Horoscop chinezesc duminică, 6 martie 2022. Nativilor din zodia Dragon le vor fi rănite sentimentele

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 03 dec 2022, 07:25

Horoscopul chinezesc pentru duminică, 6 martie 2022

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru duminică, 6 martie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Bivol vor scoate ceva mai mulți bani din buzunar astăzi.

Horoscopul chinezesc pentru ziua de duminică, 6 martie 2022, oferă câteva descrieri generale. Este o zi care deși nu va părea chiar perfectă la prima vedere, va avea și părțile ei bune. Nativii zodiacului care își vor controla reacțiile vor trece cu bine de această zi ceva mai tensionată.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Horoscop chinezesc duminică, 6 martie 2022- Șobolan

Încearcă să nu te îngrijorezi astăzi pentru ceea ce se întâmplă în jurul tău și să tratezi totul cu calm. Te poți confrunta cu unele situații care să te dea peste cap și să te scoată din zona de confort, dar cu siguranță vei reuși să găsești o soluție pentru aceste probleme. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop chinezesc duminică, 6 martie 2022- Bivol

Chiar dacă va fi nevoie să scoți ceva mai mulți bani din buzunar astăzi, nu te feri să faci acest lucru, mai ales dacă este vorba despre o persoană importantă din viața ta. Este o zi în care ar fi bine să îi pui pe cei dragi pe primul plan.

Horoscop chinezesc duminică, 6 martie 2022- Tigru

Nu mai apleca urechea la tot ceea ce îți spun cei din jur pentru că unele informații pot fi eronate. Verifică informațiile din mai multe surse astăzi pentru a te asigura că știi adevărul.

Horoscop chinezesc duminică, 6 martie 2022- Iepure

Astăzi poți lua decizii greșite, în urma unor presiuni pe care cei din jur le vor face asupra ta. Gândește-te de două ori înainte de a face un pas important și ascultă-ți inima. 

Citeste si: Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 martie 2022. Nativii din zodia Tigru vor ieși din rutină astăzi

Horoscopul chinezesc pentru duminică, 6 martie 2022, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc duminică, 6 martie 2022- Dragon

O persoană apropiată îți va răni sentimentele astăzi. O dovadă de maturitate din partea ta ar fi să nu îi răspunzi cu acceași monedă.

Poți spune sau face lucruri pe care mai apoi să le regreți.

Horoscop chinezesc duminică, 6 martie 2022- Șarpe

Ar fi bine să faci cam tot ceea ce ți-ai propus în prima parte a zilei. După prânz este posibil să primești musafiri, astfel că planurile tale ar putea fi date peste cap.

Horoscop chinezesc duminică, 6 martie 2022- Cal

Dacă există tensiuni între tine și cei din familie, încearcă să calmezi spiritele astăzi. Pentru ca lucrurile să meargă bine, întâi de toate va fi nevoie să vorbești despre acele aspecte care nu au funcționat.

Horoscop chinezesc duminică, 6 martie 2022- Capră

Astăzi vei descoperi noi metode pentru a rezolva anumite probleme, iar acest lucru îți va ușura viața. Este o zi în care ar trebui să te bucuri ceva mai mult de prezența celor dragi.

Horoscop chinezesc duminică, 6 martie 2022- Maimuță

Vei avea tendința de a interpreta greșit unele sfaturi venite din partea familiei. La prima vedere ți se va părea că nu vor decât să îți controleze viața. Înainte de a reacționa, asigură-te că nu faci o greșeală.

Horoscop chinezesc duminică, 6 martie 2022- Cocoș 

Dacă ai în plan călătorii astăzi sau trebuie să faci anumite deplasări, așteaptă-te la blocaje sau întârzieri. Nu ar fi exclus ca planurile tale să fie date peste cap din cauza acestui aspect, motiv pentru care ar trebui să iei măsuri pentru a preveni o eventuală situație neplăcută.

Horoscop chinezesc duminică, 6 martie 2022- Câine

Când vine vorba despre răbdare ai o limită, iar cei din familie vor reuși să treacă astăzi peste ea. Mare atenție la modul în care gestionezi tensiunile apărute în relația cu apropiații.

Horoscop chinezesc duminică, 6 martie 2022- Mistreț 

Astăzi vei avea puterea de a lua decizii într-un mod asumat, matur, fapt care te va influența într-o manieră pozitivă o lungă perioadă de timp. Ar fi bine să păstrezi tot timpul acest mod de a gândi. 

Citeste si: Horoscop Berbec, martie 2022. Acești nativi își vor exprima emoțiile cu mai multă ușurință

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!