Horoscop COMPLET august 2019. Dragoste, cariera, bani, sanatate pentru toate zodiile

Horoscop COMPLET august 2019. Luna august 2019 este deosebită din punct de vedere astrologic pentru că este marcată de două momente de Lună Nouă, ceea ce se petrece foarte rar.


In articol:

După 18 august 2019, pe măsură ce mai multe planete intră în Fecioară, se formează pe cer o Piramidă în semne de Pământ, cu Uranus din Taur și, respectiv, cu Saturn și Pluton din Capricorn. Suntem din nou susținuți să punem în practică, să consolidăm, să construim, să ne facem calcule precise, evaluări și analize. Suntem încurajați să ne coordonăm activitățile urmărind țeluri precise, plecând de la criterii de eficiență.

S-ar putea spune că intrăm într-o etapă de șlefuire a ceea ce am început intempestiv sub semnul Leului, că începe o etapă de ordonare și organizare, de prioritizare și de eliminare a ceea ce nu ne mai este de trebuință.

Se trezește la viață perfecționistul din fiecare dintre noi, dar e bine să nu-l lăsăm să devină acel vestit „Gigi contra”, căutătorul de nod în papură, incapabil să acționeze constructiv pentru ceva, ci doar să vorbească împotrivă. Sub influența austeră a Fecioarei, am putea deveni cu toții mai capabili să ne îmbunătățim situația financiară și ne regăsim elanul de a munci alături de ceilalți pentru un țel comun, potrivit eastrolog.ro

Cu Marte și Venus în Fecioară, e posibil să fim motivați să depunem mai mult efort în relațiile cu ceilalți, pentru consolidarea relațiilor amoroase sau a căsniciei. Declarațiile înfocate emise sub semnul Leului ar trebui urmate acum de fapte și dovezi concrete de afecțiune, de implicare directă în rezolvarea situațiilor de rutină sau a activităților ori a responsabilităților mărunte ce contribuie la bunul mers al unei relații. În această perioadă identificăm mult mai ușor și mai lucid ceea ce ar trebui îndreptat în relațiile cu ceilalți, indiferent de natura acestora.

Citeste si: Ce i-a ascuns Anamaria Prodan mamei sale si de ce a facut asa ceva? Acum s-a aflat totul

După 18 august productivitatea este crescută și eastrolog.ro recomandă abordarea acelor sarcini care până acum ni s-au părut prea dificile, prea plictisitoare, prea de migăleală.

De asemenea, am putea profita de tranzitele planetelor prin Fecioară pentru a opta pentru un regim de viață sănătos, pentru o dietă echilibrată, rezistând tentației de a munci în exces, de a ne refugia în muncă etc.

Citeste si: Blestemul fiecarei zodii. Care este greutatea uriasa ce iti apasa pe umeri, toata viata

Citeste si: A 13-a zodie! Care e zodia ta reala si cum se schimba ce stiai pana acum

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies