Horoscop chinezesc sâmbătă, 30 aprilie 2022. Dragonii vor primi o veste uriașă, iar nativii din zodia Cocoș vor avea inima frântă

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 28 apr 2022, 08:51

Horoscop chinezesc sămbătă, 30 aprilie 2022

Sursa: ebay

Descoperă horoscopul chinezesc pentru sâmbătă, 30 aprilie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Vești bune vor primi nativii din zodia Dragon, Mistreț și Cal, în schimb Cocoșii vor avea inima frântă.

Horoscopul   chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 30 aprilie 2022, oferă câteva descrieri generale. Patru zodii vor avea noroc de bani și de un loc de muncă mai bine plătit, în schimb Cocoșii vor plânge cu lacrimi amare. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 30 aprilie 2022- Șobolan

Ziua de sâmbătă le oferă nativilor din zodia Șobolan o stare de bine și de împlinire, lucru care ii va face generoși fără o ocazie anume.

Sâmbătă veți oferi cadouri persoanelor iubite doar ca să vă arătați recunoștința față de cei care v-au fost alături în momentele mai puțin plăcute. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 30  aprilie 2022- Bivol

O persoană apropiată s-ar putea să aibă mare nevoie de ajutorul dumneavoastră sâmbăta aceasta. Fiți atenți la nevoile celor dragi, ar putea avea nevoie de dvs chiar dacă nu au curajul să o spună. 

Citeste si: Horoscop chinezesc vineri, 29 aprilie 2022. Nativii din zodia Tigru au șanse mari să își găsească jumătatea. Iepurii vor primi o veste care le va da viața peste cap

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop chinezesc sâmbătă, 30 aprilie 2022- Tigru 

Apetitul pentru shopping va fi foarte ridicat în această zi și chiar dacă ați primit recent un bonus, astrologii vă sfătuiesc să fiți cumpătați și să achiziționați doar ceea ce vă trebuie cu adevărat. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 30 aprilie 2022- Iepure

Faceți planuri de vacanță cu familia sau cu partenerul de viață, iar destinația aleasă vă va oferi momente amuzante și relaxante în același timp.

Sfatul astrologilor este să lăsați grijile deoparte în acest weekend și să petreceți timp de calitate alături de cei dragi.

Horoscopul chinezesc pentru sâmbătă, 30 aprilie 2022, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc sâmbătă, 30 aprilie 2022- Dragon

Nativii din zodia Dragon sunt unii dintre favoriții acestei zile, alături de cei din zodiile Câine, Cal și Mistreț.

Dragonii vor primi sâmbătă o veste uriașă referitoare la un nou loc de muncă sau la un câștig financiar substanțial.

Lucrurile merg bine și în plan afectiv, Dragonii singuri având șanse mari să intre anul acesta într-o relație de lungă durată cu un nativ din zodia Tigru. 

Citeste si: Horoscop chinezesc joi, 28 aprilie 2022. Nativii din zodia Șarpe vor avea tendința de a sări peste anumite etape. Cei născuți în zodia Cal vor trăi emoții puternice

Horoscop chinezesc sâmbătă, 30 aprilie 2022- Șarpe

Ziua de sâmbătă aduce pentru nativii din zodia Șarpelui abilități de comunicare care vă vor ajuta să gestionați relațiile tensionate din ultima perioadă. Începând cu 30 aprilie aveți șanse mari să rezolvați anumite divergențe atât în plan personal, cât și în plan profesional. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 30 aprilie 2022- Cal

Astrologii spun că pentru nativii din zodia Cal acum este o bună perioadă pentru a câștiga bani, dar vă sfătuiesc să aveți mare grijă la modul în care doriți să îi investiți. Potrivit previziunilor astrale, începând cu ziua de sâmbătă urmează o perioadă nefavorabilă în ceea ce privește afacerile pentru cei din zodia Calului. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 30 aprilie 2022- Capră

Chiar dacă ziua de sâmbătă ar putea aduce divergențe în ceea ce privește relațiile cu colegii de muncă, astrologii vă sfătuiesc să vă țineți departe de certuri și tensiuni. Dacă veți reuși să rămâneți în relații bune cu aceștia veți avea șanse mai mari să avansați. Aveți răbdare, rezultatele pentru munca depusă nu vor întârzia să apară. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 30 aprilie 2022- Maimuță

Aveți grijă la starea de sănătate, în schimb totul va merge ca pe roate începând de sâmbătă. Astrologii prevăd o perioadă bună pentru nativii din zodia Maimuță, cu energie pozitivă care vă va ajuta să vă atinge scopul pe toate planurile.

Citeste si: Zodii care își găsesc dragostea de Paște 2022! Luna aprilie le poate aduce sufletul-pereche

Horoscop chinezesc sâmbătă, 30 aprilie 2022- Cocoș 

Din păcate ziua de sâmbătă nu va aduce vești bune pentru nativii din zodia Cocoș. Dezamăgirile pe care le vor trăi în următoarea perioadă îi vor face pe Cocoși să verse lacrimi amare. Sfatul astrologilor este să aveți mare grijă la persoanele în care aveți încredere, nu vă lăsați orbiți de sentimente. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 30 aprilie 2022- Câine 

Nativii din zodia Câinelui sunt printre favoriții zodiacului chinezesc în această zi. La fel ca și Dragonii, și acești nativi vor primi vești extraordinare în ceea ce privește planul financiar. Noi oportunități de afaceri sau un nou job se întrevăd în viitorul apropiat. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 30 aprilie 2022- Mistreț 

Ziua de sâmbătă va aduce vești bune și pentru nativii din zodia Mistreț în special în plan financiar. Este o perioadă favorabilă în ceea ce privește investițiile, mai ales că urmează să încasați o sumă de bani considerabilă.