Horoscop 28 martie. Triunghi amoros, incertitudine şi o speranţă

Horoscop 28 martie. O zi plină de oportunităţi în carieră pentru nativi.Dacă aveţi propria afacere, atunci este momentul schimbărilor. S-ar putea ca micile modificări să vă aducă beneficii considerabile.

În dragoste, unii nativi trebuie să evite situaţiile tensionate şi să ţină sub control orice nervi acumulaţi în timp. Ţineţi minte, comunicarea este soluţia tuturor problemelor!

Horoscop 28 martie 2019 Berbec

Berbecii, în această zi, au ocazia de a-şi demonstra talentul la serviciu. Şefii vă pot cere să rezolvaţi anumite sarcini, care, deşi dificile, vă pot asigura confortul de viitor. Desigur, dacă le veţi duce la bun sfârşit, fără greşeli. În dragoste, cei aflaţi sub acest semn zodiacal se bucură de relaxare, de iubire şi de linişte sufletească. Fiţi alături de partenerii voştri şi comunicaţi în permanenţă. În cazul în care trec printr-o perioadă stresantă, sunteţi datori să oferiţi răbdare şi suport moral.

Citeste si: Horoscop. Ele sunt protejatele lui Dumnezeu! Aprilie este luna in care aceste ZODII infloresc

Horoscop 28 martie 2019 Taur

Nativii Taur sunt muncitori şi dornici să obţină succesul astăzi, aşa că ar face bine să dea tot ce pot la serviciu. Demonstraţi că sunteţi capabili să lucraţi atât în echipă, cât şi singuri, iar dacă aveţi sfaturi, idei pentru îmbunătăţirea companiei, nu le ţineţi pentru voi. Orice sugestie va fi categoric apreciată de superiori şi răsplătită. Cine ştie, poate vă paşte o mărire de salariu. Astrologii au veşti bune şi în dragoste, unde există posibilitatea să cunoaşteţi pe cineva special şi să ieşiţi la o întâlnire romantică.

horoscop

Vezi programul kanal d pentru toata saptamana

Horoscop 28 martie 2019 Gemeni

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal ar putea resimţi oboseala acumulată în ultima vreme, dar nu-i încă timp de odihnă. Continuaţi să depuneţi eforturi pentru a le arăta celor din jur că puteţi şi sunteţi capabili de lucruri măreţe. Dacă nu vă mai simţiţi bine la serviciu, iar colectivul nu este favorabil, de ce nu plecaţi? Nu staţi pe loc dacă voi credeţi că puteţi mai mult. Stagnarea nu e o soluţie, faceţi tot posibilul să avansaţi pe scara profesională.

Citeste si: Horoscop: Zodiile care se vor umple de bani! In 2019 dau lovitura

Horoscop 28 martie 2019 Rac

Racii sunt impulsivi şi categoric vor fi implicaţi într-o situaţie tensionată astăzi. Important este însă să înţelegeţi unde aţi greşit şi să recunoaşteţi. Cereţi-vă iertare dacă aţi supărat pe cineva drag şi veţi vedea cum lucrurile se vor îmbunătăţi. Priviţi-vă în oglindă atunci când vreţi să judecaţi sau să criticaţi o persoană, iar dacă voi nu sunteţi complet nevinovaţi, atunci nu aruncaţi săgeţi otrăvitoare în cei din jur. În rest, toate bune şi frumoase, iar spre seară, aveţi chiar ocazia de a vă relaxa într-un cadru familial.

Vezi cele mai hot stiri kanal d

Horoscop 28 martie 2019 Leu

Nativii din Zodia Leu nu sunt sfătuiți astăzi să-și consume energia cu lucruri irelevante, pentru că există riscul ca toate avantajele pe care le puteţi obţine din evenimentele cu adevărat importante să fie pierdute. De asemenea, mare atenţie la faptele bune făcute astăzi. În cel mai rău caz, aceste fapte bune vor fi interpretate greșit. De asemenea, convorbirile prea sincere cu persoane pe care tocmai le-ați întâlnit nu sunt binevenite. Nu trebuie să-ți împărtășești ideile cu nimeni până nu se dovedesc a fi de încredere.

citeste continuarea pe observator.tv

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate