Horoscop 9 octombrie 2019. Azi sunt probleme serioase la locul de munca pentru o zodie

,

Horoscop 9 octombrie 2019. Aceasta este zodia cu probleme la locul de muncă și se află la un pas de scandal cu colegii. Mare atenție!


In articol:

Totul poate fi evitat dacă nu intri în discuții cu cei care te provoacă. Profesorul Radu Ștefănescu prezintă în exclusivitate pentru capital.ro. tot ceea ce ne pregătesc astrele pentru ziua de azi.

Horoscop 9 octombrie 2019. BERBEC

Este un moment bun să te implici în treburi care cer dexteritate, iscusinţă. Astăzi, le ai! În activităţi, toate drumurile îţi sunt deschise, mai mult, poţi primi sprijin în interesele tale. Nu te înşela singur, nu-ţi face scenarii grandioase, care cu siguranţă vor fi contrazise mai târziu de realitate. O situaţie din familie te îngrijorează, dar azi poţi lucra la rezolvarea ei. Astăzi trebuie sa foloseşti una dintre reţetele verificate ale reuşitei in viaţă: să te comporti ca si cand totul ar fi absolut perfect! Aşa poate vei atrage şi norocul de partea ta.

Horoscop 9 octombrie 2019. TAUR

Astăzi ai tendinţa să te gândeşti la trecut mai tot timpul. Îţi faci istoria şi bilanţul vieţii tale, un roman întreg şi peste tot dai numai de probleme, amânări şi… visuri, năvalnice visuri! Atmosfera la serviciu nu este dintre cele mai plăcute: umblă diferite zvonuri care de care mai gogonate. Tu vezi de treburile tale, zâmbeşte şi nu te lăsa provocat sau antrenat în discuţii. Mai ales că ai aşa o poftă de râs şi de spus bancuri. Veselia ta este contagioasă şi poţi antrena prietenii pe drumul bucuriei. Nu uita că în faţa haosului, a nimicului, a prostiei – râsul este ultima redută, râsul este ultimul antidot în lumea otrăviţilor. Proştii sunt întotdeauna solemni şi sunt siguri că au dreptate…

Horoscop 9 octombrie 2019. GEMENI

Ai o atitudine bună, pragmatică şi încerci să te adaptezi din mers la noile date şi realităţi. Graţie unei discipline a cheltuielilor şi a unei planificări bune reuşeşti să faci economii. Astăzi ai multe pe cap. Nu dispera, nu vei reuşi să le faci pe toate, dar oricum, eşti aproape de o soluţie pentru o problema presanta, în care ai nevoie de ceva bani. Ştiai sau nu, „mâine este o nouă zi” aşa că vezi care probleme sunt urgente, care sunt importante, care pot produce pierderi de bani etc. Şi lasă pe mâine ceea ce poţi lăsa. Dar să nu uiţi de ele!

Citeste si: Horoscop Rune saptamana 7-13 Octombrie 2019 – Decizii care iti vor schimba viata

Citeste si: Atentie la Luna Plina din OCTOMBRIE 2019! Luna Recoltei va influenta zodiile pana la sfarsitul anului

Citeste si: Horoscop chinezesc octombrie 2019. Multe zodii trec de la agonie la extaz

Horoscop 9 octombrie 2019. RAC

Zodiacul, cu Luna favorabilă, te îndreptăţeşte să speri in rezolvarea favorabila a problemelor tale, cele sentimentale, care trenează de mai mult timp. E necesar, doar, să vrei să le rezolvi!

La serviciu, sau unde îţi petreci dimineţile, trebuie să foloseşti fiecare moment al programului. Este o perioadă de acumulări când îţi poţi pregăti un viitor succes sau să-ţi faci viţa mai liniştită şi comodă. Fă în aşa fel ca să nu rămâi în urmă şi să nu depinzi de alţii, aşa rezultatele muncii tale pot fi evidenţiate şi evaluate corect. Activitatea laborioasă înseamnă un mare consum de energie.

Horoscop 9 octombrie 2019. LEU

Intuiţia îţi şopteşte să profiţi de marea ocazie pe care o întâlneşti astăzi. Nu imediat, mai bucură-te de deliciile pânditului şi a vânătorii. Dar nici nu amâna, că vine elefantul şi îţi suflă afacerea!

Astăzi este una din zilele in care ţi se spune ca nu ai tact, ca vorbeşti prea mult şi te crezi prea tare. Şi ce dacă, tu te simţi aşa de bine… Ai una din acele zile în care străluceşti şi crezi ca eşti făcut din pulbere de stele. Eşti sanatos şi vesel, iar viaţa este frumoasă. Bucură-te din plin! Râsul tău puternic şi bine modulat răsună peste capetele celor din jur ca răgetul leului în junglă. Eşti, din nou, stăpân! Stăpân, în primul rând pe tine, pe fiecare fibră şi sentiment din tine. Bravo, meriţi un premiu!

citeste continuarea pe capital

Citeste si: Zodii care nu stiu sa tina un secret. Ai mare grija ce le spui

Citeste si: Horoscop: Ce faci de Sarbatori in functie de ZODIE. Pestii au pregatit deja lista de cadouri

Citeste si: Horoscop NOIEMBRIE 2019: dragoste, bani, cariera, sanatate pentru fiecare zodie

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop duminică, 24 ianuarie 2021. O zodie va avea parte de tensiuni în relaţie cu persoana iubită

Ministrul Energiei este 'ușor nemulțumit' de noul ordin al ANRE: Vom vedea după ce vin facturile

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Horoscop sâmbătă, 23 ianuarie 2021. Zodia care are discuții în familie!

Horoscop dragoste februarie 2021. În luna iubirii bat clopote de nuntă pentru nativii din zodia Leu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies