Horoscop Minerva pentru perioada 16 aprilie - 15 mai 2024. Gelozia produce pagube majore în viața de cuplu a acestor nativi

Author: Bianca Vidoi

Gelozia produce pagube majore în viața de cuplu a acestor nativi

Sursa: Captură YouTube

Previziunile astrologice ale Minervei pentru perioada 16 aprilie - 15 mai 2024 anunță schimbări semnificative pe plan sentimental pentru anumite zodii. Care sunt acestea?

În cea mai recentă ediție a emisiunii "Urzeala Astrelor", astrologul Minerva aduce în prim-plan previziunile pentru perioada 16 aprilie- 15 mai 2024. Iată cum sunt afectate zodiile de Luna Plină ce va avea loc la finalul lunii aprilie, dar și cum sunt influențate de Soarele în Berbec și în Taur.

Berbecii se luptă cu gelozia

Astrologul Minerva le oferă o nouă speranță Berbecilor pentru perioada 16 aprilie- 15 mai 2024.

Acești nativi se vor concentra mai multe relațiile pe care le au cu familia, iar Berbecii singuri au șanse foarte mari de a își întâlni sufletul pereche. Astrele sunt de partea voastră pe plan amoros, însă gelozia vă poate aduce într-un punct vulnerabil. Deși pe plan personal pare că toate lucrurile merg bine, obstacolele nu o să îi ocolească pe acești nativi, însă perseverența pe care o au îi va ajuta să treacă peste orice situație neprevăzută.

Taurii își doresc să atragă atenția celor din jur

Taurii sunt încurajați ca în perioada 16 aprilie- 15 mai 2024 să se gândească foarte mult înainte de a lua o decizie sau de a spune ceva, deoarece impulsivitatea de care dau dovadă îi poate trage în jos. Sunteți în căutarea unei imagini care să vă scoată în evidență atât la locul de muncă, cât și în viața voastră personală, însă această călătorie trebuie să fie în strânsă legătură cu bugetul pe care îl aveți.

Soare în Berbec și în Taur o să vă ajute să dezvoltați o încredere mai mare în propria persoană.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Gemenii vor ajunge în vârf

Gemenii își doresc ca în următoarea perioadă să aibă mai multe realizări la locul de muncă, chiar dacă acest lucru înseamnă să aibă un program mai încărcat și mai puțin timp pentru ei înșiși.

Astrologul Minerva prevede în viitorul vostru numeroase oportunități profesionale, care să vă aducă schimbări în carieră, dar și fluxuri mai mari de bani în conturi. Soare în Berbec și în Taur vă oferă o energie care să vă ajute să realizați tot ce aveți în plan, astfel încât să ajungeți în vârf.

Relațiile Racilor vor înflori pe parcursul perioadei 16 aprilie- 15 mai 2024 

Deși primăvara se aproprie de final, Racii își doresc să se bucure cât mai mult de relațiile în care se află sau cele ce s-au pierdut în trecut și să înflorească asemenea naturii. Luna Plină ce va avea loc la data de 24 aprilie le va influența pozitiv viața Racilor, astfel aceștia vor avea parte de nenumărate schimbări pozitive. Racii vor ajunge să atingă maximul fericirii, iar toate visele lor vor ajunge să se îndeplinească pe parcursul perioadei 16 aprilie- 15 mai 2024.

Citește și: Horoscop pentru luna mai 2024: Dragostea îi salvează pe acești nativi

Posibilitățile Leilor sunt uluitoare

Astrologul Minerva le prezice Leilor schimbări majore în carieră, care o să le aducă împlinire pe plan profesional, dar și personal, alături de venituri substanțiale. Deși viața profesională este perfectă pentru acești nativi, viața lor personală nu va fi așa roz. Gelozia va pune stăpânire pe Lei, iar această stare le va cauza mai multe conflicte față de partener. Aceste stări de gelozie se vor amplifica în jurul Lunii Pline ce va avea loc în luna aprilie.

Fecioarele nu trebuie să își ascundă trăirile

Nu vă place să vă plângeți, așa că alegeți de foarte multe ori să țineți problemele cu care vă confruntați pentru voi, ceea ce va ajunge să vă obosească. Problemele de la locul de muncă vă strică starea și sunteți încurajați să discutați cu cineva situațiile dificile prin care treceți, astfel încât să vă deschideți sufletul și să vă liniștiți mintea. Soarele în Taur o să vă ajute să ocoliți problemele prin care sunteți nevoiți să treceți, ba chiar mai mult, veți atrage atenția asupra voastră din partea conducerii și veți avea parte de o mărire de salariu.

Balanțele au parte de o perioadă aglomerată

Soarele în Berbec vă oferă energia necesară pentru a vă consolida poziția actuală în compania în care lucrați. În această perioadă sunteți deschis la noi oportunități de a descoperi lumea, motiv pentru care sunteți pregătit să călătoriți mult mai mult. Deși drumul pe care îl veți realiza nu o să fie unul extenuant, ci relaxant, nu trebuie să uitați niciodată să îi tratați pe cei din jurul vostru cu amabilitate și bunătate, chiar dacă sunteți plecați în vacanțe. 

Scorpionii se concentrează pe aspectul lor fizic

Viața voastră profesională nu este una perfectă, însă acest lucru nu vă afectează viața, deoarece reușiți să separați viața profesională de cea personală. Simțiți nevoia unei schimbări, motiv pentru care veți începe să faceți curat în garderoba voastră, astfel încât să păstrați doar hainele care să vă descrie personalitatea și care să vă facă să radiați de fericire. Acesta este primul pas pe care îl veți face pentru a deveni mai puternici din toate punctele de vedere.

Săgetătorii au o stare de melancolie ce le afectează viața

Lucrurile nu merg conform planului la locul vostru de muncă, aveți un volum de muncă mai ridicat decât ați sperat, dar și nenumărate conflicte cu superiorii voștri, ceea ce vă face ca starea voastră de spirit să nu fie una ideală. Trebuie să lucrați foarte mult la calmitatea cu care abordați situațiile, astfel totul în jurul vostru va merge prost. Momentul în care viața voastră se va schimba radical va fi atunci când Soarele va fi în Taur, iar starea voastră de spirit se va modifica.

Capricornii vor ieși din umbră

Nu vă place ca atenția să fie asupra voastră, însă în perioada 16 aprilie- 15 mai 2024 sunteți dispuși să ieșiți din zona voastră de confort pentru a aduce în viața voastră noi realizări. Comunicarea nu o să fie caracteristica voastră cea mai bună în această zi, însă astrologul Minerva vă recomandă să folosiți foarte mult tact în conversațiile pe care le aveți, astfel încât să stabiliți un dialog sănătos. 

Vărsătorii vor deveni mai iubitori

În perioada 16 aprilie- 15 mai 2024, Vărsătorii își deschid sufletul în fața iubirii, iar astrologul Minerva îi sfătuiește să se aștepte la o iubire fulgerătoare, ce îi va lua prin surprindere. Dragostea la prima vedere este ceva obișnuit pentru voi, însă nu și să vă implicați total în acest tip de conexiuni. Acum este momentul să vă bucurați de aceste sentimente ce se trezesc în voi și să profitați de fiecare moment petrecut alături de persoana potrivită.

Peștii sunt influențați de încrederea în sine

Sunteți încrezător că puteți să ajungeți acolo unde vă doriți, iar Soarele din Berbec vă ajută să vă îndepliniți dorințele și să luptați pentru locul de conducere în compania la care lucrați. Influența lui Venus în Berbec îi fac pe nativii zodiei Pești să fie mult mai atrăgători pentru celelalte persoane, așa că nu vor duce lipsă de admiratori în această perioadă a anului. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!