Horoscop de weekend - 9 - 11 decembrie: Relaţiile parteneriale sunt provocatoare. Discuţii aprinse şi conflicte

Acest sfârşit de săptămână va fi dedicat familiei. Au nevoie de atenţie şi de ajutor din partea ta, iar tu nu refuzi să le oferi tot ce ai.

Horoscop de weekend - 9 - 11 decembrie: Relatiile parteneriale sunt provocatoare. Discutii aprinse şi conflicte

Acest sfarşit de saptamana va fi dedicat familiei. Au nevoie de atentie şi de ajutor din partea ta, iar tu nu refuzi sa le oferi tot ce ai.

Berbec
O saptamana in care sunteti preocupat mai mult de dumneavoastra si de nevoile pe care le aveti. Sanatatea este vulnerabila şi de aici şi starile de spirit sunt fluctuante. Evitati consultatiile, analizele medicale şi interventiile chirurgicale, pe cat posibil. Sunteti foarte sensibil şi rezultatele demersurilor medicale pot fi eronate. Analizati pe indelete relatiile şi situatiile in care sunteti implicat şi trasati directii noi.

Taur
Relatiile cu prietenii sunt controversate. Sunteti atras de acest anturaj şi dornic de a va implica in actiuni diverse, dar se recomanda prudenta. Nu este ceea ce pare, mai ales in relatiile cu persoanele care va sustin, aparent, in domeniul profesional. Rezervati-va momente de odihna şi detaşati-va de forfota cotidiana.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies