Horoscop chinezesc, sâmbătă 14 mai 2022: Lăsați garda jos, cei din jur nu doresc să vă atace, ci doar să vă înțeleagă mai bine trăirile și emoțiile. Cocoșii și Maimuțele vor fi în mare formă

,

Descoperă horoscopul chinezesc pentru sâmbătă, 14 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele. Astrologii vă sfătuiesc să lăsați garda jos sâmbătă, cei apropiați nu vă sunt dușmani, ci vor doar să vă înțeleagă mai bine.


In articol:

Horoscopul chinezesc pentru sâmbătă,

14 mai 2022 oferă câteva previziuni astrologice pentru  zodiacul chinezesc.

Nativii din zodia Cocoș și Maimuță vor fi sâmbătă într-o formă de zile mari, lucru pe care îl vor observa și cei din jurul lor.

Sfatul astrologilor pentru ziua de sâmbătă pentru toate zodiile din zodiacul chinezesc este să renunțe la precauția exagerată și să lase garda jos în relațiile cu persoanele apropiate. Acestea vor doar să vă înțeleagă mai bine.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Citeste si: 16 mai 2022: Luna Plină în Scorpion și Eclipsa de Lună distrug echilibrul acestor nativi. Zodiile care vor resimți din plin energia Lunii Pline

Horoscop chinezesc sâmbătă, 14 mai 2022  Șobolan 

O situație neprevăzută vă poate face să simțiți vulnerabili și lipsiți de ajutor, potrivit previziunilor astrale din horoscopul chinezesc. Nu ezitați să cereți sfatul unui membru al familiei sau partenerului de viață, vor încerca să vă ajute fără să vă judece.

Horoscop chinezesc sâmbătă, 14 mai 2022- Bivol 

Lăsați garda jos, cei din jur nu doresc să vă atace, ci doar să vă înțeleagă mai bine trăirile și emoțiile, vă sfătuiesc astrologii. Ziua de sâmbătă va fi ca un carusel de emoții pentru nativii din zodia Bivol, care vor trece de la agonie la extaz de mai multe ori. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 14 mai 2022- Tigru 

Bârfele celor din jur vă vor face să vă simțiți triști și vulnerabili astăzi, avertizează astrologii. Nu puneți la suflet și încercați să stați în preajma celor care vă apreciază cu adevărat. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 14 mai 2022- Iepure 

Ziua aceasta poate să vă ofere o surpriză fabuloasă dacă veți reuși să lăsați deoparte încăpățânarea și să acceptați sfaturile unei persoane apropiate.Încercați să fiți mai maleabili și să țineți cont și de părerile celor dragi. 

Horoscopul chinezesc pentru sâmbătă, 14 mai 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile 

Horoscop chinezesc sâmbătă. Previziuni astrologice zodiac chinezesc

Horoscop chinezesc sâmbătă. Previziuni astrologice zodiac chinezesc

[Sursa foto: abraj-n.weebly.com]

Horoscop chinezesc sâmbătă, 14 mai 2022- Dragon 

Pentru a-și apăra poziția, Dragonii vor ieși sâmbătă la atac cu toate armele pe care le dețin, iar relațiile cu cei din jur vor fi tensionate. Învățați să ascultați și părerea celorlalți înainte să treceți la atac. Este posibil să rezolvați neînțelegerile și pe cale amiabilă, spun astrologii. 

Citeste si: Superstiții vineri 13, zi cu ghinion. Ce nu ai voie să faci în această zi pentru a te proteja de suferință

Horoscop chinezesc sâmbătă, 14 mai 2022- Șarpe 

Ziua de sâmbătă nu va strica buna dispoziție a nativilor din zodia Șarpe. Veți continua să vă bucurați de liniștea și confortul căminului dvs și s-ar putea să primiți vizita unor rude pe care nu le-ați mai văzut demult. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 14 mai 2022- Cal 

Nativii din zodia Cal vor traversa sâmbătă o perioadă de schimbări în privința relațiilor conjugale. Dacă până acum erați obișnuiți să conduceți în relația de cuplu, începând de sâmbătă partenerii vor dori să ia inițiativa, iar asta ar putea duce la certuri și neînțelegeri. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 14 mai 2022- Capră 

Deși săptămâna nu a aduc numai lucruri favorabile în viața nativilor din zodia Capră, lucrurile vor lua de astăzi o întorsătura favorabilă. Sfatul astrologilor este să fiți totuși cumpătați în ceea ce privește cheltuielile, chiar dacă astăzi sunt șanse mari să primiți o sumă de bani neașteptată. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 14 mai 2022- Maimuță 

Nativii Maimuță vor fi sâmbătă într-o formă de invidiat. Veți prelua inițiativa și veți organiza o ieșire cu prietenii, iar voi veți fi sufletul petrecerii. 

Citeste si: Cerul Chinei, roșu ca sângele: „Va fi un cutremur în șapte zile!” Motivul pentru care s-a înroșit cerul în apropiere de Shanghai

Horoscop chinezesc sâmbătă, 14 mai 2022- Cocoș 

Începând de sâmbătă, în viața nativilor din zodia Cocoș vor apărea mai multe oportunități menite să vă îmbunătățească viața. Depinde doar devoi dacă veți avea curajul să ieșiți din zona de comfort și să îmbrațișați aceste schimbări care pot aduce bucurie și prosperitate în viitorul apropiat. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 14 mai 2022- Câine 

Vă veți petrece ziua de sâmbătă în preajma copiilor, iar asta va trezi în sufletul nativilor singuri din zodia Câine dorința de a avea o familie și copii. Vă gândiți serios să dați o șansă persoanei care vă curtează de ceva vreme și pe care ați ignorat-o până acum. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 14 mai 2022- Mistreț 

Sfatul astrologilor este ca astăzi să vă concentrați pe ceea ce contează cu adevărat pentru dumneavoastră. Să reflectați asupra a ceea ce vă doriți și să lăsați deoparte părerile celor din jur, care nu reprezintă nimic altceva în afară de piedici în calea evoluție dvs. 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Horoscop weekend 14-15 mai 2022. Gemenii vor avea tendința de a face excese. Weekend cu emoții puternice pentru Raci

Rusia și-a găsit o nouă piață de desfacere pentru țiței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Horoscop zilnic duminică, 15 mai 2022. Sfatul zilei: nu forța lucrurile. Viața Balanțelor se va complica, iar Scorpionii vor întâmpina probleme financiare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies