Horoscop 29 mai! Emotii intense si sentimente care te pot coplesi astazi

Horoscop 29 mai! Ziua de miercuri pare a fi una ceva mai emotivă pentru unele zodii. Profesor Radu Ștefănescu are un sfat pe plan sentimental pentru fiecare zodie în parte.


In articol:

  BERBEC Graţie îndrăgostitei Venus şi al dinamicului Marte, domeniul afectiv este avantajat. Te bucuri de un magnetism intens, de o seducţie deosebită şi poţi să-ţi promovezi mai uşor interesele. Încă o zi dinamică, cu o desfăşurare aproape surprinzătoare. Eşti mereu surprins de cât de rapid poate să treacă timpul! Pentru unii dintre Berbeci este o zi benefică înţelegerilor de tot felul, semnării hârtiilor, contractelor, finalizarii situaţiilor cu caracter legal, sau orice este legat de jurisprudenţă.

  Citeste si: Bomba! "M-am imbolnavit din cauza lui". Firea il acuza violent pe Dragnea

  TAUR Favorurile Lunii şi ale lui Mercur se îndreaptă spre neguţătorie, cumpărături şi cadouri. Ceea ce cumperi astăzi, fără să fie prea scump, îţi poate fi util şi de folos! Nu trebuie sa faci din problemele altora cruciade proprii, dar nici să ignori pe aproapele tau din anturaj, din familie, care are cu adevărat nevoie de ajutor. În activitatea proprie întâlneşti oarecare opoziţie. Nu te enerva, nu reacţiona disproporţional ci încercă să-ţi păstrezi calmul şi să lămureşti pe cei în chestiune, dacă nu te ajută, măcar să nu te impiedice.

  Citeste si: Ironia SORTII! Liviu Dragnea a ajuns în inchisoarea în care au lucrat ”socrii” lui! Părinții Irinei Tănase au fost angajați la penitenciarul Rahova: ea - asistentă medicală, el - electrician

  GEMENI Soarele și Mercur, din zodie, te poftesc la trai bun şi mâncăruri alese. Natura ta, convivială şi curioasă, concomitent, apreciază climatul acesta boieresc. Dacă ţi se întâmplă, înseamnă că ţi se cuvine! Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, probabil, pe plan social. Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp, să tragi concluziile care se impun şi sa iei imediat măsurile necesare.

  RAC Luna, patroana ta, arată că eşti un pic nemulţumit, poate nici nu ai dormit bine. Astăzi nu fă eforturi mari! Sfatul meu este să fii mai atent decât de obicei la tot ceea ce înseamnă parteneriat, fie că este vorba de afaceri, fie de dragoste, sau de amândouă. Ai tendinţa, de altfel naturală la majoritatea nativilor din zodia Racului, să te ascunzi în exoscheletul tău, să faci doi paşi înainte şi apoi un pas înapoi – dansul la modă, de şase mii de ani, al Racului.

  Citeste si: Basescu, despre Dragnea: Era paralizat de spaima, lipsa de sange rece s-a vazut duminica

  LEU Te bucuri de o „pace în marş”! Cine vrea pace, se pregăteşte de război! Gura ta mare şi colţii până la brâu sunt însă arme suficiente ca să descurajeze potenţialii ostili. Cel puţin astăzi… O informaţie te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii sau avantaje iluzorii. Un film bun, o discuţie cu prietenii la un suc, o cină plăcută cu toată familia – ceva de genul acesta care să-ţi mulţumească inima şi să justifice, totuşi, aspectele favorabile astrologice.

  Citeste si: Se inchid toate scolile si gradinitele din Bucuresti. Vineri toti copiii raman acasa. Pentru joi, fiecare unitate va decide

  Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

  citeste continuarea pe capital.ro

   


  Clipul zilei pe KANALD.RO:
  Recomandari
  Te-ar mai putea interesa
  ` `
  Setari de confidentialitate