Horoscop chinezesc miercuri, 25 mai 2022: Sfârșitul Lunii Șarpelui va sădi îndoieli și remușcări în sufletele acestor zodii. Odată cu Luna Nouă, tensiunile vor atinge cote maxime

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 25 mai 2022, 09:30

Horoscop chinezesc miercuri. Previziuni astrale zodiac chinezesc miercuri

Sursa: peexls

Descoperă horoscopul chinezesc pentru miercuri, 25 mai 2022.  Află ce îți rezervă astrele. Ultima zi de miercuri din primăvara anului 2022 va fi afectată de sfârșitul lunii Șarpelui care va aduce îndoieli și remușcări în sufletele nativilor Bivol, Cocoș și Mistreț.

Horoscopul chinezesc pentru miercuri oferă

previziuni astrale și sfatul astrologilor pentru toate zodiile din  zodiacul chinezesc.

Mai sunt doar câteva zile până când luna Șarpelui din zodiacul chinezesc se va încheia, moment care va culmina cu Luna Nouă din data de 30 mai 2022.

Acest lucru va zdruncina echilibrul tuturor nativilor din zodiacul chinezesc, iar anumite zodii vor resimți această stare de tensiune începând chiar cu ziua de miercuri.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț. 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămâna 23-29 mai 2022: Renunță la toate așteptările nerealiste, te poți bucura de viață acum! Dragoni și Tigri, încetați să vă mai autosabotați

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Horoscop chinezesc miercuri, 25 mai 2022-  Șobolan 

Nativii din zodia Șobolan vor resimți miercuri o nevoie stringentă de dragoste, afecțiune și armonie, motiv pentru care vor fi dispuși să lase de la ei și să le ierte derapajele celor din jur doar pentru a menține o relație armonioasă. Sfatul astrologilor este să fiți totuși atenți și să nu-i lăsați pe cei din jur să profite de pe urma acestei stări pe care sfârșitul Lunii Șarpelui v-o va aduce.

Horoscop chinezesc miercuri, 25 mai 2022- Bivol 

Sfârșitul Lunii Șarpelui care va culmina cu Luna Nouă din data de 30 mai va sădi în sufletele nativilor din zodia Tigru îndoieli cu privire la calitățile pe care le au și la lucrurile pe care sunt capabili. Teama unui posibil eșec îi va măcina miercuri pe acești nativi. Astrologii vă sfătuiesc să luați o pauză, poate chiar și o mică vacanță care să vă ajute să vă recăpătați încrederea în propriile forțe.

Horoscop chinezesc miercuri, 25 mai 2022- Tigru 

Nu vă sfiiți să aveți încredere în instinct și să luați astăzi niște decizii importante referitoare la carieră și la viața profesională. Faceți așa cum simțiți, al șaselea simț vă fi miercuri un aliat de nădejde.

Horoscop chinezesc miercuri, 25 mai 2022- Iepure 

Pregătiți-vă să primiți miercuri o invitație importantă care vă va îmbunăți, în viitor, situația financiară. Veți întâlni persoane care vor avea un efect pozitiv asupra stării voastre emoționale și care vă vă oferi inspirația necesară pentru a vă dezvolta latura profesională.

Horoscopul chinezesc miercuri, 24 mai 2022 oferă previziuni pentru toate zodiile 

Horoscop chinezesc miercuri, 25 mai 2022 Dragon 

Nativii din zodia Dragon vor folosi miercuri farmecul personal și umorul pentru a ieși dintr-o situație mai puțin plăcută. Nu veți fii în cea mai bună formă miercuri, dar atitudinea pozitivă și zâmbetul vă vor ajuta să faceți față provocărilor acestei zile.

Horoscop chinezesc miercuri, 25 mai 2022- Șarpe 

Aspectele legate de situația financiară îi vor preocupa miercuri pe nativii din zodia Șarpe. Banii, posesiunile, plata facturilor și alte chestiuni economice sunt în centrul atenției pentru ziua de miercuri, atunci când astrologii vă sfătuiesc să fiți foarte chibzuiți și să nu faceți nicio cheltuială nejustificată.

Horoscop chinezesc miercuri, 25 mai 2022-  Cal  

Potrivit previziunilor astrale pentru horoscopul chinezesc de miercuri, dacă aveți încredere în instinctele voastre, ele nu vă vor dezamăgi. Asumați-vă totuși și posibile riscuri, dar numărul reușitelor va fi cu siguranță cu mult peste ceea ce nu veți reuși să înfăptuiți miercuri.

Horoscop chinezesc miercuri, 25 mai 2022- Capră 

Ziua de miercuri va provoca emoții uriașe în sufletele nativilor din zodia Capră, care se vor revedea cu o persoană dragă, pe care nu au mai întâlnit-o în ultimii ani. Această întâlnire poate aduce oportunități nebănuite în viitorul apropiat, mai ales pentru nativii care își doresc să își schimbe locul de muncă sau chiar să se mute în străinătate. 

Horoscop chinezesc luni, miercuri, 25 mai 2022 -Maimuță 

Sfârșitul Lunii Șarpelui care va culmina cu Luna Nouă din data de 30 mai 2022 îi va face pe nativii din zodia Maimuță să fie extrem de temperamentali, impulsivi și irascibili începând chiar de miercuri. Sfatul astrologilor este să nu luați nicio decizie pripită bazată pe sentimentele confuze din această perioadă și să amânați luarea decizilor după data de 30 mai, atunci când, conform zodiacului chinezesc, începe Luna Calului 2022. 

Horoscop chinezesc miercuri, 25 mai 2022- Cocoș 

Ultima zi de miercuri din primăvara anului 2022 va fi afectată de sfârșitul Lunii Șarpelui care îi va face pe nativii din zodia Cocoș să resimtă din plin eșecurile cu privire la proiectele pe care nu au reușit să le aducă la îndeplinire în ultima perioadă. Sfatul astrologilor este să fiți blânzi cu voi și să aveți încredere în energia bună pe care o va aduce începutul Lunii Calului, odată cu ziua de 31 mai 2022.

Citeste si: 16 mai 2022: Luna Plină în Scorpion și Eclipsa de Lună distrug echilibrul acestor nativi. Zodiile care vor resimți din plin energia Lunii Pline

Horoscop chinezesc joi, 7 septembrie 2023: Zodiile care se bucură de prosperitate și bunăstare

Horoscop chinezesc miercuri, 25 mai 2022-  Câine 

Ziua de miercuri, 25 mai 2022 va aduce vești bune nativilor din zodia Câine. Cheia succesului este în mâinile voastre, trebuie doar să lăsați deoparte problemele celorlalți și să vă îndreptați atenția asupra a ceea ce vă împlinește pe voi.  

Horoscop chinezesc miercuri, 25 mai 2022- Mistreț 

Sfârșitul Lunii Șarpelui care va fi marcat prin Luna Nouă din data de 30 mai 2022 va aduce o stare de tensiune și de neliniște pentru nativii din zodia Mistreț, care va începe să se resimtă încă de miercuri. Neputința de a schimba lucrurile și situațiile care nu le sunt întocmai pe plac i-a secat de energie pe nativii din zodia Mistreț.

 

 

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.