Horoscop chinezesc weekend 5-6 martie 2022. Două zodii vor avea parte de un weekend agitat

Author: Amalia Georgescu

Horoscopul chinezesc pentru weekendul 5-6 martie 2022

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru weekendul 5-6 martie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Dragon vor avea un weekend în care norocul va fi de partea lor.

Horoscopul chinezesc pentru

weekendul 5-6 martie 2022, oferă câteva descrieri generale. În cele două zile de weekend, nativii zodiacului vor încerca să analizeze mai bine ceea ce se întâmplă în jurul lor, vor fi mai atenți la detalii și este posibil să descopere o serie de lucruri care să le fie de mare ajutor.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Horoscop chinezesc weekend 5-6 martie 2022- Șobolan

Te așteaptă un weekend destul de agitat. Vei avea de rezolvat o serie de probleme ce țin de viața personală și de relațiile cu familia. Mare atenție la informațiile pe care le vei dezvălui sâmbătă și duminică.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

Horoscop chinezesc weekend 5-6 martie 2022- Bivol

Cele două zile de weekend îți pot aduce surprize plăcute în plan personal. Un apropiat îți poate face o vizită, iar discuția cu el te va face să vezi viața cu alți ochi. Duminică poți primi o serie de vești bune, încă de la prima oră a dimineții.

Horoscop chinezesc weekend 5-6 martie 2022- Tigru

Vei avea tendința de a despica firul în 4 în acest weekend, iar aceast lucru îți va prinde foarte bine. Făcând acest lucru îți vei da seama unde ai greșit până acum, astfel că nu ar fi exclus să faci o serie de schimbări importante și să acționeze diferit în perioada următoare.

Horoscop chinezesc weekend 5-6 martie 2022- Iepure

Dacă ai de făcut lucruri importante în weekend, încearcă să le rezolvi în prima parte a zilei. Cu cât vei amâna mai mult, cu atât vor crește șansele să nu te mai poți ocupa de acele aspecte.

Citeste si: Horoscop chinezesc duminică, 6 martie 2022. Nativilor din zodia Dragon le vor fi rănite sentimentele

Horoscopul chinezesc pentru weekendul 5- 6 martie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc weekend 5-6 martie 2022- Dragon

În acest weekend, norocul va fi de partea ta, astfel că îți vor merge toate pe roate, fără să fie nevoie să faci eforturi mari în acest sens. Profită de contextul astral și ia o pauză de la tot ce faci pentru a te odihni mai mult.

Horoscop chinezesc weekend 5-6 martie 2022- Șarpe

Dacă nu vei lăsa de-o parte problemele de la birou, atunci weekendul tău va fi compromis. Chiar dacă nu este una dintre cele mai bune perioade din an pentru tine, încearcă să uiți de job în cele două zile de weekend și să te relaxezi.

Horoscop chinezesc weekend 5-6 martie 2022- Cal

Sâmbătă și duminică vei avea tendința de a complica lucrurile din viața ta, fără să îți dai seama de acest lucru. Dacă cei din jur vor dori să îți ofere un sfat și să îți arate că există o cale mai ușoară de a face lucrurile, nu ar strica să îi iei în seamă.

Horoscop chinezesc weekend 5-6 martie 2022- Capră

Ești genul de persoană care nu acordă atât de multă atenție detaliilor, însă dacă vrei ca totul să îți iasă așa cum ai planificat, în acest weekend ar trebui să iei în serios lucrurile mărunte, dar care pot schimba complet datele problemei. Mare atenție la informațiile venite de la cei din jur. 

Horoscop chinezesc weekend 5-6 martie 2022- Maimuță

Te vei concentra foarte mult pe aspecte ce țin de sectorul financiar, lucru care te va obosi peste măsură în acest weekend. Tot acest stres își poate pune amprenta asupra stării tale de sănătate, așa că ar fi bine să iei lucrurile mai ușor.

Horoscop chinezesc weekend 5-6 martie 2022- Cocoș 

Dedică acest weekend relaxării și nu vei regreta. Caută să faci activități care să te ajute să ieși din rutină, dar care să îți încarce bateriile în același timp. 

Horoscop chinezesc weekend 18-19 februarie 2023: Zodiile care atrag norocul la sfârșit de săptămână. Ele au parte de un câștig important

Horoscop chinezesc weekend 5-6 martie 2022- Câine

Începe un weekend agitat pentru tine, din toate punctele de vedere. Vei dori să faci foarte multe lucruri, într-un timp cât mai scurt, fapt care va pune o presiune imensă pe umerii tăi.

Horoscop chinezesc weekend 5-6 martie 2022- Mistreț 

Din pură întâmplare, în acest weekend vei descoperi unele lucruri noi, dar care te vor ajuta să îți pui ordine în gânduri. Vei știi exact ce ai de făcut începând de acum și nu vei mai pierde vremea. 

Citeste si: Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 martie 2022. Nativii din zodia Tigru vor ieși din rutină astăzi

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!