Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022: Nu vă lăsați păcăliți în acest weekend,  lucrurile nu sunt mereu ceea ce par. Apar cheltuieli neprevăzute pentru nativii din zodia Cocoș și Maimuță

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 06 feb 2023, 02:05

Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022. Previziuni astrologice zodiac chinezesc

Sursa: alternativly.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru weekendul 7-8 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele! Sfatul astrologilor pentru toate semnele din zodiacul chinezesc este să aibă mare grijă la aparențe și să nu se lase păcăliți. Lucrurile nu sunt mereu ceea ce par, iar în acest weekend riscați să fiți înșelați.

Horoscopul chinezesc  pentru

weekendul 7-8 mai oferă câteva previziuni astrologice pentru  zodiacul chinezesc. 

Nativii din zodia Cocoș și Maimuță vor avea cheltuieli neprevăzute datorate unor evenimente mai puțin plăcute, iar Tigrii trebuie să aibă mare grijă la cuvintele pe care le rostesc la mânie. Riscați să rămâneți singuri dacă nu vă auto-cenzurați, potrivit atrology.com.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine,

Mistreț.

Citeste si: Horoscop chinezesc vineri, 6 mai 2022: Cocoșii trebuie să își aleagă cuvintele cu mare atenție, o ruptură sentimentală bate la ușă. Lipsa de afecțiune îi va afecta pe nativii din zodia Iepure

Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022- Șobolan

Nativii din zodia Șobolan vor descoperi în acest weekend că satisfacerea micilor „plăceri nevinovate„ din ultima perioadă i-a costat cam

mult, iar banii puși deoparte au cam dispărut. Sfatul astrologilor este să fiți mai cumpătat cu cheltuielile începând de acum și să nu mai cădeți pradă tentațiilor. 

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022- Bivol

Weekend-ul 7-8 mai 2022 ar trebui să

fie doar despre dorințele voastre. Ține-te departe de oamenii cu care nu sunteți pe aceeași lungime de undă, pentru că ar putea ajunge să vă strice ziua. 

Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022- Tigru 

Veți avea tendința să grăbiți și să forțați anumite evenimente doar pentru că vă doriți să se întâmple în weekend 7-8 mai 2022, dar nu veți face decât să stricați totul. Aveți mare grijă și la tonul și cuvintele pe care le veți rosti la mânie pentru că riscați să-i alungați chiar și pe cei care vor să vă ajute. 

Citeste si: Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022. Zodiile care au șanse mari să câștige mai mulți bani în această săptămână. Cine sunt norocoșii zodiacului

Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022- Iepure 

Lăsați grijile și gândurile negative deoparte măcar pentru acest weekend și permiteți-vă să vă bucurați de oamenii dragi care vă sunt alături. Bucuria poate veni și din lucruri simple, trebuie doar să apreciați ceea ce aveți. 

Horoscopul chinezesc pentru weekendul 7-8 mai 2022 oferă previziuni astrologice pentru toate zodiile 

Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022- Dragon 

Este momentul să înfruntați problemele sau anumite evenimente neplăcute de care ați tot fugit în ultima perioadă. Sfatul astrologilor pentru nativii din zodia Dragon este să se înarmeze cu răbdare și curaj și să rezolve ceea ce îi macină de atata vreme. Nu o să vă vină să credeți câtă ușurare va aduce asta în viața voastră. 

Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022- Șarpe 

Sfatul astrologilor   pentru nativii din zodia Șarpe pentru weekend 7-8 mai 2022 este să fie discreți. Veți fi tentați să împărtășiți cu ceilalți un secret care nu vă aparține, iar asta poate aduce multă suferință în viața unei persoane cunoscute. 

Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022- Cal

Ca weekend-ul 7-8 mai 2022 să fie unul reușit, asigură-te că ți-ai îndeplinit toate responsabilitățile înainte de a-ți face timp pentru tine. Termină-ți toate treburile și petrece ultima parte a zilei relaxându-te după bunul plac.

Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022- Capră 

Viitorul nativilor din zodia Capră este în joc în acest weekend. Dacă veți risca și veți ieși din zona de confort, veți putea lua o decizie majoră în ceea ce privește modul cum va arăta viața dvs în următorii ani.

Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022- Maimuță 

Ești foarte popular azi și toată lumea te caută, dar nu te lăsa înșelat de aparențe. Cineva poate avea un interes ascuns pentru care îți acordă atâta atenție, iar asta te va costa. 

Citeste si: Horoscop lunar mai 2022. Zodiile care vor avea o lună excelentă! Cui nu îi va merge bine

Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022- Cocoș 

Chiar dacă este weekend asta nu îi împiedică pe nativii din zodia Cocoș să pună umărul la treabă și să îndeplinească o sarcină de serviciu importantă. Weekendul 7-8 mai 2022 poate aduce pentru Cocoșii promovarea mult râvnită.

Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022- Câine 

Nativii din zodia Câine ar trebui ca în acest weekend să își îndrepte atenția către familie și către prietenii apropiați pe care i-au tot ignorat în ultima perioadă. Chiar dacă nu puteți fi fizic alături de ei, un telefon sau un mesaj fac mereu diferența. 

Prima zi de primăvară din 2023: Cum va fi vremea în martie?

Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022- Mistreț 

„Dragostea plutește în aer!„, acesta este sloganul de weekend 7-8 mai 2022 pentru nativii din zodia Mistreț. Chiar dacă nu v-ați dat seama până acum, ați stârnit interesul unor persoane de sex opus care vor dori să vă cunoască mai bine zilele acestea. Seara de sâmbătă se va termina cu o întâlnire romantică!