Horoscop Baba Vanga: ultimele previziuni pentru femeile din zodiac în anul 2019

,

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, a lăsat în urma sa numeroase profeţii, iar multe dintre ele nu fac referire la vreo Apocalipsă, ci la răsturnări de situaţii în vieţile private ale anumitor oameni.

Dacă în următorii 10 ani lucrurile vor mai mult plăcute decât neplăcute, după toată această perioadă roz din viaţa femeii Fecioară, vor apărea grijile. Problemele de sănătate se vor abate asupra familiei, dar asta pentru că nu se acordă suficientă atenţie semnelor.

Femeia Balanţă va întâlni, după lungi căutări, partenerul de viaţă ideal, iar alături de el va duce o viaţă ca-n poveşti. Nu este Făt-Frumos, dar modul în care o face să se simtă este mult mai important, iar viaţa de familie va fi exact aşa cum şi-a imaginat-o.

Citeste si: Horoscop bani 2019. Peste unele zodii va cădea norocul de-a dreptul din cer!

Deşi trece printr-o perioadă în care este extrem de pesimistă, indiferent de lucrurile bune care i se întâmplă, acest nor negru abătut asupra femeii Scorpion se va risipi, iar razele de soare îşi vor face loc în viaţa ei. Este nevoie de răbdare şi acceptarea sprijinului prietenilor şi familiei.

Femeia Săgetător nu îşi va găsi sufletul pereche în următorii cinci ani, relaţiile pasagere şi aventurile fiind cele care o mulţumesc. După această perioadă va realiza că este pregătită de o relaţie serioasă şi totul va decurge mai bine ca niciodată, chiar dacă îşi făcea griji în această privinţă.

Oboseala şi stresul de la birou îşi spun cuvântul, iar din cauza problemelor profesionale, femeia Capricorn tinde să îşi dea peste cap viaţa din familie, fără să vrea sau să-şi dea seama. Cu toate astea, soţul şi părinţii o înţeleg, iar deschiderea lor către comunicare o va ajuta să scape de acea perioadă tensionată din viaţa ei.

Citeste si: Cea mai puternică zodie feminină în 2019! STRĂLUCEŞTE ca un diamant, are bani, poziţie socială şi o bună reputaţie

Femeia Vărsător va găsi echilibrul pe toate planurile asta după ce, ani de zile, va investi în dezvoltarea sa. Cursuri, workshop-uri, programe de dezvoltare, toate acestea e vor afla pe lista ei, în încercarea de a deveni omul care-şi doreşte. După câţiva ani de studiu, va reuşi să-şi atingă toate obiectivele.

Nu va fi cea mai prietenoasă persoană în perioada următoare, dar asta pentru că are alte planuri mult mai importante în care-şi doreşte să se implice. Femeia Peşti va rămâne singură şi retrasă până va atinge succesul, iar odată ce îşi va ”îndeplini misiunea”, viaţa ei va reveni la normal.

 

Citește și:

Horoscop 7 iunie 2019. Iubire ca în filme şi o vizită neaşteptată

Zodiac chinezesc LUNAR IUNIE 2019. Ce aduc NOU energiile interpretate de intelepciunea chinezeasca?

MESAJ nou RUNE pe ZODII saptamana 3-9 iunie 2019! Cine poate suferi si de ce? Care e sfatul runelor?

Horoscop, luni, 21 septembrie 2020! Zodia care primeste ajutorul ajutor DIVIN la inceput de saptamana

Horoscop, duminica, 20 septembrie 2020. Astrele pun la incercare mai multe zodii


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies