Horoscop 30 septembrie. Mari probleme financiare pentru o zodie

Horoscop 30 septembrie. Nativii acestei zodii nu trebuie să ia decizii legate de bani sau proprietăţi


In articol:

Horoscop 30 septembrie. Nativii acestei zodii nu trebuie să ia decizii legate de bani sau proprietăţi, iar pentru o altă zodie este o perioadă excelentă pentru relaţii amoroase. Află care sunt previziunile horoscopului zilnice pentru 30 septembrie, prezentat de profesorul Radu Ştefănescu, în exclusivitate pentru Capital.

Horoscop 30 septembrie BERBEC

O zi bună în care ai unele oportunităţi. Cinstit şi naiv, Berbecul alege întotdeauna cu multă modestie! Fă o excepţie, eşti dinamic, agresiv chiar, arată că poţi mai mult decât se crede! Partea mistică a zodiei te ajută să-ţi înţelegeţi mai bine limitările şi să-ţi găseşti drumul de urmat în continuare. Nu trebuie să dai dovadă de naivitatea caracteristică a zodiei, mai ales când este vorba de produse cosmetice, sau medicamente. Este bine să eviţi toate situaţiile neclare. În general toţi nativii trebuie să dea atenţie buzunarelor în special şi proprietăţilor, în general.

Citeste si: Sex horoscop: Află zonele erogene ale fiecărei zodii

Horoscop 30 septembrie TAUR

Atenţie la o posibilă discuţie legată de încetineala ta taurină. Nu îţi place cercul în care te afli şi vrei să schimbi ceva. Fii prudent şi nu exagera, cel puţin azi, nu da vrabia din mână! Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni sau la anturajul apropiat! Trebuie să acorzi mai multă atenţie şi timp vieţii de familie sau relaţiilor cu prietenii. Nu uita că vorba dulce mult aduce şi că o rugăminte bine formulată este mai uşor ascultată. Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii, investiţiile, titlurile de valori, proprietăţile. O perioadă de timp în care trebuie să dai dovadă de conservatorism, dar oferă-ţi mici obiecte care să-ţi facă plăcere.

Horoscop 30 septembrie GEMENI

Nelinişte existenţială s-ar putea putea numi această zi. Ai foarte multe gânduri şi planuri. Prea multe pentru un singur om, aşa că mai gândeşte-te şi la relaxare. Nu pleca la drum lung! Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. Pentru un procent dintre nativi, succese neaşteptate în carieră. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt preponderent favorabile. Nu te lăsa impresionat(ă) de ceea ce se discută, de bîrfe, intrigi sau… modă. Nu-ţi lăsaţi interesele personale pentru mai târziu. Acum, nu mâine! Nu exagera cu mesele, supraveghează-ţi, deci, regimul alimentar.

Horoscop 30 septembrie RAC

Nu este nevoie să faci eforturi, totul este la îndemâna ta, gândeşte-te puţin! Mai multă diplomaţie, mai multă prudenţă, nu face destăinuiri, confesiuni, care te pot costa scump mai târziu! Cumpără-ţi lucrul acela la care râvneşti de mult timp – inflaţia este ca pasta de dinţi, odată ieşită din tub nu mai poate fi pusă la loc – mai târziu nu o să-ţi mai poţi permite. Dorinţa de schimbare şi marea tentaţie te fac să cheltuieşti prea mult. Incearcă să începi de pe acum să-ţi organizezi viaţa – este o perioadă favorabilă pentru interesele tale.

Citeste si: DE CE a fost ucis de fapt Emi Pian. Declaraţia bărbatului care l-a lovit cu cuţitul - capital.ro

Citeste si: Horoscop. Cupluri magice, în funcţie de zodie

Horoscop 30 septembrie LEU

Eşti într-o situaţie care se numeşte cerc vicios. Problemele abia acum încep. Trebuie să te linişteşti şi cu mult calm să găseşti „ieşirea” din situaţie. Probabil, o vei lua de la capăt! Este o perioadă excelentă pentru legăturile amoroase (întărirea celor vechi sau stabilirea unor noi relaţii). Este, de asemenea, cea mai bună perioadă pentru afacerile de, şi în familie. Se prefigurează o schimbare a situaţiei, atât financiare cât şi sentimentale. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la inccidente şi accidente! Atenţie la regimul alimentar şi la schimbarea vremii.

citeste continuarea pe capital

Citeste si: HOROSCOP. Lidia Fecioru: Secretul prosperităţii financiare pentru fiecare zodie!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies