarea la 1 august 2019, iar Jupiter la 11 august. Prin urmare, ne regăsim claritatea mentală și capacitatea intelectuală de a învăța, de a negocia, de a lua decizii progresiste, iluminate de intuiție, caracterizate de viziune și de o perspectivă largă asupra lumii și asupra propriei noastre existențe.

Eastrolog.ro vă recomandă, totuși să ținți cont de faptul că aspectele armonioase dintre planete pot marca și perioade de auto-indulgență, de autosuficiență, de lene și de complacere în tot felul de situații ce par convenabile.

Citeste si: Horoscop. Chestii amuzante despre ZODII: TAURII s-au nascut nedumeriti, GEMENII sunt niste Varsatori cu mai multe schimbari de personalitate

Citeste si: Blestemul fiecarei zodii. Care este greutatea uriasa ce iti apasa pe umeri, toata viata

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate