Horoscop chinezesc luni, 21 martie 2022. Multe surprize neplăcute pentru Bivoli la început de săptămână

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 dec 2022, 04:45

Horoscopul chinezesc pentru luni, 21 martie 2022

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru luni, 21 martie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Tigru vor avea o zi plină la job.

Horoscopul chinezesc pentru

ziua de luni, 21 martie 2022, oferă câteva descrieri generale. Prima zi din această săptămână îi va face pe mulți nativi ai zodiacului să fie ceva mai duri decât de obicei, atât cu ei, cât și cu cei din jurul lor. În anumite situații poate fi un lucru bun, însă în altele, această duritate poate provoca probleme serioase. 

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine,

Mistreț.

Horoscop chinezesc luni, 21 martie 2022- Șobolan

Dacă vrei să primești iubire, atunci trebuie să înveți să o oferi la rândul tău. Nu îți mai ascunde sentimentele și nu te mai feri să exprimi ceea ce simți. Această schimbare îți poate aduce o mulțime de lucruri bune.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Horoscop chinezesc luni, 21 martie 2022- Bivol

Prima zi a săptămânii va veni cu surprize pentru tine, însă nu tocmai plăcute. Unele lucruri nu se vor derula așa cum ți-ai fi dorit, astfel că va fi nevoie să faci o serie de schimbări. Pe fondul acestor neplăceri pot să apară discuții și în relația de cuplu.

Horoscop chinezesc luni, 21 martie 2022- Tigru

Este posibil să ai ceva mai multe lucruri de făcut decât în mod normal, dar acest lucru nu te va pune în dificultate, având în vedere că ai o zi cu multă energie. Te vei descurca de minune astăzi la birou.

Horoscop chinezesc luni, 21 martie 2022- Iepure

Vei empatiza mult prea mult cu o persoană din cercul de apropiați, iar acest lucru te va da puternic peste cap. Nu este greșit să fii alături de cei din jur, însă nu te identifica cu problemele lor pentru că poți avea de pierdut.

Citeste si: Mihai Voropchievici, despre modul în care aflăm care sunt zilele bune și cele nefaste, în funcție de cifra destinului!

Horoscopul chinezesc pentru luni, 21 martie 2022, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc luni, 21 martie 2022- Dragon

Cineva îți va oferi unele răspunsuri pe care le-ai solicitat, însă nu așa cum ți-ai fi dorit, ci mult mai schematic. Abordarea acestei persoane te va deranja peste măsură și nu ar fi exclus să o pui la punct. 

Horoscop chinezesc luni, 21 martie 2022- Șarpe

Poți trata unele lucruri cu prea multă seriozitate, fapt care va pune o barieră între tine și cei cu care vei comunica. Această duritate a ta ar putea fi interepretată greșit, mai ales de cei care nu te cunosc prea bine.

Horoscop chinezesc luni, 21 martie 2022- Cal

Vei primi foarte multe complimente astăzi, iar acest lucru te va face să te simți foarte bine. Dacă vei continua să faci lucrurile la fel ca până acum, viitorul sună bine pentru tine.

Horoscop chinezesc luni, 21 martie 2022- Capră

Nu îți pierde timpul încercând să le faci pe plac celor din jur. Astăzi este foarte important să fii tu și să nu te schimbi în funcție de cum își doresc alții. 

Horoscop chinezesc luni, 21 martie 2022- Maimuță

Discuțiile pe care le vei purta astăzi cu o persoană din familie te vor ajuta să îți găsești echilibrul din punct de vedere emoțional. Astfel, săptămâna va începe într-o notă pozitivă pentru tine.

Horoscop chinezesc luni, 21 martie 2022- Cocoș 

Nu te grăbi să fugi într-o direcție nouă, să pornești pe un alt drum, fără să îți faci „temele” înainte. Este foarte important să ai în minte toate detaliile în legătură cu această schimbare pentru a nu te lua prin surprindere ceea ce se va întâmpla.

Lună Nouă martie 2023: Cum sunt zodiile influențate? Nativii care au mare noroc în dragoste

Horoscop chinezesc luni, 21 martie 2022- Câine

Unele dorințe mai vechi pot deveni realitate astăzi, însă va fi nevoie să faci ceva eforturi pentru ca acest lucru să se întâmple. Lasă totul de-o parte pentru a te concentra la acel lucru important pe care trebuie să îl faci.

Horoscop chinezesc luni, 21 martie 2022- Mistreț 

Tonul vocii tale va fi unul destul de dur astăzi, atfel că cei din jur s-ar putea feri să îți ceară părerea. Ar fi bine să faci modificări la acest capitol pentru ca cei cu care colaborezi să nu se îndepărteze de tine.

Citeste si: Zodia Leu va avea parte doar de noroc la finalul lunii martie! Iată ce îi așteaptă pe nativii acestei zodii

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!