Horoscop de weekend, 20 - 21 aprilie 2024: Trecutul nu le dă pace acestor nativi

Author: Bianca Vidoi

Rănile trecutului nu s-au vindecat pentru acești nativi, potrivit horoscopului de weekend pentru 20 - 21 aprilie 2024

Sursa: Kanal D

Află ce îți rezervă astrele în perioada 20 - 21 aprilie 2024, dar și care este zodia care o să fie dezamăgită.

Viața personală a nativilor  este pe primul loc în acest weekend. Taurii vor învăța cum să își rezolve conflictele cu persoana iubită, în timp ce alți nativi cer ajutorul prietenilor pentru a își găsi jumătatea. Iubirea este foarte importantă pentru nativi în weekendul 20 -21 aprilie, deoarece și-au dat seama că acesta este golul ce trebui umplut în viața lor. Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbecii își vor susține partenerul

Partenerul vostru trece prin foarte multe situații delicate și dificile, iar voi trebuie să fiți alături de persoana iubită în aceste momente. Deși poate fi greu pentru voi să îl vedeți în această stare și pare că nu știți care sunt cuvintele potrivite pentru a îi ajuta să treacă de această situație, prezența voastră poate fi suficientă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Taurii își vor rezolva conflictele

Pe parcursul săptămânii ați avut parte de mai multe neînțelegeri cu membrii familie voastre, iar după o lungă perioadă în care v-ați gândit la tot ceea ce a fost spus, sunteți pregătiți să iertați. Comunicarea o să stea la baza acestui weekend deoarece aveți nevoie de explicații pentru frustrările ce au fost aruncate asupra voastră. La finalul acestui weekend o să realizați că fiecare familie are momente tensionate, dar cel mai important este să învățați să vă rezolvați problemele.

Intuiția Gemenilor vestește o posibilă ceartă

Intuiția voastră nu v-a dezamăgit niciodată, iar acum vă dă semne că o ceartă se apropie de voi, așa că încercați tot ce puteți pentru a evita un astfel de conflict. Încercați să faceți tot mai multe acțiuni care să vă mulțumească partenerul, poate chiar veți începe să îi pregătiți surprize minunate, însă dacă cearta este inevitabilă, atunci aveți mai mult timp la dispoziție să vă pregătiți argumentele.

Racii își dau seama că rănile trecutului nu s-au vindecat

Aveți nenumărate probleme în relația voastră actuală, ce vă scurg întreaga energie din corp, iar astrele vă încurajează să faceți primul pas și să încercați să rezolvați aceste neînțelegeri. Este foarte posibil ca aceste probleme să vină de la voi, deoarece rănile și traumele din trecut nu au fost discutate și vindecate. Nu dați vina pe acest lucru, doar încercați să îl explicați și discutați cu partenerul, astfel încât să nu ajungă o problemă longevivă în relația voastră.

Dragostea o să dispară pentru Lei

În timpul săptămânii vă concentrați foarte mult atenția asupra locului de muncă, iar în weekend vreți să vă relaxați. Partenerul vostru nu mai încape în planurile voastre, iar dacă nu încercați să schimbați acest lucru, atunci cel mai bine este să puneți punct. Acest comportament pe care îl aveți nu face decât să vă îndepărteze de persoana iubită și să facă sentimentele să dispară.

Fecioarele sunt în căutarea iubirii

În acest weekend sunteți pregătit să vă căutați sufletul pereche, iar în ajutorul vostru vine un prieten de încredere, ce consideră că v-a găsit jumătatea. Sunteți deschiși și vreți să cunoașteți oameni noi, care să vă facă curioși, dar și care să vă arate alte perspective ale vieții. În cazul în care veți ieși în oraș, șansele de a fi abordați de pretendenți sunt ridicate.

Balanțele vor să schimbe foaia

În aceste două zile de weekend vă dați seama că vă consumați întreaga energie în jurul locului de muncă, ceea ce ajunge să vă enerveze. Acum vreți să schimbați foaia și să încercați să vă puneți timpul și energia în alte activități care să vă împlinească pe mai multe planuri, poate chiar și cel financiar. Nu vă este teamă să încercați lucruri noi și astrele vă recomandă să dați o șansă pasiunilor voastre ascunse.

Scorpionii trebuie să găsească echilibru

Vă este foarte greu să găsiți un echilibru între viața voastră profesională și viața voastră personală, ceea ce nu vă face să nu aveți o stare foarte bună. Acum este weekend și este timpul să nu vă mai gândiți la problemele de la locul de muncă, ci să îi oferiți partenerului atenția de care are nevoie pentru a face lucrurile să meargă între voi doi.

Săgetătorii vor face primul pas

Aveți o stare foarte bună și sunteți plin de energie, așa că astrele vă încurajează să faceți primul pas. O persoană v-a atras atenția, iar dacă până acum nu ați avut curajul necesar pentru a începe o discuție cu aceasta. Aceste zile de weekend vă oferă curajul de care aveți nevoie pentru a avea parte de o ieșire romantică și poate chiar începutul unei relații frumoase.

Capricornii fac planuri de călătorie

Încercați să lucrați în acest weekend la relația de cuplu pe care o aveți cu partenerul vostru. Simțiți nevoia de a face ceva nou, care să vă aducă amândurora un sentiment de liniște și relaxare, așa că începeți să faceți primele planuri de călătorie spre destinația voastră de vis. Este momentul ideal pentru a găsi cazarea pe care vi-o doriți la un preț foarte mic.

Oamenii profită de bunătatea Vărsătorilor

În ultima perioadă ați încercat să vă oferiți ajutorul tuturor, deoarece știți cât de greu este să vă confruntați singur cu toate problemele din jurul vostru. Acum începeți să vă dați seama că oamenii au profitat de bunătatea voastră și sunteți pregătiți să aveți o discuție serioasă cu aceste persoane. Este important să aveți limite cu toate persoanele din jurul vostru.

Planurile Peștilor se vor schimba

Aveți multe planuri pregătite pentru acest weekend, însă nu toate vor fi realizate, deoarece schimbările sunt inevitabile. Nu trebuie să vă frustreze aceste modificări ale programului vostru deoarece astrele știu exact de ce v-au schimbat complet ziua. Este important să vedeți aceste schimbări ca pe niște semne din partea astrelor.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!