Trecem la starea de urgenta? Nelu Tataru a facut anuntul

,

Trecem la stare de urgenta? Nelu Tataru a facut anuntul Ministrul Sanatatii a anuntat ca Guvernul se gandeste la reintroducerea starii de urgenta.


In articol:

Trecem la stare de urgenta? Nelu Tataru a facut anuntul  Ulterior Nelu Tataru a declarat ca, momentan, nu se impune starea de urgenta si ca se vor face analize in continuare.

„La propunerea INSP, Ministerul Sănătății către CNSU, propunere către Președintele României, dar înt-un context care în acest moment nu face...”,

a spus Nelu Tătaru.

„Gestionăm o criză a pandemiei, vreau să avem o legislație care să ne permită să ne desfășurăm activitatea, să revenim la acele cazuri de 100 și ceva de infectări pe zi. Facem o analiză, facem o propunere spre starea de urgență”, a declarat ministrul Sanatatii.

„Creșterea numărului de cazuri e de la o zi la alta și atunci se poate declara o stare suplimentară decât cea de alertă, dar evaluarea ne va da și răspunsul”, a mai precizat el.

Trecem la stare de urgenta? Nelu Tataru a facut anuntul

Trecem la stare de urgenta? Nelu Tataru a facut anuntul  Romania a inregistrat in ultimele 24 de ore cel mai mare numar de infectari de cand a inceput pandemia de coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 555 de cazuri noi de COVID-19, un record negativ de noi infectări raportate, după ce pe 11 aprilie s-au înregistrat 523 de noi cazuri de coronavirus.

Până astăzi, 8 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 1.817 persoane au decedat din pricina COVID-19.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Țara care impune carantina pentru români. Cei ce ajung aici trebuie să stea în izolare două săptămâni

Nemții iau cu asalt casele de amanet pentru plata facturilor și altor cheltuieli curente (DW)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Focar de coronavirus la mare: ce zone sunt vizate! Anuntul facut de Nelu Tataru

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies