Horoscop 9 iulie. Zodia care îi rănește pe cei dragi

Horoscop 9 iulie. Prin atitudinea ei, o zodie va provoca multă durere, în special celor mai importante persoane. Nu va fi deloc un sentiment plăcut.


In articol:

Horoscop 9 iulie. Ziua de astăzi începe cu dreptul pentru anumiți nativi ai zodiacului, în timp ce pentru o zodie urmează momente tensionate. Este o zi a extremelor. 

Horoscop 9 iulie. Zodia care îi rănește pe cei dragi

Horoscop 9 iulie. Berbec

După multe zile în care ai depus mari eforturi pentru a te concentra la job, astăzi ai parte de o zi foarte productivă. Prinzi din nou încredere în tine și chiar ai curaj să începi noi proiecte.

Horoscop 9 iulie. Taur

Nu suporți nedreptatea și nu vei putea să te abții atunci când cineva va încerca să se salveze aruncând vina pe o persoană nevinovată. Vei primi foarte multe aprecieri pentru atitudinea ta.

Citeste si: Horoscop bani saptamana 6-12 iulie 2020. Castiguri nesperate pentru trei zodii

Horoscop 9 iulie. Gemeni

Astăzi ai puterea de a le schimba celor din jur starea de spirit și de a le arăta partea plină a paharului. Nu ezita să le oferi sprijinul celor care traversează o perioadă dificilă. Acest lucru te va ajuta și pe tine.

Horoscop 9 iulie. Rac

Chiar dacă ai un program foarte încărcat, astăzi va fi nevoie să îți faci timp pentru o discuție serioasă cu partenerul de viață. Poate fi vorba despre viitorul vostru împreună, astfel că nu ar trebui să iei lucrurile în glumă.

Horoscop 9 iulie. Leu

Dorința de a evolua te-a făcut să accepți unele nedreptăți la locul de muncă, însă acum a venit momentul să pui piciorul în prag. Nu ezita să îți impui punctul de vedere.

Horoscop 9 iulie. Fecioara

Dacă vrei să ai parte de liniște în familie, poate că a venit momentul să renunți la ideea de perfecțiune. Nu le mai impune apropiaților să joace doar după regulile tale.

Horoscop 9 iulie. Balanta

Astăzi descoperi o serie de informații care îți vor ușura foarte mult munca. Deși ai îndoieli și crezi că această variantă mai simplă te poate afecta pe viitor, merită să o încerci.

Citeste si: Horoscop pe doua luni, iulie si august! Vin schimbari mari pentru trei zodii

Horoscop 9 iulie. Scorpion

Gesturile pe care le faci astăzi ajung să îi rănească pe cei din jur, iar tu vei suporta cu greu această situație. Deși conștientizezi impactul negativ pe care îl ai asupra celor dragi, nu poți face nimic pentru a schimba lucrurile.

 

Horoscop 9 iulie. Sagetator

Începi ziua într-o notă pozitivă. Descoperi că un lucru de care îți era foarte frică a fost până acum doar în mintea ta și că nu are nicio legătură cu realitatea, astfel că vei putea să te liniștești.

Horoscop 9 iulie. Capricorn

Primești o sumă de bani importantă astăzi, dar care nu are legătură cu activitatea ta profesională. Poate fi vorba despre un premiu sau despre o moștenire.

Horoscop 9 iulie. Varsator

Îți dai seama că te-ai înșelat în privința unei persoane și că, de fapt, aceasta nu a fost mereu sinceră cu tine. Deși îți dorești să îi ceri socoteală, cel mai bine ar fi să nu faci acest lucru, având în vedere că nu vei rezolva nimic.

Horoscop 9 iulie. Pesti

Astăzi ar fi bine să nu îți faci prea multe planuri pentru că situațiile neprevăzute pot da totul peste cap. Este o zi în care se poate întâmpla orice.

Citeste si: Horoscop rune 5 - 12 iulie, prezentat de Mihai Voropchievici. Două zodii află un adevăr care le schimbă viața

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies